Протестиращите не се отказват, разпънаха шатри пред Президенството

Тази вечер се очаква пореден протест пред МС
546

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След като тази нощ след намесата на полицията бе свалена блокадата на булевард „Цар Освободител“ и Орлов мост, протестиращи започнаха да се събират и да разпъват шатри и палатки пред Президентството, видя фоторепортер на Dnes.bg.

Още по темата
Около 20 часа тази вечер се очаква да се проведе поредния протест в Триъгълника на властта.

Както е известно, при развалянето на блокадите в София рано тази сутрин бяха задържани 12 лица, като 8 от тях са за това, че са отказали да се подчинят на полицейска заповед и да освободят кръстовището. Още няколко лица бяха задържани за установяване на тяхната самоличност.

Малко по-късно всички те бяха пуснати от ареста на Първо РУ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


546
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
404
5
 
5
 
! Отговори
защо ли преди 3 години
едни могат да пълнят чекмеджета безнаказано пък за други законът важал - невиждам разлика, даже краденето на европейски пари ми се вижда по-тежко престъпление от блокирането на кръстовище - така както герб оставал въпреки, че законите са погазени от управляващите, защо и протестиращите да не останат на кръстовището
403
4
 
2
 
! Отговори
Пабло преди 3 години
Прецедента е висаджия. Вчера бил на някаква вечеря с приятели от ВИС в Бояна днеска едва ли е в президентството ...... Тези протестанти стоят там за нищо .
402
6
 
2
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 3 години
Оставете хората да протестират,нали е демокрация!? Май не е демокрация,а диктатура на капитала!....
401
4
 
6
 
! Отговори
19 преди 3 години
До Професионалист- той е шафоьр на самальот миг- 29!
400
12
 
10
 
! Отговори
Професионалист преди 3 години
Радев последно е истински президент и мъж.Той не не е шофьор на джип и не бяга от истинските проблеми на обикновените хора,за разлика от Бай ***.
399
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последно Радев русофил ли е или американски агент?
398
8
 
9
 
! Отговори
Картофчо преди 3 години
А пък президента изпълнява с плам презокеанската заръка, да състави служебен кабинет, който да спре отново стартираните енергийни проекти!
397
4
 
14
 
! Отговори
Картофчо преди 3 години
Не се отказвали - че кой ще се отказва от кинти за които трябва само да лежиш :)
396
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оттам ще тръгват да сеят ***
395
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стоят там и чакат да им платят
394
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи все пак протестите са заради Преседента.
393
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилно.Президентът забърка кашатаСега да а сърбаДали му гвардейци да го охраняват отпред...пред сгпк.Той си викна теляци с барети да го пазят отзад..
392
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е то бай *** винаги ще чака на готово, ще си мисли че някой му е длъжен, някой му е виновен, че той е жертва на всеки и всичко, че ако не е този или оня бай *** ще получава милиони без да работи.Бай *** си е богоизбран - той може и знае всичко и за това дяволът го наказва като му праща само демони да го управляват, а Бай *** ти да видиш... въобще няма пръст в избора на тия демони. Той си е просто един супер интелигентен и морален несретник по ирония на съдбата... щот демоните са виновни
391
0
 
3
 
! Отговори
До yes преди 3 години
Не кощунствай бе ей !!!
390
1
 
7
 
! Отговори
Е то преди 3 години
Там им е мястото !
389
1
 
22
 
! Отговори
ЕВРОПЕЕЦ преди 3 години
БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ НИКОГА НЕ МОГАТ ДА СТАНАТ ЕВРОПЕЙЦИ, ЗА КАКВИТО И ДА СЕ МИСЛЯТ, ТЕ СИ ОСТАВАТ СЕЛЯНИ, ЗАЩОТО СА ОТ СЕЛО...
388
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
герб ударно харчи парите ни за ***,явно и на тях е вдигнал с 30% заплатката.Един отговаря за водачите и си плюе по Президента, Мая Нинова, Божков и другите активисти. Друг пък хвали баце за всичко и навсякъде, а третия евентуално отговаря на някой пост. И това им е линията. Ама ние четохме инструкциите на Вожда ви до медиате- Президента да не се отразява да се хвали борисов и такива пръдни дето при соца ги гледахме вече.Ей ви какво е демокрация- неосоциализъм.
387
13
 
10
 
! Отговори
безЕфект преди 3 години
Кои протестират? Някои платени и някои млади и интелигентни хора, които са образовани и не се страхуват да застанат с лицата си. Не ги е страх, че Бойко ще ги махне от работа или шефът им, който има шеф Бойко. И да подаде оставка при избори Тиквата ще спечели отново. Обществото вече е прекалено затъпено. Чурбаджиите са хора на Тиквата и ако слугите им не гласуват за него, ще останат и без малкото, което изкарват... Гладът и страхът са силни. СФ не е България. В БГ се продават за единия хляб!
386
16
 
6
 
! Отговори
yes преди 3 години
правилно "промяната се прави от малка група бунтари" - Ботев, Левски, РМС и прочие, и да, цяла БГ се управлява също от шепа хора - правителство и НС, така че и да броите все тая. Правилно- и малкото камъче обръща каруцата.С голямо самочувствие го раздавате герберастите ама иде Видовден,а Бойко Методиев борисов ще дава отчет колко от нашите пари е раздал за *** да плюят по неудобните му бунтари.Всеки има право когато е недоволен от управлението да иска смяна, запишете си го в *** герберски тикви, герб сам си прави хората да не са доволни и няма нужда от божков, решетнков и т.н. а единств
385
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България полицията сигурно нямат водни оръдия.Ако тоя цирк се случваше в Лондон до сега да са ги изкъпали няколко пъти