Три ключови кръстовища в София остават блокирани

Без сблъсъци и провокации през 30-ия ден на протести
Обновена: 8 авг 2020 08:03 | 8 авг 2020 07:18, Елка Василева
510

Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Три ключови кръстовища в София остават блокирани – на Орлов мост, площад „Независимост“ и пред СУ „Св. Климент Охридски“.

Полицейските служители не са предприели действия срещу гражданското неподчинение, предаде БНР. 

В столицата вчерашният 30-и ден на протести премина без провокации и сблъсъци.

Още по темата

Демонстрантите отново блокираха възлови кръстовища в центъра на града и възстановиха палатковите лагери, които в ранните часове на в петък бяха премахнати от органите на реда.

Изградиха и барикади на две кръстовища – при Софийския университет и Орлов мост. Укрепленията бяха изградени от контейнери за смет, пейки, дървени материали, каменни блокове, кашпи и други подръчни материали. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


510
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
350
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха излизайте навън бре мишоци,на вожда им му пари под краката,те тръгнали в анонимен форум да го бранят!
349
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МАХНЕТЕ КАТУНИТЕ- ЩЕ ВЪЗНИКНЕ ПАНДЕМИЯ.
348
4
 
5
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕН преди 3 години
До ДОГАН.БГЗАЩО ЦЕНЗУРИРАТЕ думата "Б*У*Л*Г*А*Р" - възглас от известно, класическо, българско, литературно произведение, изучавано в училище задължително ?!!?!?!!!!СКОРО ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ЦЕНЗУРИРАТЕ ВСИЧКО НА БЪЛГАРСКИ И ДА СИ ГОВОРИМ НА ТУРСКИ ПОВЕЧЕ ЩЕ ВИ ХАРЕСВА СИГУРНО?!?Левски мога ли да пиша без звездички и Ботев ?
347
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички западни медии пишат истината за разлика от доган.бг и останалите платени списвачи!В Германия вече говорят за режим и система, както се говори за диктаторски управления!На Пеевски и Тиквата му зурличките са къси и стигат само до локвичката около тях.В Европа им се смеят на възгласите *** с тупане по гърдите!Нищо не се е променило както го е писал Алеко, още сме там!
346
0
 
8
 
! Отговори
NEW WORLD WORDER преди 3 години
Много скъпо ще платят отрепките на комунизма за злото си срещу Европейска България, нека само NASA да си свърши работата и ако Господ е милостив, ограбените и изтерзаните от комунизма не са...
345
21
 
3
 
! Отговори
Ставри 6-та килия преди 3 години
Аре бе, къде е тоя Боко, да си вземе вазелинчето и да идва
344
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ме кефи как герберастките тролчета вият на умряло. Краят им се вижда и почнаха да се извиват в агония. ОСТАВКА
343
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че то всичко се вижда на камерите, и бандюгите ясно се виждат, които влачат контейнерите и не изпълняват разпореждане. Какво повече трябва.
342
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами това което казвам,това значи ЛОЧАТ АЛКОХОЛ И СМУЧАТ ТРЕВА,ако и вие сте бил/а така преди 30-40 години си е ваша работа,аз НЕ СЪМ,около мен НИКОЙ НЕ Е и детето ми /поне засега/НЕ ЛОЧИ ПО НОЩИТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ АЛКОХОЛ И НЕ СМУЧЕ ТРЕВА!РАБОТИ,ето днес например и утре от 19.00-7.00 сутринта утре е на РАБОТА!!Работи в т.н. АйТи сектор а там засега криза няма!Сега работи от вкъщи а ако беше в офиса трябваше да заобикаля заради кефа НА ГАДЕВ ПРЕВРАТАДЖИЯТА!Ето това казвам.
341
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви пожари ще гасят тия лентяи. Те сега и в казармата не ходят. Дано не се налага, но освен местене на кофи за смет едва ли нещо друго ще могат да свършат. Ще удържат на напъна, колкото на дрогата и алкохола.
340
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 364..... КАКВИ са тези сметки ..фалшиви ?????? Сега ГЕРБ+ ОП = 123 депутата. След МЪЖКИТЕ деиствия на В.Симеонов напролет ...ГЕРБ + ОП = 140 + депутати.....ДБ = 30-40 депутата ..ДПС винаги около 20 -30 депутата .а БСП = 30-40 депут ( ТВЪРДОТО ЯДРА на БСП са около 80 000 души на 70+ години ) !!! ВИНАГИ ДО СЕГА са гласували около 3-3.3 мил = около 55%...КОЕТО НИКАК НЕ Е ЗЛЕ ( в Сащ редовно около 35 % ) ТОВА Е ! Б.Б. ще управлява ДОКАТО СИ ИСКА !!!
339
9
 
2
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Това е пазарна икономика селяни прости!!!Вие какво искате, българските бизнесмени да инвестиват всичко в производство,технологи, квалификация на работниците,ноу-хау!Никой не може да ги задължи, да не си купуват лъскави имоти и коли!Големият проблем на всички селяни прости, е че са посредствени, а единствения начин да се вдигне станадарта на живот, е ако всеки селянин увеличи своята производителност на труда!Българските бизнесмени и министри не са социално отговорни, затова ОСТАВКА!Джими!ЦРУ
338
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако бяха стари - ясно, но младежите са бъдещето на България. "ЛОЧАТ АЛКОХОЛ И СМУЧЯАТ " . А какви бяхте вие преди 30 - 40 години.
337
14
 
3
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Аз ще гласувам за Бати Бойко и ГЕРБ, само трябва да ми снесат кеш едно мижаво еврофондче от новите коронарки евра, да си направя една къщичка за гжости!!!Агент Джес Братиньо!ЦРУ!!!
336
9
 
5
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Бойко Борисов прави руски геостратегически енергийни проекти, а младите не искат да работят за 800-1000 лева!!!Агжент Даниел Манахан!ЦРУ!!!
335
6
 
18
 
! Отговори
11 преди 3 години
Накрая тия *** ша ядат боя. Вместо да блокирват придвижването на нормалните хора, да си изчакат изборите и да гласуват за безработната овца мая. Не мога да разбера туй малoумно нещо как може да бъде хем овца, хем кокошка.
334
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей тези лентяи дето са на протестите и затварят кръстовища да дойдат да гасят пожарите в горите. Айде толупчета-нали всяка вечер пеете по 10 пъти химана-сиреч милеете за България.Няма да отидете защото още спите и да се разходите довечера с алкохол и наркотици
333
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 364Не съм нито за Трифонов нито за Иванов,чакам нещо ново да излезе,иначе няма да гласувам пак.Искам да им уври акъла да систематизират исканията в програма,да направят партия,ако ще има партии,че нещо и там го докарахме до никъде.По сегашните правила няма да станат нещата.Промяна в конституцията трябва да се направи.Има много работа.
332
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 349И като стане така,че за да се направи кабинет Трифонов и Христо Иванов трябва да се коалират или с Герб или с Бсп и Дпс въпроса е с кой ще направят новото правителство. И като се има в предвид омразата им към Герб това значи,че ще са с Бсп и Дпс. А ние не искаме Бсп и Дпс на власт. Ето ти простите сметки.
331
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Симеонов до тук се изказва като мъж,всички други БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ като *** а причината е че след едни избори ще се правят коалиции и затова малко да имат очи да седнат един срещу друг да сглобяват поредното коалиционно правителство!О,да и Главчо се изказа,само за БКП нищо лошо не каза,това за сведение на ***...илите от ДеБъдесните!Маямата ссега е от другата страна набарикадата,иначе е свикнала да бяга през задния вход на НС и да се крие в бели автобуси!