Три ключови кръстовища в София остават блокирани

Без сблъсъци и провокации през 30-ия ден на протести
Обновена: 8 авг 2020 08:03 | 8 авг 2020 07:18, Елка Василева
510

Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Три ключови кръстовища в София остават блокирани – на Орлов мост, площад „Независимост“ и пред СУ „Св. Климент Охридски“.

Полицейските служители не са предприели действия срещу гражданското неподчинение, предаде БНР. 

В столицата вчерашният 30-и ден на протести премина без провокации и сблъсъци.

Още по темата

Демонстрантите отново блокираха възлови кръстовища в центъра на града и възстановиха палатковите лагери, които в ранните часове на в петък бяха премахнати от органите на реда.

Изградиха и барикади на две кръстовища – при Софийския университет и Орлов мост. Укрепленията бяха изградени от контейнери за смет, пейки, дървени материали, каменни блокове, кашпи и други подръчни материали. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


510
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
330
4
 
17
 
! Отговори
Не си демократ! преди 3 години
До ДемократЕдин истински демократ не би нарекъл Министър-председателятна РБългария "онова нещо", даже и да него одобрява.Ако си демократ трябва да знаеш, че демократичният избор еелекторалния вот, който в демократично общество се приемаи от загубите избора.
329
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до ЗнаещиятИма но няма да споря.Нали не очакваш инженера да слезне да копае заедно с работника?
328
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 349Ами да ти го обясня. БСП има твърд електорат от около 400-500 хиляди пенсионери които мислят,че като гласуват за тях и ще се върнат живковите времена. Дпс има също 400 хиляди твърд електорат. Никои от тези няма да гласува никога за друг. Избирателната активност е винаги ниска до 55%. Щом искаш нещо ново си или от Трифонов или от Иванов. Ми хората не виждат как тези ще спечелят повече от 1 милион гласа,за да изпреварят Бсп и Дпс които ще влезнат после в коалиция.
327
2
 
8
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Божков! Дай малко драхми на сайта и да оправим аритметиката!
326
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто Борисов и Каскетов ако дадат оставки всичко ще приключи на мига!Толкова ли е трудно?
325
6
 
22
 
! Отговори
Знаещият преди 3 години
От тези така наречени протестиращи , няма нито един ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ - липсват образованите хора като писатели,артисти, художници, инженери ,учители , лекари , доценти ,професори ,преподаватели въобще липсва ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА НА НАЦИЯТА.Освен глупави офчи главички и такива от престъпният контингент ,нормални НЯМА!
324
12
 
1
 
! Отговори
Егати Кръсти преди 3 години
Кой самоуби десетте малки ГЕРБерчета?Роман от Егати Глистерсън
323
1
 
4
 
! Отговори
protivoprotestirasta преди 3 години
kato ne gi iskat i izvan balgariya za kakvato i da e rabota se trasnaha tuka po plostadite da revat i da se podlagat na cervenite bokluci bez samite te da znayat kakvo tocno iskat.nali vecer ima skara bira do tam im stiga akala.a posle kato dokarat radev i bratuskite na vlast pak li ste revat i bezplatna vodka li ste iskat.ama mai nyama da im dadat.
322
2
 
13
 
! Отговори
БЪРЗАТ! преди 3 години
БЪРЗАТ, СЕГА ДА СТАНЕ, ЗАЩОТО НАПРОЛЕТ ПОЛОВИНАТА И ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ ПО ПРОТЕСТИТЕ НЯМА ДА ГИ ИМА!КОЙ С РЕСПИРАТОР, КОЙ НА ПО-ДОБРОТО МЯСТО НЕБЕТО!
321
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 352Еми нали затова спрях да гласувам?!Всички са комунисти ГЕРБ БСП или другите всичко е ченге и комунист!Е сега се надявам тези нещо да измислят и затова ги подкрепям,не ми харесва и на мен,че като седят има задръстване,ама нали е за добро ще изтърпиме.
320
19
 
7
 
! Отговори
Бау преди 3 години
И аз не ги подкрепях до вчера, считах ги за розови панделки, но щом построиха барикадата - респект! Признание за Президента, че ги подкрепи точно когато имаха най голяма нужда! За разлика от уж опозиционните партии!
319
3
 
3
 
! Отговори
4574584 преди 3 години
До Къде го Гешев? Пий си хапчетата , хапчетата!
318
15
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
ОНУЙ НЕЩО БОРИСОФ ОЩЕ ЛИ НЕ Е ПОДАЛО ОСТАВКА? БОЮ ЧЕКМЕДЖЕТО....ДИКТАТОРИТЕ И ЛЪЖЦИТЕ ПРИКЛЮЧВАТ ЗЛЕ ЖИТЕЙСКИЯТ СИ ПЪТ , ПОРЪСИ СЕ С ПЕПЕЛ И СЕ ОМИТАЙ , ЧЕ СТАНА БАНАЛЕН. ЗА 11 ГОДИНИ НАУЧИ 2 ДУМИ НА АНГЛИЙСКИ И КУП ГЛУПОСТИ ИЗГОВОРИ ПО СВЕТА И У НАС. АРЕ БЕГАЙ БЕ , ПИШМАН ДЕСЕН , ТИ ДЕСЕН ПОЛИТИК В ЕС ВИЖДАЛ ЛИ СИ? СИГУРНО! АМИ ВИЖ НА КВО НЕЩО ПРИЛИЧАШ И СЕ ЗАСРАМИ БЕ , ЕС НИ СЕ СМЕЕ , А ТИ СЕ ХИЛИШ КАТО МАМУНА И ГИ БУТАШ ПО РАМОТО ЗА ДА КОМПЕНСИРАШ ЛИПСАТА НА КОМУНИКАЦИОННИ УМЕНИЯ.
317
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срам за ГАДЕВ,срам за БКП и ***,срам за МЕДИИТЕ!!Всички те на страната на една шепа метежници,как пък един път не дадоха здръствания,как пък един път не дадоха изнервени и недоволни от действията наметежниците хора,започват и свършват новините с това какво правели лум..пените на ГАДЕВ!!Полицията преговаряла,вместо да ги набие и изкъпе,СРАМ ЗА БОРИСОВ МИЖИТУРКАТА,СРАМ ЗА ФАНДЪЧКА МИЖИУРКАТА,СРАМ ЗА ДОНЧЕВ ДЪРВЕНИЯ ФИЛОСОФ!Гадев УЗУРПАТОР,МЕТЕЖНИК,ПРЕВРАТАДЖИЯ с агенти на ДС МУТРИ иска властта!!
316
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 349Само дето само с приказки не става. Ако има млади, които искат да правят нещо нека го наравят. Или чакат някой друг?При липса на посочване на конкретни алтернативи си е точно така: ако не гласуваш за ГЕРБ, автоматично гласуваш за БСП и нейните метастази.
315
12
 
2
 
! Отговори
Къде го Гешев? преди 3 години
Къде е защитника на народа Гешев да въведе ред?За една БАБА отива чак на другия край на България а сега се е скрил в отпуск може би.Вече е ясно защо Гешев забърка ХАОСА в държавата с ОЛИГАРСИТЕ и ПРЕЗИДЕНТА за да ги ОБЕДИНИ и да разруши съществуваща система и да доведе до създаването на ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА.Затова Божков от ДУБАЙ каза че Гешев не им пречи защото той е с тях.Как иначе всички олигарси знаеха че ще им бъде повдигнато обвинение и напуснаха преди това страната.Някого да са осъдили?
314
0
 
6
 
! Отговори
Есаул преди 3 години
Простократи - марш!
313
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 346пРецедента отдавна се разкри. Вече никой не се изненадва от неговите действия. Всички чакат да му изтече мандата, да махнем тоя позор от Президентството, но е факт, че в тая тежка иконоическа и здравна обстановка, тоя предизвика огромни щети. Те БСП това правят откак съществуват: рушат когато има как.
312
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 341Еми точно тези 5 са герберюгите във вашата фирма.Никой не иска Радев,нито БСП,аз даже и ДБ не искам,ама тая мантра,че видите ли ГЕРБ като слезе и идвали веднага БСП,като и двете са БКП и ДС е пагубна.Има хора,които са над 30 годишни с образование и не ги пускат в политиката,освен през партиите БСП и ГЕРБ,което не е добре.Още не са узрели за собствена партия да правят,но накрая ще направят,на това се надявам.Иначе се въртят едни и същи и нищо не мърда напред.До кога?!
311
1
 
12
 
! Отговори
Националист преди 3 години
Време е шопите да се откажат от името на града си ! От днес градът на шопите ще се казва Фигурантово . Столицата на България се казва Фигурантово. Честито !