Без акции на полицията срещу протестиращи, разпореди Борисов

Блокадите в София очевидно няма да бъдат премахвани от полицията
677
Без акции на полицията срещу протестиращи, разпореди Борисов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов е разпоредил да няма акции на полицията срещу палатковите лагери и протестиращите, съобщава bTV, позовавайки се на свои източници в Министерския съвет.

Още по темата
Това важи както за светлата част на денонощието, така и през нощта.

Както е известно след като полицията премахна блокадите в центъра на София в края на работната седмица, сега отново няколко кръстовища са блокирани - на Орлов мост, пред Ректората на СУ „Св. Климент Охридски“ и в т. нар "триъгълник на властта".

Малко по-рано премиерът публикува на своята страница във Facebok снимка с внучетата си.

"Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения!", написа Борисов, намеквайки, че предстои да вземе важно решение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


677
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
460
9
 
14
 
! Отговори
НАДУЙКЛАКСОНА преди 3 години
ПРИЯТЕЛИ, явно наглите "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите! Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явно, че трябва ние да измислим начини да се предпазим. Споделяйте. Утре вие може да сте с малко дете или нуждаещ се блокиран в жегите. Група лумпе*и се подиграват с нас!
459
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само така Бойко ! Ей ,много си умен ,ако че се правиш на прооост !Онея зад кулисите искат кръв , ама Ядец ! пуукат от яд !народа ще изтрае блокадите , ама на избори Пак ще ги биеш с 250
458
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Малко по-рано премиерът публикува на своята страница във Facebok снимка с внучетата си."-------------------------------------Мутрите така правят. Евакуират челядта и награбеното и казват, че там е Новата им Родина.
457
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧебурашкаКрай ,свърши. Беше грешка,че се сваля ГЕРБ,но вече ГЕРБ губи.Просто се задейства закона на Нютон,на хората им дойде в повече насилието в държавата и противодействаха срещу насилието,надявайки се на по-добро управление, но едва ли ще го получат,може да се окаже дори по-страшно.
456
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименГледай си работата,когато БСП и ДПС управляваха,страната беше хиляди пъти по-спокойна и по-добре и не преследваха и мачкаха хората,а да не говорим,че БСП е любимата партия на българите ,макар че бяха преследвани,избити или смазани доста бесепари през последните управления в страната,а и БСП е единствената реална опозиция,на БСП се надяват дори десните,за да се отърват от диктатурата.От толкова много управления през последните 30 години,най-добре бе при управлението на БСП и ДПС.
455
7
 
22
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Питам какъв е морала на Отровното трио, Радев и Мая Манолова и психодесните за да използваш психически лабилни хора за да се докопа до властта?
454
4
 
14
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
И това ако не е рекет!!!"Крайно действие на смела жена!" Така бившият омбудсман Мая Манолова е коментирала заканата на Диана Кишкилова от инициативата "Системата ни убива" да се самозапали, ако полицията опита отново да премахне протестните блокади в столицата. Манолова е призовала премиера Борисов и кмета Фандъкова да заявят, че лагерите на протестиращите няма да бъдат премахвани.
453
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На колене плебеи!!Премиерът Бойко Борисов е разпоредил да няма акции на полицията срещу палатковите лагери и протестиращите...Цар Слънце е наредил да няма полицейски акции!!!На тази територия важат законите на преторианците в лицето на Баце - палеца нагоре, палеца надолу!Разбрахте ли? Каквото той каже - или ще умирате или ще живеете, до там я докарахте!Оставка! Никакви бивши комунисти повече! Без ГЕРП, БСП, ДПС, ОП всякакви други партии на бивши комунисти!
452
7
 
22
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Жените от "Системата ни убива" снощи са заплашили, че ще се запалят заедно с децата си ако полицията тръгне да разваля лагера им пред ректората. Случи се това, за което пиша вече 20 дни - че Радев и Отровното трио ще намерят психически лабилни хора, които да се самозапалят. Готови са да ходят по трупове само и само да се докопат до властта!
451
8
 
20
 
! Отговори
Президентът се скри преди 3 години
Президентът се скри в миша дупка. Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...
450
3
 
12
 
! Отговори
*/* преди 3 години
Излиза някакъв полицай по телевизията и почва да обяснява как видиш ли протестите пречат на незаминалите на почивка в Гърция и как трябва да се махнат палатките и т.н.И всичко според закона и параграфите му.Изведнъж кралят слънце казва,нека си протестират от мен да мине. Закона съм АЗ.
449
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко, мина времето за твоите решения. Народа реши - уволнен си!
448
7
 
13
 
! Отговори
Майките с увреждане. преди 3 години
Идва служебен кабинет с шеф Мая Манолова. Това ще е доказателство, че хората с увреждания са най-много и ще управляват държавата. За другите има чували за трупове и ковчези
447
20
 
28
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Борисов ще хвърли оставка. После жална ви майка, дами и господа!Чака ви русофилско-соросоидната маламашкa! Джендер образование, мафиотско-олигархски коалиции и много, много терор. Хак да ви е!
446
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добре е да се върнат юпитата, за да ни "оправят" съвсем.
445
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 578Малко са. Хиляда и кусур
444
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно живеем в края на дните.
443
7
 
9
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Явно боико се гласи за отставка - вьпросьт е какво ще се случи отук нататък - един дол дренки са всичките основни партии - нито корнелия нито от патриоти и тем подобни може да се очаква нещо хубаво за бьлгария - да поканиме освен - баце тръмп да испрати свои служители като посния дянков белким поне се закрепим от дьлговата спирала
442
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само 53 нови случаи на вируса.Сега човек да се чуди добре ли е или е лъжа, или са малко тестовете??
441
19
 
18
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
Този лъжец каже ли нещо,да се очаква точно обратното. Уловката е ,че полицията няма да се намесва в разтурването на блокадите.Но мутрите само преди няколко дни на селската си конференция показаха,че имат и цивилни биячи,т.е. башибузук,които пребиха журналисти и протестиращи.Може да се очаква,че ще пуснат цивилните мутри срещу народа ни!ОСТАВКА!!! Мутрите в затвора. Тиквата да престане да ни "умилява" с внуците си. Стига е преекспонирал и се е лигавил с тези "мили картинки"!!!