Борисов сред внуците: Винаги е добре да си поговориш с дете

Най-верните решения идват от тях, обяви премиерът
Обновена: 9 авг 2020 19:13 | 9 авг 2020 19:12, Красимир Ангелов
217
Борисов сред внуците: Винаги е добре да си поговориш с дете
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов публикува снимка със своите две внучета в профила си в социалната мрежа Facebook.

"Домът е там, където те се усмихват", отбеляза министър-председателят.

"Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения!", написа Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: Бойко Борисоввнуци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
2
 
! Отговори
генчо преди 3 години
ТЕЗИ ДНЕС ИСКАТ ОСТАВКАТА НА РАДЕВ!АБЕ ЗЛАТНО ШКАФЧЕ И ЗЛАТЕН КАСКЕТ,НАРОДА ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ ИСКА ВАШАТА ОСТАВКА!СЛЕД 15.08. ЩЕ СЕ ИСКА ОСТАВКАТА НА ЦЯЛОТО КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО!!НАБИ СИ ГО КАТО КВАДРАТЕН *** В ПРОСТАТА ТИКВА!
181
0
 
3
 
! Отговори
саки преди 3 години
Със студен и топъл резерв можеш да топлиш всички внуци в България-безплатно,ама лакомията Бойко,лакомията е много голяма!Бегай си!
180
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя *** искал оставката на Радев. Че кой си ти бре. Народа иска твоята, не на Радев, той е с най-висок рейтинг, така че да не се мери с него.
179
0
 
3
 
! Отговори
Лора преди 3 години
Най-добре е разговора за теб да бъде,дете,шкафче,дете,шкафче това и стилът ти от години!Отивай си и пожали поне майките!Лора.
178
0
 
5
 
! Отговори
А ние с какво преди 3 години
да се похвалим на внуците от 90година живеем по ръба на бръснача -работа тука има тука нема,заплати малки,лекарства скъпи,данъци вдигнати,храни не контролирани,Топлим се на дърва макар, че построихме централи да работят за народа и най вече корупция до безбожие.С това ли да се похвалим.Ти и твоята шайка се налапахте и си осигурихте максимална пенсия.НЕ СЕ ЖИВЕЕ ТАКА.
177
2
 
10
 
! Отговори
А-Я преди 3 години
Даа нивото ти е на 3- клас, затова може да говориш с децата..Ей.. ама без цинизми все пак.....
176
1
 
4
 
! Отговори
Рехави протести преди 3 години
Снимани от дрон протестиращите в София са по 5-6 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 15-17 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 1000 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.
175
6
 
13
 
! Отговори
Друг дядо преди 3 години
А дано тези още неопетнени дечица го посъветват да си подаде оставката! И да си остане в къщи да си ги гушка, а не да обикаля с джипа като улав и да се чуди какви лъжи да мъти тъпата му тиква!
174
5
 
22
 
! Отговори
11 преди 3 години
Този шопски хитрец се опитва да ни разнежи преди да е подал оставката . Не знае , че на излизане след оставката го чака арест и няколко обвинения заедно с патреотите !Вероятно в близките часове това ще се случи ! А с това ще настъпи края на един от най-алчните диктатори в България !Това да е урок на всички влизащи във властта ! Оставка трябва да подадат и кметовете на ГЕРБ като съучастници в престъпленията на Борисов !
173
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да им разкаже за това колко хора е погубил и да им направи по една магистралка та да усетят и неговото детство. После един бой може да им хвърли. Лицемерно животно!
172
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие Бойко не го мислете , мислете за вас като дойдат Бкп пак на власт -ще опоскат държавата тотално , а Чужбината ще гледате през крив дедов.
171
1
 
10
 
! Отговори
ООООХ... преди 3 години
СТИГА С ВАШЕТО КОМУНИСТ РАЗБЕРЕТЕ ВЕЧЕ ОТ 60 ГОДИНИ И ПОВЕЧЕ НЯМА КОМУНИСТИ ИМА САМО БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП КАКТО СЕГА СА ЧЛЕНОВЕ НА РАЗЛИЧНИТЕ ПАРТИИ -ИМА ЕДИН ДЕТО СЕ ПИШЕ АНОНИМЕН И ПИШЕ ПО НЯКОЛКО КОМЕНТАРА И ТО ДОСТА ГЛУПАВИ ПЪРВАТА МУ ПРИКАЗКА Е КОМУНИСТ-АЗ СЪЩО НЕ ХАРЕСВАМ Б.Б.И НЕЗНАМ КАКВО ЧАКА НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ХАРЕСВАМ И ХРИСТО ИВАНОВ ДЕТО СЕ ПРАВИ НА ЛИДЕР И ЧЕ ВСИЧКО ЗАПОЧНАЛО СЛЕД НЕГОВОТО БУТАНЕ ВЪВ ВОДАТА НЕ Е ЗАПОЧНА СЛЕД ВЛИЗАНЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО НА ГЕШЕВИТЕ ХОРА И ВСИЧКИ ЗНАЯТ
170
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко е много нормален, за разлика от тези злобни и агресивни рекетьори на кръстовището. Отвратен съм от протестиращите. Не желая да се съобразявам с тях. Да се научат да уважават правата на хората.Всички рекетьори сте за затвора, защото рекетирате не някой друг а народа. Няма да ни уплашите, всички вече са наясно че сте престъпници.
169
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дойде времето на оставката, той иска семейството му да не влиза в конфронтация с протестите и да ги стресира те за това избягаха в чужбина дъщеря му и внуците му. Ще подаде оставката много скоро дори може би днес..
168
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубави мили дечица, порадвай им се хубаво, че с доживотната присъда която заслужаваш ще ги гледаш на снимка или ако ти дойдат на свиждане в ЦСЗ да ти донесат суджуци. Крадени разбира се,
167
13
 
5
 
! Отговори
Народен съд преди 3 години
Народен съд за всички.Радев е за затвор като останалите!
166
0
 
13
 
! Отговори
Бай Ставри ЦСЗ преди 3 години
Добра дошъл
165
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Главата на една ментална нация. Развявайте знамената, бийте се в гърдите колко много сте дали на света и се вайкайте колко много са ви взели комунистите. Това е положението.
164
4
 
1
 
! Отговори
хх преди 3 години
И кво са каздали в крайната сметка? Едното май сега се учи да говори, искам да папкам да не би да е казало
163
8
 
17
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Да са живи и здрави,те са български деца..не ги забърквай и не се крий зад тях бойко..имаш грехове,греховете са твои,ще ти търсим отговорност,и ние имаме деца и внуци..нашите са роби из чужбина,да са живи и здрави..искай им прошка за предателството и мъката,униженията и бедността на която ги изложи..заради егото си и това на аверите ти дето те използваха,и не сам ти..Доган,Костов,Първанов,Станиш,..Децата на България искат Нов ,Справедлив Дом в които да живеят и просперират..Бог да пази България