Каракачанов за палатковите лагери: Подобни неща не могат да се търпят

Соросоидни НПО-та искат джендър република и гей бракове, каза вицепремиерът
9 авг 2020 13:42, Анисия Иванова
631
Каракачанов за палатковите лагери: Подобни неща не могат да се търпят
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментира във Варна възстановяването на палатковите лагери в София и твърдението на столичната полиция за опити за окървавяване на протестите:

"Хората, които първата вечер отидоха - с качулките, с маските - бяха приготвили бухалки, бяха приготвили запалителни течности, с идеята - какво да правят - да ги хвърлят по полицията или да нападат полицията, с ясното съзнание, че при такива действия ще има отговор.

Полицията постъпи мъдро, не ги атакува. Подобни неща не могат да се търпят вече. Не може, в името на това няколко соросоидни НПО-та и партийки, които са извън парламента, да се докопат до властта, ти да разсипеш държавата. И в името на какво? Да ми доведеш гей браковете и да ми създаваш джендър република. Съжалявам, не съм съгласен", заяви вицепремиерът.

В отговор на въпрос каква ще е реакцията на държавата ако се стигне до крайни действия, той отговори, "че няма нормална държава в света, в която някой атакува органите на реда и го посрещат с баница и кисело мляко".

Във Варна той съобщи още, че се водят преговори за закупуване на подводници с две държави.

Министърът обясни, че опциите за подводници "втора ръка" са две - едната е Норвегия, другата европейска страна, с която България преговаря, министърът не назова. Каракачанов изрази надежда в следващите години да бъде решен и въпросът с подводниците.

Преди да се стигне до подписването на договор за строежа на двата нови модулни патрулни кораба за ВМС, трябва да приключим преговорите, коментира още той.

Министърът изрази надежда, че следващите няколко месеца, най-късно до октомври, той ще бъде подписан. И двата кораба ще се строят във Варна, Каракачанов припомни, че нашето условие е било минимум единият от тях да се строи в България. Според него при строежа у нас страната ни ще ползва "бонус", тъй като 40 процента от парите са за грубата работа по изграждане на корпусите на плавателните съдове, т.е. това са пари, които ще останат в българската икономика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


631
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
369
2
 
8
 
! Отговори
не ми е ясно преди 3 години
За какво са му на тоя тия две подводници?Кво ще ги прави!?
368
5
 
7
 
! Отговори
Богат трол преди 3 години
Нека бюстовете да са два . От ляво Каракачанов от дясно Симеонов.Мостът на патриотите.А вождът ще е в цял ръст. От бронз.
367
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно много надценявате собственото си мнение, щом смятате, че е достатъчно да сваля правителства и да реди постове. Има си избори за тая работа
366
9
 
1
 
! Отговори
Богат преди 3 години
Искам бюстът на Каракачанов да изникне на Орлов мост след потушаването на бунта. Още утре сабалям.Да напомня на непослушните.кой управлява.
365
13
 
10
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Немедленно прокурорско действие и криминализиране на русофилията, соросоизмът и всички други форми, кварещи Българската Християнска нация! Г-н Борисовъ, действувайте с твърда ръка срещу враговете на Нацията! Богъ Съ Нами, Братя!
364
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"вола рие ,рие и все на гърба му пада " тея "протести" вдигнаха рейтинга на Бойко до недостижимост ! сега ако има избори Герб печели почти 100% и всичко благодарение на фигуранта,***,иванов и мая и оназ кОрнела
363
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как не го хвана короната тоя с тези килограми?
362
8
 
9
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Г-н Каракачанов, досега не сте свършили много като политик. Скромен сте като постижения! Сега е момента да действувате решително с вразите агенти - соросoиди и русофили и да се справите с тях с твърда ръка! България вази гледа, г-н Каракачанов! Други шанс немате! Не приказки, а немедленни действия с твърдата ръка на Закона! Богъ да пази България!
361
7
 
6
 
! Отговори
Богат преди 3 години
Кара качанов отвори си долапа да видим има ли пачки там ,или само мръсни чорапи.Ако само чорапи ,значи си будала.
360
8
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Каракочев,сложи синята каска и излез на Орлов мост да...агитираш там.Народната любофф ще те...осени с меки...червени домати и дузина топли...сурови яйца.Ако издържиш само 5 минути,значи си...герой и ставаш за...военен министър.Другото са...празни приказки.
359
4
 
9
 
! Отговори
КАРАТУМБАКОВ преди 3 години
Ся кат продам 1000 паспорта Бг гражданство- това са 500 000 евра! После купуваме две подводници -там са 2 милиарда -Имаме чиста печалба 1,5 милиарда -От самолетите гушнахме 1,5 милиарда долара -Там участвам с 300 мил долара печалба - И като сметна всичко в Папане -Това са над 500 000 тона македоснка наденица плюс 100 000 агнета и остават поне още 1 милиард в Мойта Лична Швейцарска банка !! ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ !!! ВИВА ! ОБИЧАМ ПАТРИОТИЗМА!! ВЕНСЕРЕМОС -ВСИЧКИ ПАТРЕОТЕ -ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
358
5
 
4
 
! Отговори
- преди 3 години
Лицето на СРАМА, ПОЗОРА и ОТРАЩЕНИЕТО!
357
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия позитанковци нямат ли срам да се показват по кръстовищата. Кога в София са печелили избори и се надяват да спечелят. Методите на комунистите от историята са известни-терор, хаос и анархия. Само че тия гаменчета и в казармата не са ходили и не им идва на плитките мозъци, че с контейнери революция не се прави. Няма как да се получи. Дришльовци...
356
0
 
4
 
! Отговори
Лютфи преди 3 години
Който смее(дръзне)се заиграва с етническата карта....
355
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
30.лета чакаме да свърши адът.За едните ад за други България е рай. За Шепа дебелочели ченгета е рай.За за има рай за тях останалите е нужно да са в катрана.Оставкааа
354
5
 
7
 
! Отговори
Шкем Бьо Воевода преди 3 години
Министърът на "Войната", Шкембе Войводата, да направи за армията, едно показно как се прави "шкембе-коремно" на лоста!!!
353
1
 
3
 
! Отговори
ГЪРЦИЯ преди 3 години
зАщо бългАрия не се застъпва за братска Гърция пред *** Срам и позор!!!
352
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Агент Иван го чакат много тъжни дни. Този лоясал индивид трябва да разбере, че народът мрази дебелаците на власт, а Каракоч прелива от тлъстини и мазнини. Гнус!
351
2
 
2
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
До Герберски ***---Знаеш че те закопах (за Зимата) и МНОГО те Боли !!!-хахахахаахахахахах ЕНДЖОЙ!!!
350
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко да дадял оставка. Тия имат ли нещо в червените си тикви. Кога Герб са давали и ще дадат власт на комунистическите отрочета. Наивници.