11 починали за 24 часа, 171 нови случаи на коронавирус

325 са излекуваните през последното денонощие
84
11 починали за 24 часа, 171 нови случаи на коронавирус
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

171 са новите случаи на  коронавирус у нас за последното денонощие при направени общо 5108 PCR теста..

11 болни са починали, показват данните в Националната информационна система.

Още по темата

Общият брой на потвърдените случаи става 13 893, от които 4932 активни.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 23; Бургас - 1; Варна - 33;
Велико Търново - 3; Габрово - 6; Добрич - 12; Кюстендил - 1; Ловеч - 1; Пазарджик - 8; Перник - 1; Пловдив - 13; Разград - 1; Русе - 6; Силистра - 12; Сливен - 2; Смолян - 6; София област - 1; София (град) - 31; Стара Загора - 3; Търговище - 1; Хасково - 2; Шумен - 4.

325 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 8 479.

Хоспитализираните лица са 834, от които 63 се намират в интензивното отделение.

Починалите лица с доказана коронавирусна инфекция са общо 482.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аха и днес метнахте бройките на Бургас на Варна, без това там го затрихте сезона, фай да не плашим туристите на юг. Все пак мутроморието започва от Бс на юг.Как я мислите таз стъкмистика, в Бс се изсипва от началото на юли половин България, Малките хотелчета се пукат по шевовете, ресторантчетата гъсс до гъсс и видиш ли само един заразен.
30
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистикХа-ха-ха. Много хора с IQ на офца... все още вярват, че ББ си държи парите и златото чекмеджето...Болшинството от тях са на "протестите".
29
7
 
17
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До До пияница мистикЧовеко, чети внимателно какво съм написал, а и следи конюнктурата. НИкога не съм бил за Боко СТРАХЛИВОТО , но той е по-малкото зло от другата продажна шайка. Фигуранта събра на съвет бивши играчи от ВИС-2, на протестите е пълно с такива също. Хвърлят пъдпъдъчи яйца по 3,50 лв 6 броя, домати, свински уши, нови палатки, ядене и пиене без пари, нов бус за майките от "Системата ни убива". Всичко платено, метажа е "Стани да седна". Хайде по-сериозно, а?
28
5
 
8
 
! Отговори
S преди 3 години
Ей в това е уловката- не знаеш какви може да са пораженията. И с това се манипулира хорската психика. Няма по страшно от неизвестното. И юруш да ги побъркваме - заразени, умрели, маски и чували. БЛЯК!
27
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе.вече само от този вирус ли се умира в БГ? Други болести не съществуват ли? Олегофренясахте вече!
26
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По принцип навсякъде бъка от всякакви вируси и бактерии, така, че хигиената е задължителна.Вируса не е опасен за много хора, но... никой не ти дава гаранция, че лично ти... няма да бъдеш поразен от него....Лошото е, че заразените без симптоми го разнасят без да знаят и тогава става белята, когато някой на доста години или с разклатено здраве се зарази и се развие възпалителен процес. Ясно е, че не е 100 % смъртоносен, но не е ясно за кого точно... не е.
25
6
 
4
 
! Отговори
До пияница мистик преди 3 години
Никога не съм мислел, че си бил муле до София. Чак за такъв и д и от не те мисля. Но продължавам да се чудя, как човек с умение да пише, може да подкрепя шайката на СИК?За другите мишки в политиката съм съгласен, че са за екарисажа, ама не виждаш ли, че тия сега ще угасят лампата на България?
24
5
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Там една супена лъжица кока е 50 соли - 25 лева. Как мислиш се пренася? И в кондом колко кока влиза и полета 14 часа до Мадрид, после 5 до Истанбул и после 12 часа с рейс до София. И всичко за колко пари, при положение, че полета до Перу е 1200$ в една посока. Няма рентабилност. И не може от Мадрид до София да летиш, защото ДАНС те чака на летището. Те са по-умни от теб и знаят с какво се занимават българите там
23
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига вече лъжи. Всички лекари, които познавам лично (а това сс хора от общо три държави) ми казват, че този вирус изобщо не е толкова опасен. Да, има някакви "починали", както при всеки грип. Това са все разни 85-годишни, с още куп болести. Мислете повече.
22
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно защо започнаха да увеличават броя на тези в интензивното, още малко и всеки втори хванат заразен - от теста във фирмата ---> директно в интензивното. Някои от работното място - директно в моргата!
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А, това вече е приказка, разбрах!Сега ми става ясно защо си фен на шайката. Просто сте колеги.
20
2
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До До пияница мистикТочих банкомати
19
3
 
3
 
! Отговори
До пияница мистик преди 3 години
Ти вече 100 пъти пишеш как 1000 пъти си писал с какво си се занимавал в Перу, само че аз никога не съм уцелил нито един от тези 1000 пъти, та си мисля дали не послъгваш?Или наистина си гълтал кондоми?
18
9
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 13На кой бе? На Боко мекотелoто ли? Никога! Но пък и никога няма да гласувам за БСП/ДПС и Фигуранта, Мая, Черепа, Маджо, Мустака, Пеевски. Прокопиев....Явно ти си фен на изброените от мен. Чакай промяна ти от тези мафиоти, защото Боко слабохарактерния има незаключено чекмедже с аранжирани кюлчета и пачки. Аз ако бях щях да ги размажа всички, ама Бокович е малодушен и слабохарактерен. Затова да се маха и да остави ГЕРБ на някой с тoпkи
17
4
 
22
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Откъде знаят? Хората няма да отидат доброволно да се тестват, защото едно, че струва 100 лева, второ, че ти бъркат дълбоко в гърлото с дълга глечка, както и в 2-те ноздри в носа. Работодателят ме прати и ми плати теста, иначе нямаше да отида. Едва не повърнах като ми бръкнаха дълбоко с клечка в гърлото. Да не говоря как изтърпях да проникне с клечка в 2-те ми ноздри. Пъхат дългите клечки до край и изтезават хората. Бахте тестовете за коронавирус. Идете да ви изтезават срещу 100 лева...
16
4
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До До пияница мистик Нали вече 1000 пъти ти написах с какво съм се занимавал там :))) Пий Гинко Билоба, за да запомняш по-добре
15
3
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 10Ами сам прецени. Не можех да стана 3-4 дена от леглото от силна болка във всички мускули и всеобща немощ която ме беше обхванала. Очите ми сълзяха и бяха кървясали, едвам ги отварях, гърлото ме болеше зверски, имах температура и високо кръвно, тежест в гърдите. А не бях пил и глътка алкохол преди това. Чудех се сам що за чудо е това. Ти сам прецени какво е, но го изкарах Януари. Може и да не е било Ковид, не знам, аз обаче така си мисля. Но не кашлях, спомням си
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужасена се изчерпа. Селските вечеринки обаче много и отиват. Смях. Ами мий си ръцете и носи скафандър бе! Защо не си спазвала трите Д-та, а?
13
7
 
5
 
! Отговори
До пияница мистик преди 3 години
Брат, да не си се заразилил в Перу, докато си гълтал кондоми?
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изкарал го е пияницата, наистина! При него трайните поражения са мозъчни. Превърнал се е във фен на шайката на простата мутра от СИК.