Антон Койчев: Съчувствам на младите хора, които са употребени

Не са ГЕРБ най-големите грешници, заяви той
13 авг 2020 22:10, Нели Христова
106

Не можеш да нарушаваш правата на другите, това не е демокрацията. Не бих си позволил вандалски прояви, в политиката е важно да създаваш съмишленици. Това каза за Bulgaria ON AIR председателят на СДС-София д-р Антон Койчев.

"Съчувствам на младите хора, които са употребени или ще бъдат употребени", каза той

По думите му протестите, в които той някога е участвал не може да се сравняват с днешните, днес се виждало нещо друго.

"Има известни съмнения в моралния облик на хората, които водят днешния протест. Нямам как един дясномислещ човек да ги приеме безрезервно", подчерта събеседникът.

"Има хора от ГЕРБ на административни позиции, които могат да са за пример", заяви още Койчев.

Според него здравеопазването се нуждае от реформа, но тя да включва цялостна промяна - от образованието до болниците.

"Не са ГЕРБ най-големите грешници, всичко започна през 2001 година", коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Борисов зависим?Той ПОЗВОЛИ вече!Даже с ОХОТА и АПЛАУЗИ!
30
12
 
12
 
! Отговори
проруски-протести преди 3 години
Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !
29
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нова опорка - Боко милиардер!Абе я се скрийте тъ..па.ци такива!Той да не е вашия дубайски лидер!
28
13
 
13
 
! Отговори
Вън вън вън преди 3 години
Радев оставка, фигурант!
27
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/ДПС/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.------ Атака е против протестите, днеска гледах телевизия Алфа. Най-върлите русофили като Иво Христов и оня, Пламен Пасков, също са против протестите.
26
10
 
8
 
! Отговори
пияч на БЕЛИНА преди 3 години
Необходимо е гражданите на София град да вземат в свои ръце въвеждането на ред и порядък щом полицията отказва да разгони *** от кръстовищата!!!ТА значи аз предлагам всеки ден възмутени граждани на София да закупуват от суперите по едно кило домати и 10-на яйца и после да блокират улиците пред домовете на Бабикян,Хаджигенов и Минеков и да ги замерят с яйчени омлети и доматени салати за да видят и те що е то ДЕМОКРАЦИЯ и има ли тя почва в София!!!!
25
3
 
3
 
! Отговори
Борисов зависим? преди 3 години
Дали Борисов е зависим от Путин ще разберем от проекта за АЕЦ "БЕЛЕНЕ". Ако позволи проектът да започне да се строи ще приключи много бързо като червения Орешарски...
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Всичко започна през 2001".Щото па доготава цъфтяхме, 3000 лева за долар, приватизацията на Костов. Аре беги се скрий, седесета, дебесета вече не важите и бесепетата трябваше да са при вас в политическия мавзолей, но *** се оказаха много жилави.
23
7
 
9
 
! Отговори
Тези които защитават преди 3 години
Толупа трябва да знаят, че вожда им е в топ 80 на най-богатите хора на планетата. Изчислено е че е отмъкнал около 8 милиарда ? за десет години. Отделно другите далавери. Така, че защитавайте си го безплатно.
22
5
 
10
 
! Отговори
Русия плаща преди 3 години
Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/ДПС/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.
21
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам Радев не го ли е срам като гледа протестите.Те приличат на шпицкомандити на Хитлер.За каква викат?Езно от основните им искания било понеже стандартът на живот бил нисък и имало много бедни хора.Ми те похарчиха хранителни продукти да се захранят няколко старчески дома за 2 месеца.Но хич не ги е срам.А и лицата на пртестите нсега вече са други - агресия и омраза.Аз тези хора не желаят да ме редставляват.
20
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая вечер бая народ излезна, на инат на Боковите "проучвания" :)))
19
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧебурашкаЧбурашке, коя от сегашните партии в парламента не е проруска?Нали си много отворен, изплюй камъчето!Жокер - ВСИЧКИ СА!А най-долната роля играят мутрите от ГЕРП!Щото имитират проевропейска политика!
18
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от СДС ***. Ясно е вече и на слепците, че прехода в БГ пропадна от такива *** като Койчев, Румен Христов, Александър Йорданов
17
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здравейте, африканци! Къде премиер-мамун? От гора ли ви управлява вече?
16
8
 
12
 
! Отговори
ей...верно беее... преди 3 години
Отровното трио сега яко ще отнесе "народната СОФИЯНСКА любов"...!!!Бегам бързо до супера да си купя едно кило домати и 10-на яйца и дупе да е им е яко на БАбикян,Хаджигенов и Минеков...С ТЯХНИТЕ КАМЪНИ ПО ТЯХНИТЕ ГЛАВИ!!!Каквото почукало,това и се обадило!Ще използвам техните методи на 'демокрация"!!!
15
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До рубладжийски партииРубладжийската партия ДПС се обяви категорично ПРОТИВ рестартирането на корупционният ядрен цирей БелеНЕ (за разлика от "проевропейската" Ха ха ха ГЕРП!)!И в същото гласува твърдо ЗА покупката на новите F-16 за нашата армия!Как обясняваш този феномен?
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който поддава, ще бъде употребен, останалите отдавна сами си управляват живота и освен да им натресат прогресивен данък 20-30% лошо не могат да им сторят.
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който е позволил да бъде употребен си е виновен сам и няма причина някой да му съчувства. Аман от програмирани роботи.
12
8
 
13
 
! Отговори
реципрочнадемокрация преди 3 години
Необходимо е недоволни Софиянци от о на кръстовища и булеварди реципрочно да отидат до домовете на Бабикян,Хаджигенов и Минеков и ДЕМОКРАТИЧНО да ги замерят с яйца и домати за да видят и те колко е хубава народната любов!!!