Депутатите се събират извънредно, изслушват Борисов

Ще обсъдят и искането на БСП за актуализация на бюджета
35
Депутатите се събират извънредно, изслушват Борисов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

По искане на БСП, шефката на парламента Цвета Караянчева свиква в четвъртък извънредно заседание.

Депутатите ще прекъсната лятната си ваканция, която според Правилника за дейността на НС продължава през целия август, за да изслушат премиера Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи Христо Терзийски за насилието, упражнено върху граждани и журналисти по време на Националната конфереция на ГЕРБ, проведена на 5 август в Тех Парк. В древния ред на законотворците е още и проект на решение на Народното събрание, с което се задължава правителството в 7-дневен срок да внесе актуализация на бюджета в парламента във връзка със социално-икономическите мерки за преодоляване на последиците от кризата от коронавирус.

Искането затова идва от левицата, според която правителството харчи милиони за различни мерки безда има ясен план.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 9Ми арестувай, де да ставаше така. Голяма част от дилърите полицията изобщо не ги пипа, защото тия пари се разпределят нагоре по веригата и стигат до най-високо ниво. Защо мислиш че толкова се опъват да декриминализират или легализират канабиса, след като такива мерки бяха приети в Холандия, Испания, Белгия, Чехия и къде ли още не в Европа и по света. Акциза ще влиза в хазната, а сега парата влиза директно в шкафчето.
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е сега в девет като насядат платените *** пред мониторите (защото започва работното време) и ще настане оживление. Бас, че до десет коментарите ще минат 250.
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щели да хвърлят домати.... Ще хвърлят, щото има. А през виденовата зима кво хвърляха? Оная ми работа хвърляха, щото немаше какво да хвърлят. Аман от късогледи ту,,,п...а...,.,.,.ни.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А знаят ли пред кой парламент да идат тълпата? Да не стане те да рипат пред единия, па заседанието да е в другия
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички тия организатори на протеста са едни никакви подстрекатели. Ще запалят чергата и ще избягат в чужбина. Не им се поддавайте на провокациите. Не хвърляйте по сградите на институциите - те са и ваши и защитават и вашите права.
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 11: като ги знаете всички в Овча купел що стоите? Теглете им един бой и да се свършва. Ама не, нали сте клавиатурни революционери и сте смели само скрити зад монитора. И още нещо - продават наркотици, защото има кой да купува. Точно като корупцията - има корумпирани ченгета, защото има кой да ги корумпира.
19
2
 
5
 
! Отговори
АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ.. преди 3 години
НА БОЙКО БЮДЖЕТ НЕ МУ ТРЕБВА.ЦЕЛА ЕВРОПА ЩЕ ГО ФИНАНСИРА. А ГРИПЕНА И КРАДНЕЛА, ДА ИСКАТ ПАРИ ОТ ПУТИНА И РЕШЕТНИКОВ.КОЙТО ИМА ПАРИ ДА ПРАВИ ИЗБОРИ!
18
1
 
8
 
! Отговори
Кой иска обяснения? преди 3 години
Най-напред лустрация на Корнелия и търсене на отговорност до дупка на онзи, който преди повече от четвърт век нагло заяви: "Поемаме вината само с мезета" (когато се искаше БКП/БСП поне да поеме вината за безобразията, вършени 45 години!).Сред тези безобразия има едно, благодарение на което днес сме най-бедните в ЕС - върхушката на "другарите" е знаела няколко години преди Десети ноември какво предстои да се случи, но се е погрижила само за себе си. Никоя друга соц.върхушка не ограби така народа
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко само да покаже че построи половин нова България и Нинова да отива да пасе трева !Никой не може да се мери с Бойко по принос към държавата, но му завиждат.Всички факти са документирани.
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименМутри вън! = Радев вън! = Радев, оставка!
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хем знаят че Бойко за пореден път ще ги победи в спор, хем пак се натискат да се излагат комунистите :)))Нинова търси как да си вдигне рейтинга, но никога не и се получава!Нинова е обсебена от Борисов :)))
14
2
 
9
 
! Отговори
иска камера преди 3 години
Краднелия *** иска да я дават по телевизията. Така ще бъде до 12.09., докато минат изборите. Ще направи всичка възможно, да не я забравят. Такъв гьгсурат като нея и шербета, други в България няма. Чак да степен на непоносимост.
13
8
 
0
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Баце ще им раскаже колко велик просперитет е постигнала бьлгария при неговото управление , ще им раскаже колко огорчен е от това че има такива които си позволяват да се сьмняват вьв това Ще им каже макар и с тъга вьв сьрцето , че ако се дьржат така обидно и продьлжават да протестират а не се раскаят и не му целунат веднага рька за благочестивите дела които е извьршил , ще си вземе куфарчето и чекмеджето и ще си отиде я на халки дики я вьв барселона
12
5
 
3
 
! Отговори
АЙДЕ, БЕ.... преди 3 години
ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО И ИЗБОРИ ДЕКЕМВРИ.... ХАХАХАААКЪВ, БЮДЖЕТ, КВИ ГЛУПОСТИ..?БОКО РАЗДАДЕ ВЕЧЕ ПАРИТЕ!
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
УжасТ!
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност БСП ще критикува Бойко и ще отвори работа на тро'ловете тук, които вече са с психически отклонения заради Борисов и ГЕРБ.
9
2
 
5
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Знаеш ли как ще арестувам моментално 90% от състава на 6то районно ако ми падне тази възможност. Няма да избирам нито началници, нито разследващи, нито патрулиращи. От години гледам през терасата как разни мутри с питбули и ротвайлери продават наркотици на децата и никой не ги закача, а не е да не им знаят имената, всички ги знаят в овча купел
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парламентарна република сме!
7
1
 
3
 
! Отговори
Шеф преди 3 години
До анонимен 5 .Места за полицаи има.Идвай веднага Идвай веднага и ще си един от двайситте.Ама да знаеш,оно си требе дупе и то яко.
6
3
 
6
 
! Отговори
Доросиев преди 3 години
Они юбаво се сбират ама шо ке прайм сега. Доматето свршия.Голем сбор,голема простотия посред лето.