Домати и яйца полетяха към сградата на парламента

Кордон от полицаи пази законотворците, които се събират извънредно
Обновена: 13 авг 2020 09:21 | 13 авг 2020 09:08, Камелия Цветанова
302
Домати и яйца полетяха към сградата на парламента
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Група недоволни от властта се събраха тази сутрин пред сградата на Народното събрание. В 9 ч. започва извънредното заседание на депутатите, свикано от шефката на НС Цвета Караянчева по искане на БСП.

В дневния ред на законотворците е включено изслушване на премиера Бойко Борисов и обсъждането на проект на решение на левицата, което задължава Мсда внесе актуализация на бюджета.

Още по темата
Протестиращите обаче посрещаха депутатите с освирквания. Към сградата на НС полетяха яйца и домати.

Полицейското присъствие естествено е засилено като кордон отделя парламента от протестиращите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
10
 
3
 
! Отговори
Узрял преди 3 години
Аз пък се радвам ,че Ивка са я целнали с домат. Дано да е бил узрял.
164
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ау, колко трогателно на протест с пазарска мрежичка! Докога ще ги търпим тия, бе? Защо просто полицията не си свърши работата? Това е такава неземна простотия че чак не е за вярване. Просто не ми се искаше но вече се убеждавам - ние българите тотално изпростяваме не в аритметична а в геометрична прогресия. И това е добре дошло за някои.
163
3
 
18
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
А бе, между т.н. птотестиращи се виждат и доста яки кифли. Кой им плаща, да отида и аз да се включа в протеста (срещу 150 лв) ,разбира се.Хем ще мога да се отъркам у кифлите и както са възбудени ,ще се получи добър акт ! Иначе, скука , бра'чед ! Некви крещят,хвърлят яйца,домати, хабят енергия... А колко много работа има по къра....!
162
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ми е интересно кой им купува скъпите домати и яйца на миличките протестъри? И защо ги хабят? Яйцата са скъпи защото са кът много пилчарници вече не произвеждат яйца. Следователно ме работят и по тая линия. Дето намеква тук един от коментиращите по - добре да отворят ресторант така ще привлекат повече хора но да гледат да не е буламач, защото това което правят сега е точно такова.
161
8
 
21
 
! Отговори
безделници преди 3 години
Група безделници тормозят цяла София, а оттам и цяла България. Присъдружните им журналисти непрекъснато говорят за протести. Хиляди хора. А те просто са 50,60 безделника. Те са като ловджийски кучета, чакат Божков да им каже "дръж" и те започват.яйца, домати ,прашки, замерват тези, които не харесват. Това не са протестиращи, а фашисти.
160
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно по,кой са хвърляли домати и яйца.Че то от управляващите нямаше никой.Само цесекари и депесари, които подкрепят протеста. Тези дру са лки знаят ли за какво са там. Или са толкова неадекватни ,че въобще не са в час.
159
5
 
29
 
! Отговори
КВИ ПРОТЕСТЪРИ ,БЕ.. преди 3 години
ТОВА СА ПИЯНИЦИТЕ , НЕУДАЧНИЦИТЕ И ХАЙЛАЗИТЕ-СТУДЕНТИ , КОИТО ГИ ИЗРИТАХА ОТ ЕВРОПА ,ПОРАДИ КОВИ-КРИЗАТА , ЗАЩОТО И ТАМ ГИ РАЗБРАХА ЩО ЗА ОТПАДЪЦИ СА.НИМА НЕ ВИЖДАТЕ , ЧЕ ТЕ СА ОБИКНОВЕННИ ЛУЗЪРИ , ....ПРОТИВ ВСИЧКО И ВСИЧКИ ... .ЗАМЕРЯТ , ГДЕ -ЩО ВИДЯТ ВСИЧКО И ВСИЧКИ ОКОЛО СЕБЕ СИ С ДОМАТИ , ЯЙЦА И ДРУГИ ПРЕДМЕТИ И СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО "ПИШМАН-РЕВОЛЮЦИОНЕРИ"!ТОВА Е ОТПАДЪКА НА "СОЦ-ОБЩЕСТВОТО"---НА КОЕТО ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА!ТЕ СА ТОЛКОВА "ПЪЛНИ С ИДЕИ"-КОЛКОТО МАГАРЕ , С ПРЪДНЯ!
158
1
 
9
 
! Отговори
Ехаа преди 3 години
Това добре, но все забравяте малко магданозец, червен пипер(млян) и олио ! Хайде следващия път гледайте така нещо..
157
1
 
9
 
! Отговори
галошИклозета преди 3 години
от романа ПРОклетниците. кЛозета, където се раждат протестърите
156
3
 
23
 
! Отговори
80% -ови преди 3 години
И да метате и да не метате домати , няма нормални депутати, които да ходят в Парламента за подкрепа на г-жа Лъжа.Там останаха само бесепунгерите.
155
4
 
23
 
! Отговори
Курнелия е ку-ку преди 3 години
На *** и хлопа чекмеджето, защото е празно.
154
3
 
23
 
! Отговори
протестърскаУтайка преди 3 години
Тея протестъри са като извадени от роман Юго. МизернициПропадняци, наркоманиБездомници, клошариПроститутки, алкохолици и останалите будни млади граждани :)))))))) СМЕХ
153
2
 
22
 
! Отговори
Тошо преди 3 години
Не съм съгласен да се замерва с каквото и да е Парламента......той не е техен, да отидат и да си го почистят и се глобят за всеки домат по 100 лв.
152
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще хвърлят луканка и багети, че да ходим всички от другата страна? :)
151
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мдаааааа! Значи ГРУПА от нехранимайковци са в състояние да искат власт , да събарят власт, да създават хаос в държавата, да се подиграват с 6 милиона работещи граждани , а именно тези 6 милиона граждани нямат права !!!! Мдааааа! Абсурдът е пъле, г-н Бахов ! Държавата е абсурд, полицията е абсурд, управляващите са абсурд , народът е абсурд ! Затова няма да имаме държава !
150
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов да умира ЗАЕДНО с АРАБСКИТЕ маски.. И не разбрах ЗАЩО досега в ресторанти, дискотеки и кафенета, можеше без маски, а като влезеш в Магазин, искат да носят маски ???? Араби и китайци, ли са най- много в магазините ??? Арабите и китайците да бягат към Турция да НЕ ни откраднат Бизнеса.
149
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗАБЕЛЯЗАЛ СЪМ :Aз пък съм забелязал ,че червените *** сте крещящо неграмотни.Множествено число на търтей с й,верно ли?.Всички ли сте с 3-ти клас на славяновското селско училище,като Радев Толупа или просто никой нормален не иска да работи за "Пасрано"20?
148
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ ги нямаше там. По кого "протестиращите" са хвърляли доматите и яйцата ?
147
11
 
5
 
! Отговори
ББ, преди 3 години
що не си гледаш чекмеджетата и усмивките на децата - твоите, не от всяко дърво става сфирка, или ще викаш, че комунистите репресирали дядо ти па той бил пребит на мегдана от съграждани задето им задирял булките, което явно се предава по наследство в рода
146
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Одеве гледах репортаж(не от медия,от личен телефон)как на всеки двама протестиращи един е носил цяла *** с яйца и същият брой пак торби с домати.На мен лично ми е мъчно ,че живеем уж в толкова бедна държава,а иначе само дето хляб и салам не са почнали да мятат още.Преди време французите докараха лайновоза и с него поляха цялата сграда,коги протестираха жилетките.Тука само на песовете си да съберат *** и да ги мятат-пак е по - разумно.Прости хора...Защо храна,бе?При толкоз мъка навън....