Домати и яйца полетяха към сградата на парламента

Кордон от полицаи пази законотворците, които се събират извънредно
Обновена: 13 авг 2020 09:21 | 13 авг 2020 09:08, Камелия Цветанова
302
Домати и яйца полетяха към сградата на парламента
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Група недоволни от властта се събраха тази сутрин пред сградата на Народното събрание. В 9 ч. започва извънредното заседание на депутатите, свикано от шефката на НС Цвета Караянчева по искане на БСП.

В дневния ред на законотворците е включено изслушване на премиера Бойко Борисов и обсъждането на проект на решение на левицата, което задължава Мсда внесе актуализация на бюджета.

Още по темата
Протестиращите обаче посрещаха депутатите с освирквания. Към сградата на НС полетяха яйца и домати.

Полицейското присъствие естествено е засилено като кордон отделя парламента от протестиращите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе тия плиткоумни още продължават ли с техните глупости защо не вземат да ги дадат на някой дом за деца или стари хора
184
1
 
3
 
! Отговори
? преди 3 години
Яйца ли хвърлят по българския парламент кагебистките кукли на конци ? Без яйца да останат!
183
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков се е заканвал да убива Пеевски,Божков вече е правил веднъж атентат срещу Пеевски,убиеца си остава убиец,той няма да се поправи!Просто ме шокира българската политика,задкулисие и агресивните българските политици!
182
2
 
5
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
До АнонименТе испанците не са от най-умните народи тъй,че е нормално да се чудят!!! Всички да си гледат държавата и да си оправят собствените бакии.И испанците не са цъфнали и вързали,особено по време на пандемията стана видно в какъв батак са и те.Стига с тоя отвратителен нихилизъм!!!
181
4
 
8
 
! Отговори
към протестиращите преди 3 години
Не се хабете, народа пак ще гласуваме за Бойко!
180
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 183Защо, БЕСЕПАРАСТИ ли да има? не е нужно - достатъчно са ни дрисльовците по улиците.
179
3
 
5
 
! Отговори
Fax from Kazan преди 3 години
Още ли има протести? То хората са на морето, тия кво протестират?>
178
3
 
10
 
! Отговори
Президентът се скри преди 3 години
Президентът страхливо се скри в миша дупка. Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...Очевидно вече се страхуват от народната любов...
177
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Мадрид съм и ни се смеят. Не може да повярват, че улицата иска оставка на съдебната власт, която не е избрала. Обяснявам за черепи и хазарт, и разбират.
176
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на пудела иска повече от половината РБ. Вместо да обединява, разединява. Вдига юмрук срещу повече от половината народ. В съюз е с обвинен , който се крие. За това ще лежи доживот.
175
4
 
11
 
! Отговори
O tempora,o mores преди 3 години
Абе,къде е Радев,що се укри?!:D Или и той замина на Халкидики да си пече...?!Нали много нахъсваше всички, нали юмруци размахваше, речи съчиняваше?! Де го сега? Да поеме отговорност за тия ***,дето блокираха целият град и да ходи да си ги прибере.Човек обикаля с колата като гламав, харчи тройно повече гориво за да намериме начини да минем през други булеварди и улици, задръстванията са сериозни, хората са изнервени.Маршрут за 30 мин сега го минавам час и половина заради тия кре.тени прости
174
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ей много ге рбе расти тука
173
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
50-60 полу-адекаватни, измежду тях и жени,част от които се облекли по начин,доста озадачаващ за "протест".Насядали на сянка на тревните площи,наливат бири и вандализират сграда с историческо значние.Някакъв човек към обед им направи тактично забележка за нещо, за да го заглушат един подхвана да крещи:"ОС-ТАВ-КА" и всичките като по команда захапаха след него.Прости ***.А тия "студенти"от чуждбина им се видя акъла колко е и на тях,като ги изритаха заради кризата.Викат за по 50 лв. дневно тук..
172
8
 
3
 
! Отговори
ОСТАВКИ преди 3 години
В кой ред е най-добре да си подадат оставките се чудя ?-Радев-Борисов-Каскетаили-Борисов-Радев-Каскетаили-Каскета-Радев-Борисовили всичките накуп май и започваме на чисто !!!
171
12
 
6
 
! Отговори
Георги, неанонимен преди 3 години
Чета колко много *** народ коментира или *** срещу хора, които се опитват да направят България добро място за живеене. Жалки сте ! Седите си на тлъстите *** у дома и пишете тъпизми, които сами си четете.Напук на вас, и аз утре се прибирам от Лондон за да се включа в протестите. Въпреки, че само за седмица от престоя ми губя повече от месечната заплата на *** плюещи тука. И това е мой избор защото не искам и децата ми да напуснат Родината.*** ни управляват Родината.
170
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да вземем на тия откачалници да им разтурим катуните.Хора обстрелвайте тия *** с яйца и домати когато минава шествието под домовете ви.хвърляйте битовите си отпадъци до палатките им
169
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗАТВОР ЗА ТРИМАТА ***,ЗАТВОР ЗА ФИГУРАНТА,ЗАТВОР ЗА ***,БОЙ ПО МИРИЗЛИВИТЕ ***
168
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време е домати и яйца да полетят към палатковите лагери на проституиращите
167
2
 
10
 
! Отговори
АМИ МОДЕРНО Е БРАТ преди 3 години
ЕДНИ ХОДЯТ НА ПРОТЕСТИТЕ , ЗА ДА ИЗКАРАТ НЕКОЙ ЛЕВ ...ДРУГИ С МРЕЖИЧКА ЗА ПАЗАРУВАНЕ .....ОТ МАНИЯ ЗА "ОРГИНАЛНОСТ"А , ТРУЖЕНИЦИ , КАТО МЕН И ТЕБ , ХОДЯТ С ПРЕЗЕРВАТИВИ У ДЖОБА...ИЗ КЪРА ПО "ЦАРЯ"!КАКВО ДА СЕ ПРАВИ ....ХА,ХА,ХААААА.."СЪРЦЕТО Е САМОТЕН ЛОВЕЦ"....НАЛИ ТАКА БРАТ??!
166
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде честит 3-ти метро лъч, някои хора не разбраха, че на свършеното не може да се каже нищо. Поне метрото не сте блокирали, старайте се повече, че да ви даде бонуса страхливия вълк.