БСП не се отказва, готви нов вот на недоверие срещу правителството

Все още обаче се обмисля на каква тема да е той
Обновена: 14 авг 2020 08:53 | 14 авг 2020 08:53, Камелия Цветанова
100
БСП не се отказва, готви нов вот на недоверие срещу правителството
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП обмисля внасянето на нов вот на недоверия, а на каква тема ще бъде той все още се обсъжда. Това съобщи пред bTV депутатът от левицата Явор Божанков.

Още по темата
След като и двата опита за кворум, за да се проведе извънредното заседание на НС вчера се провалиха, от БСП обявиха, че управляващите не са в залата от страх и обмислят нов опит за свикване на извънредно заседание.

Наложително е да има изслушване на премиера в парламента, категоричен е депутатът Явор Божанков.

"Във Франция имаше 4 актуализации на бюджета, а в България никой не знае какво е състоянието на хазната", каза народният представител.

"Дотук Борисов успокояваше хората с пари, но хората сега искат справедливост", каза депутатът от БСП, според когото правителството раздава пари на администрацията, за да си купи спокойствие.
 
90% от парламентарната група на БСП е била в парламентарната зала, а мнозинството от отсъстващите от левицата са имали обективни причини, но дори всички да са били там, кворум е нямало да има, така че не можем да хвърлим вината за несъстоялото се заседание върху тях", коментира Божанков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А така де! Не е честно протестиращите да замерват само БСП с яйца и домати, осигурени по партийна и спонсорска линия. Те на това му казват: С моите домати по моята глава!
45
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП е съставено изключително от деца на номенклатури,селски *** и псевдо професори на щат в КГБ.
44
1
 
21
 
! Отговори
баце преди 3 години
То луд умора няма. Да си иска там каквото си мисли или си е въобразила, че е нейно и едва ли не бащиния. Като го закъса Бойко тази прави всичко възможно да го бетонира с безмислени действия като вотове на недоверие, напускане на парламента и други.
43
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дядо ми казваше:"мързеливите работят по празниците, за да ги видят всички, че и те работят". Когато трябва ги няма никакви.
42
1
 
31
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Нинова кога е освирепяла за власт е по секси. Заучени пози,мръснишки поглед,мазни усмивки,плоски шеги, розови бузки ....разбира му изпечената лъжкиня.Лошото е,че топли и студени вълни вече си казват думата.Есента не прощава на никой. Време е да затваряме последната страница,...та така и с партията...историята ни зове.
41
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Луд умора нема! Колко вярно в случая. Тази няма ли най-накрая да си проведе изборите в нейната партия? Или по-добре не. Защото с всяко нейно действие, точки за ГЕРБ. И БСП се стопява. Те доказаха, че не стават за конструктивна опозиция. Да пробваме с други.
40
2
 
30
 
! Отговори
голям смях преди 3 години
то и фигуранта готви нов служебен кабинет , а знае че е безсмислено ! та така и с вотовете на бсп !
39
1
 
28
 
! Отговори
До бспто преди 3 години
Да си заврете вота на недоверие дълбокоо в гзаИ на вашта шефка от крушново конаре в дирникаСъщо и в на фигуранта хварчилото което пилотира
38
1
 
24
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Значи можем да очакваме на следващото заседание на Парламента, КОрнелия Нинова да заголи гръд и да симулира оргазъм докато иска вот на недоверие за Борисов. Еххххх, че шоу ще има ! От ГЕРБ били приготвили камшик , за да напляскат голото дупе на Корнелия . С голи дупенца щели да бъдат младичките комунисти - ***, Зарков, Божанков - все мераклии за един по-дебел !
37
1
 
25
 
! Отговори
Курнелия е ку-ку преди 3 години
На *** и хлопа чекмеджето, защото е празно.
36
1
 
13
 
! Отговори
Сашо преди 3 години
До Анонимен 34Към изброените добавям: агенти на ДС и КГБ.
35
1
 
23
 
! Отговори
Предлагам темата преди 3 години
И това ееееНесправяне с пандемията..Която БСП отричаше шест месеца бхахахаха Некадърни заплатаджии.
34
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вот, ама за какво да е? За какво да е вота а? Ами яйца и домати искате ли?Ало, бсп-то спрете да се излагате! Спрете да дигате рейтинга на Борисов!Ако изборите са през март- мирно и спокойно ГЕРБ ще загубят. А вие с *** си действия, отново ще направите така, че Борисов пак да спечели. Не ви ли омръзна да ви бият на избори като шкембе в дувар?
33
1
 
25
 
! Отговори
реториката...... преди 3 години
от думи при комунистите е доста ограничена само повтарят като папагали
32
1
 
27
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
И на Импексова не и е лесно, пърформанса с преразглеждането на бюджета не мина и сега следва нов вот на недоверие ... Дамата от с.Крушовица като е солидарна с протестиращите да излезе пред НС да им се оплаче, там са и приготвили яйчен шампоан за прическата ... !!!
31
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В никоя друга страна на света опозицията не може да си позволи да бъде толкова вредна и неконструктивна, понеже рискува никога повече да не влезе в Парламента при едни бъдещи избори. Особено в този момент - когато световната икономика е стопирала, опозициите са в максимално сътрудничество с управляващите. Слагат разликите на страна "В ИМЕТО НА НАЦИЯТА" - това е мотото. Какво е това безсрамие при българите? Комунисти скапани!
30
1
 
28
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Тази толкова е алчна за власт, че и е готова да с голи ръце да прокопае нов тунел под Шипка
29
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаем им бюджетите на БСП. На приказки са социални, на действия - не. Госпожа Лъжа получи прякора си на предишните избори за НС. Сега пак в започнала кампания.
28
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде сега вот на недоверие. Ново фиаско за Нинова. Все едно не е достатъчно замърсено публичното пространство с политика от най-ниски ниво. Но Нинова винаги може да оцапа пейзажа още.
27
1
 
23
 
! Отговори
Закъснял за работа преди 3 години
Интересни хора са тия от бсп, когато трябва да са на работа не са или напускат демонстративно.Когато са отпуск, искат да са на работа и се сърдят, че ядругите не са дошли.Смях се плаках , пак се смях, на карая си викам, шш ей я ставай и отивай на работа , че не си депутат. И закъснях. Разказах на шефа и двамата се смяхме , после обаче плаках само аз. Та те така. Айде, че ще си ееееееее.....франко пиперо.