Дончев: Един политик трябва да слуша добре, а не да говори

Има нужда от промени в Конституцията, заяви той
15 авг 2020 09:30, Петя Славова
136
Дончев: Един политик трябва да слуша добре, а не да говори
Снимка: БГНЕС

"Категорично има нужда от промени в Конституцията и свикване на Велико народно събрание". Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев пред bTV.

"Илюзия е, че един политик трябва да говори добре - един политик трябва да може да слуша добре. Мисля, че тези предложения са в резултат на добрия слух", обясни още той.

Още по темата

"Нужда от рестарт има. Факт е, че демокрацията е в криза. Една голяма част от българите не познават държавната уредба и нямат доверие в институциите", заяви Дончев и допълни, че ГЕРБ са започнали да подготвя тези промени още преди пет години. "Дори в програмата, с която се явихме на последните избори, са заложени тези промени. Нямаме нужда да печелим време. За нас е най-изгодно да си подадем оставката, но така нищо няма да се промени", каза вицепремиерът.

Той пак потвърди, че не би заел позицията на премиер. Дончев коментира и предложението за наборна нужда като го нарече спорно. "Не съм сигурен, че майките на момчета ще са във възторг от това предложение", уточни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
12
 
! Отговори
Наглец преди 3 години
ти слушай още вожда си и ще отидеш след време на топло заедно с него.
59
3
 
0
 
! Отговори
някой преди 3 години
парламент от 301 депутата! колкото се намалявв тяхната бройка, толкова се приближаваме към едновластие. мислете!...
58
4
 
13
 
! Отговори
някой преди 3 години
някой да ми каже какжо работи този човек
57
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе ей *** ти ли ше ми говориш за закон и конституция бе, дето ни държахте 2 месеца заключени като мамуни бе, че и по пейките не ни давахте да седаме бе нагляри.ОСТАВКА бе мутро нагла !
56
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От самото начало се повтаря какво точно искат протестиращите, но на ГЕРБерастите все ви се причува друго !!!! Какво пак не разбрахте от ГЕРБ ???? ОСТАВКА веднага !!!
55
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестърите са чисти неандерталци които са ударени по главата от божията промисъл.
54
3
 
15
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Дончев има по-голям шанс да си рестартира прическата
53
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали пък Бойко не е свършил банкнотите от по 500 евро?Нещо гледам, намалели са троловете оказващи подкрепа на мутрите от ГЕРБ.Той може да има от златните кюлчета останали още, та да изчакаме да видим...
52
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората не желаят да ги управлява някой не ги чува и не говори на ясен език.На Президента речите са като от някои пленум на ЦК на БКП.А протестиращите освен да чупят да ядат и да пият, нищо смислено не са направили. Тези ли да ни управляват !?
51
4
 
14
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 3 години
Еееее абе тоя, на бай Дончо внука, що го не каже туй на Бойчо бе, дето устата му като мелница ламбари? А бе оная булка, дето са води първа в траламента, нали Бойчо я нареди тамка бе...и после пак той вика, че била *** проста...Що тъй бе?Как тъй прости патки назначава на видно място и хората трябва да ги уважават, ама самия той-не...Хеми сам ги слага, хем после ги осмива...Та Бойчо кой го тури бе? Ааааа май ние си бехме, и сега пак ние ще си го махнем, та и в кауша сложим.Тъй, тъй!
50
5
 
13
 
! Отговори
Какво искат хората? преди 3 години
До Анонимен44: Полуграмотни протестиращи? Добре, това е гербаджийската опорна точка. Не всеки може да бъде с пожарникарско образование като бат'ти Бойко.А какво искат хората? Отиваме на предсрочни избори и там ще се разбере. Но Бойко шикалкави. Даже и избори за Велико Народно събрание измисли, защото знае, че неговото правителство ще проведе и тези и следващите избори за обикновено Народно събрание и така се бетонира във властта дори и да подаде оставка.Както винаги, дребен банкянски хитрец.
49
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дончев Президент!
48
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Дончев.Не се подава на компроматите.Сериозен човек.
47
6
 
21
 
! Отговори
Зомбиленд преди 3 години
Ей герберасти , обирайте си крушите . Като ви припари под задните части и бързо забравихте за КОВИД , идващата криза и т.н . Тоя номер с Конституцията няма да мине , вървите по много тънък лед и гледайте да не паднете , че ще си счупите тиквите .
46
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите на съд и затвор. Искам нови нормални протестиращи!Тези са много алчни и агресивни.
45
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбрахме,че ти си се научил добре да слушаш.Показа го в оня отвратителен запис ,където премиера псуваше като каруцар,а ти мълчеше и слушаше.Затова-ОСТАВКА!!!
44
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се направи специализиран съд за разследване на престъпленията на шайката Гроб, да се наложат запори и възбрани на имуществото им, а на всички членове на хунтата да се наложат мерки за неотклонение и забрана за напускане на страната!Чак след това да се мисли за промени на конституция и т.н.
43
4
 
13
 
! Отговори
Мутрите вън преди 3 години
До бай гошо: Бай Гошо, бай си на ракията и не пиши г'лупости.Президентът Радев е натовски генерал, учил е в САЩ по времето на правителството на Филип Димитров (а там не приемат кой да е), командвал е ВВС, говори перфектно английски, а бат'ти Бойко е с пожарникарско образование и без преводач е за никъде.И Радев им го каза: Мутрите вън!
42
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е важно какво искат шепата *** и полуграмотни протестиращи, а какво искат хората!
41
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 38Доколкото знам, и Ал Капоне е бил приятен събеседник!Особено ако целунеш ръката на боса на мафията е било много приятно да разговаряш с него!И кафе със сладки може да те почерпи!