Кирил Добрев поиска вътрешнопартийно допитване в БСП

ГЕРБ нямат доверието и капацитета за промени в Конституцията, смята той
16 авг 2020 12:55, Красимир Ангелов
59
Кирил Добрев поиска вътрешнопартийно допитване в БСП
Снимка: БГНЕС

Наред с вътрешнопартийния избор за председател на БСП, да бъде проведено и вътрешнопартийно допитване сред членовете на партията по държавнически теми, които ще бъдат във фокуса на общественото внимание до парламентарните избори, предлага Кирил Добрев - кандидат за председател на Българската социалистическа партия.

Още по темата
В официалната си страница във Facebook Добрев коментира предложенията на премиера Бойко Борисов за свикване на Велико народно събрание и промени в Конституцията. Според него ГЕРБ нямат нито доверието, нито капацитета да проведат дебата за промени в Конституцията, камо ли да направят революционни промени.

"Често чувам, че всички партии са еднакви. Не са. И тук е ролята на БСП. В партията винаги е имало блестящи юристи, които могат да дадат прогресивната и държавническа посока на тази тема, която вълнува голяма част от обществото, в това число наши членове и симпатизанти", смята Добрев.

Той посочва, че БСП е била двигателя при изработването на тази Конституция.

"30 години са достатъчно време да видим къде точно не сме били съвършени при изписването тогава. Дали проблемът е в текстовете на Конституцията или в нейното неспазване?", пише още Кирил Добрев.

Кандидатът за председател на БСП настоява временното ръководство на партията да свика заседание на Изпълнителното бюро, което да насрочи и дата за провеждане на заседание на Националния съвет на партията, където да бъдат обсъдени и взети решения за неподкрепа на парламентарната група за предложенията на ГЕРБ, незабавна оставка на кабинета и позиция на партията по промени в Конституцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
1
 
! Отговори
Допитване? преди 3 години
Вътрешно парийно допитване за какво? Не е ли ясно, че Бойко просто се опитва да печели време. Първо трябва да се оттървем от крадливата гербаджийска дружинка. Това е задачата сега, иначе България няма да се отлепи от дъното.
41
0
 
9
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Кирчо Добрев ще запомня единствено с факта ,как беше хванат на волана с краден джип и триста хилади марки до него на седалката./за малките деца една марка беше равна на един лев/.
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 36Тебе какво те интересува кай е набожен и кой не,това си е личен избор!На времето комунистите дебнеха и гонеха хората от църквите,нямахме право дори и на духовна култура,га.дня.ри!
39
2
 
11
 
! Отговори
ДА ПИТА БАЩА СИ ... преди 3 години
ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪСТАВИ НОВА КОНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ, ВМЕСТО ТАЗИ ПИСАНА НА КОЛЯНО ОТ БКП/БСП И СДС/ДС , ПРАВЕНА НАБЪРЗО , ЗА ДА СПАСЯТ ЛУСТРАЦИЯТА ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!ТОГАВА СПАСИХА КОЖИТЕ...НО , ДНЕС НЕ!СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО!!!!!!ВНС И РЕСТАРТ НА БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ И ОСНОВНИТЕ ЗАКОНИ В ДЪРЖАВАТА
38
0
 
5
 
! Отговори
гост преди 3 години
Все ***. Събрали са се по партии щото индивидуално нямат никакви шансове за каквото и да било. И тия са се нарекли елит ? Божеееее
37
1
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До 40Не знам какво иваш предвид, но е същия *** като пияндето добрев.
36
4
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До 41Троли анонимно, бсп е толкоз от 44та, колкото и герб.Клатят се опорките, клатяят, нов господар ще трябва да си търсиш и това, че се криеш анонимен няма са ти помогне ако търсиш утре работа при този.Next
35
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя ако стане лидер, ще ги бие наред.
34
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Падението на БСП не е от вчера.Те се окъпаха в кръв още от 10ти септември 44та.И оттогава не са спирали.Заради некадърност и алчност провалиха икономиката и през 89та банкрутирахме. Но това не намали самочувствието им. Корупция, фалити, кражби, предателства, дори предаване на Москва на златния резерв на България.А сега се пишат морални ментори и готови пак да ни поведат към светлото бъдеще. Ама не са познали.
33
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Киро,ти нямаш нищо общо с твоя покоен биологичен баща.Никога не говорИ,че си против корупцията която днес вилнее из държавата.Жалко е,че уж млади ентусиазирани социалисти,влязохте в капана на пловдивския олигарх,той ви направи зависими по всички направления. Боко му нарина 43-милиона лева за една помийна яма във Варна и му каза:Брато,искам столетницата както е "прегърбена", да падне на колене пред мен.Ама шефе...Няма шефе, действай както сме говорили!
32
2
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Категорично съм против прогресивността, синоним в този случай на отваряне път на брюкселския джендъризъм..
31
4
 
17
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 3 години
Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?
30
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доживяхме и това милиционерския син Бойко Борисов, комсомолски секретар и убеден комунист, да се моли с 200 на Св. Богородица. Също и секретарят на социалистите Калоян Паргов се оказа, че е много набожен.
29
2
 
17
 
! Отговори
преди 3 години
БСП - комедиен театър .... Бой за власт!
28
1
 
17
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Последния път, когато видях това ***, беше преди 15 г в мол Варна - небръснат, махмурлия и с фанелка с Че Гевара. Бащата на това *** беше конунистически милиционер и закономерно той е симпатизант на партията на комунистическите милиционери и техните наследници.
27
8
 
4
 
! Отговори
- преди 3 години
Предателите и бойкоблизите НИКОЙ не тачи!
26
3
 
8
 
! Отговори
Край преди 3 години
Киро е хранен от Бате човек като и Гергов.Фирмите на Киро Работят с държавата
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хе-хе Киро куфарчето мераклия да смени Боко чекмеджето каква е разликата, че не мога да се сетя???
24
19
 
3
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Браво тук - бсп печели моите симпатии
23
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГЕШЕВ 26Така е. За милиони няма закони, за кокошка(биберон) няма прошка.