Нинова отчете: Битката със задкулисието в и извън БСП е най-трудна

Каквото обещах, го направих, похвали се тя пред съпратийци
20 авг 2020 13:28, Красимир Ангелов
194
Нинова отчете: Битката със задкулисието в и извън БСП е най-трудна

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отчете постигнатото от партията в нейния мандат като председател пред членове на БСП и нейни застъпници в кампанията и за втори мандат в район "Красно село" в София

"Каквото обещах - го  направих", заяви Корнелия Нинова пред съпартийците си.

Още по темата
"Заедно с вас вдигнах партията на крака, спечелихме президентските избори, увеличихме депутатите от 38 на 80, увеличихме евродепутатите, кметовете и общинските съветници. Направих промяна вътре в партията - мандатност за депутати, за председател на партията и пряк избор от всички членове“, отчете Нинова. Като част от своите постижения тя посочи и стартирането на партийна телевизия.

"Най-трудна ми беше битката със задкулисието в държавата и вътре в партията. То е един от най-големите пороци на прехода, заради които днес хиляди българи протестират по площадите. Заставам пред вас с открито лице, защото четири години водя тази битка и нито за миг не ви предадох, за пост или лична облага", откровено посочи Корнелия Нинова.

"Но това противоборство не е приключило. Ако преди 4 години бяхме сами, сега сме заедно с хилядите хора, които искат промяна. Сега ние българските социалисти решаваме ще продължим ли по този път. Това решение минава през прекия избор на председател. Гласувайте свободно и смело за когото искате. Но бъдете активни и не се поддавайте на внушения", призова съпартийците си Нинова.

Лидерът на столетницата заяви, че от структурите във Велико Търново, Враца, Стара Загора, Пазарджик и други области имало сигнали, че членове и активисти на ДПС се намесват в процесите вътре в партията.

"Искам да съм ясна пред вас - съдбата на БСП ще се решава само и единствено от членовете на БСП. Аз съм гарант за това. Докато съм председател, а съм такъв до избора на нов, няма да позволя друг освен българските социалисти да вземат решенията в партията. Днес тези решения са ключови за бъдещето на България. Вярвам във вашата мъдрост и почтеност. Благодаря ви за всичко, което постигнахме заедно. Продължаваме напред", завърши Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
слушайки Борето - да има да зема - няма да гласувам за него.слушайки Корни - ще дам гласа си за нея и няма да се срамувам пред дядо, който е бил започен в Белене, няма.днес трябва не да забравяме, а да мечтаем за щастието и свободата на децата си, за техните деца и пра пра правнуцизаради концесиите по бреговите и енрго обекти-проекти Боре да си спретне едно въродително процесче и приеме окончанието от фамилното има на Доган.Бойко Борисов с право да се каза Боган Боганага
124
1
 
19
 
! Отговори
Севилският бръснар-к преди 3 години
Имало задкулисие в БСП. А тя тръгнала с рогата напред да клевети ГЕРБ. Да. 4 години сплетни,клевети,мърморения.... Без коментар повече!Нека Радев-,,президента" си каже.....
123
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как задкулисие в БСП? Те нали са чисти като сълза? Леле тази направо ме уби!
122
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жана Д,Арк в България!И БСП и България чакат на нея!Радеф много я обича!Борци против корупцията.
121
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 120Това не отрича информацията която прочетох.А интересуваш ли се защо след 9 Септември,първата работа на Живков е да влязат с един негов саратник и да прочистят архивите в полицията дни наред и част от досиетата изчезват,а за него няма нищо след тридесет и някоя година?
120
2
 
25
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Кумунягите пак ли търсят "Врага с партиен билет"? Теа зачи 100 години никаква еволюция немат!
119
2
 
24
 
! Отговори
до 120 преди 3 години
Всъщност продължаваш с долната си комунистическа пропаганда.д-р Петър Дертлиев, който е лежл в Белене беше един от кандидатите на опозицията за Президент на България през 1990та година.През неговите ръце са минали много от пребитите и измръзнали лагерници и те на него дължат живота си.Той беше един от най-културните хора във ВНС.Но да се пишат помии и да се охулват лежалите в Белене не е ново.Тоя комунистически номер е стар, но с него можеш за залъгваш патките.
118
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой от ГЕРБ не се занимава с БСП и не прави конфликти с тях.След като спечелиха изборите Борисов покани Нинова за председател на Парламента.Тя отказа и до ден днешен освен да се заяжда и да прави скандали друго не сме видели от нея.
117
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бсп-жалкиПроблема на ГЕРБ е ,че управляват силово и се изживяват като върха на сладоледа, също им е проблем,че виждат враг в БСП, вместо да работят заедно,ако вместо да се занимават с конфликти с БСП ,си сътрудничеха в името на държавата,щеше да е добре и за държавата и за партиите им!
116
2
 
22
 
! Отговори
факт преди 3 години
импексова не спира с битките със себе си !
115
22
 
5
 
! Отговори
Странник преди 3 години
Нинова е единственият политик , който се бори истински срещу мутрите на Шайката.Да и пожелаем успех.
114
2
 
21
 
! Отговори
Бсп-жалки преди 3 години
Бойко бил такъв и онакъв... А какво да кажем за БСП, дето не могат да победят на избори един пожарникар и охранител вече дванайсет поредни години? Кой ще им има доверие ?
113
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 110От криминали и престъпници,не се интересувам.Има една статия в която се казва "Гешев победи",става дума за фашистко-нацисткия Гешев,доста от комунистическите кадри са били внедрени агенти на Гешев,а някои и на чужди разузнавания,именно те постепенно вземат властта след смъртта на Г.Димитров и особено след появяването на Живков в управлението,а Георги Димитров е бил отровен от някоя чужда държава,по същия начин както е бил отровен и Сталин
112
0
 
14
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До Комунистите ограбихаСерж нали знаеш, че си купи с Моника не какво да е, а цял ЗАМЪК в Швейцария и сега в него си живеят. Истински херцози :)))
111
0
 
21
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
"Заставам пред вас с открито лице, защото четири години водя тази битка и нито за миг не ви предадох, за пост или лична облага"====Продължение на мисълта й: - Е, с изключение на хотела за 20 милиона на Халкидики. Но само толкова! Когато бях в СДС тогава предадох всички седесари, като лапнах Техноимпекс, а той е за стотици милиони!
110
2
 
19
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 3 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
109
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Провалилата се БСПГлупости пишеш,дивашката приватизация я направиха десните и през тяхното управление, ако бяха оставили БСП и ПЕС да управлява без прекъсване,както в Чехия,нямаше да има тази варварска приватизация и мизерия.
108
2
 
17
 
! Отговори
до 110 преди 3 години
Вместо да ни пробутваш комунистическа пропаганда потърси спомените на лагерници от Белене.Където се е вихрил като шеф бащата на Тома Томов, който и до днес си кюта в Парламента. Нека той ти каже какво е представлявал карцера в Белене, където са държали непослушни лагерници.Фашизмът е цвете пред тези изверги.Посред зима са ги топяли в дупки пълни до половината с вода със седмици. Жив от там никой не е излязал. А Томата като малък е ходел там и е надничал в дупките.
107
1
 
14
 
! Отговори
До 113 преди 3 години
Когато козата роди лъв !
106
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко ке падне!