Нинова отчете: Битката със задкулисието в и извън БСП е най-трудна

Каквото обещах, го направих, похвали се тя пред съпратийци
20 авг 2020 13:28, Красимир Ангелов
194
Нинова отчете: Битката със задкулисието в и извън БСП е най-трудна

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отчете постигнатото от партията в нейния мандат като председател пред членове на БСП и нейни застъпници в кампанията и за втори мандат в район "Красно село" в София

"Каквото обещах - го  направих", заяви Корнелия Нинова пред съпартийците си.

Още по темата
"Заедно с вас вдигнах партията на крака, спечелихме президентските избори, увеличихме депутатите от 38 на 80, увеличихме евродепутатите, кметовете и общинските съветници. Направих промяна вътре в партията - мандатност за депутати, за председател на партията и пряк избор от всички членове“, отчете Нинова. Като част от своите постижения тя посочи и стартирането на партийна телевизия.

"Най-трудна ми беше битката със задкулисието в държавата и вътре в партията. То е един от най-големите пороци на прехода, заради които днес хиляди българи протестират по площадите. Заставам пред вас с открито лице, защото четири години водя тази битка и нито за миг не ви предадох, за пост или лична облага", откровено посочи Корнелия Нинова.

"Но това противоборство не е приключило. Ако преди 4 години бяхме сами, сега сме заедно с хилядите хора, които искат промяна. Сега ние българските социалисти решаваме ще продължим ли по този път. Това решение минава през прекия избор на председател. Гласувайте свободно и смело за когото искате. Но бъдете активни и не се поддавайте на внушения", призова съпартийците си Нинова.

Лидерът на столетницата заяви, че от структурите във Велико Търново, Враца, Стара Загора, Пазарджик и други области имало сигнали, че членове и активисти на ДПС се намесват в процесите вътре в партията.

"Искам да съм ясна пред вас - съдбата на БСП ще се решава само и единствено от членовете на БСП. Аз съм гарант за това. Докато съм председател, а съм такъв до избора на нов, няма да позволя друг освен българските социалисти да вземат решенията в партията. Днес тези решения са ключови за бъдещето на България. Вярвам във вашата мъдрост и почтеност. Благодаря ви за всичко, което постигнахме заедно. Продължаваме напред", завърши Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До Време за промянаДивата,варварска приватизация и рушене на заводи и работни места я направиха десните,а не левите от БСП,факт!
84
2
 
28
 
! Отговори
До Време за промяна преди 3 години
Нагло лъжене на едро! БКП/БСП фалира няколко пъти България! Кой "назначи" първите капиталисти след 89г? Колко дни народът протестира против Орешарски? Кой въведе 10% данък? Кой приватизира Техноимпекс?
83
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНе мога да смятам, аз съм комунист, в моето калкулаторче има само +.
82
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Накратко,при ГЕРБ и ЕНП ,България превижява национална катастрофа и страшен терор!Повече няма какво да коментираме,това е самата истина!При управлението на БСП,Станишев и ДПС,Атака,нямаше такъв страшен терор над населението и хората не живееха в страх,какво повече да се коментира?А тези които управляваха заедно с ГЕРБ да не се правят на "опозиционери",те също участваха и допринесоха за катастрофата в България!
81
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Виденова зима?Да, Виденовата зима е в историята и там трябваше да бъде и партията му, барабар с президента дето си избрахме. То и ГЕРБ не са цвете за мирисане ама тогава работех за 3 $ а сега за 1000 $. Ако можеш смятай!
80
3
 
25
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Ала бала портакала..Имам два въпроса:1.Защо не си подаде оставката след като обеща пред цяла България?2. Къде са милионите от касата на БСП?
79
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова и Радев по някаква причина си мислят, че ако има избори ще ги спечелят... тъжно.
78
4
 
9
 
! Отговори
Гнуслив преди 3 години
И аз вече не знам, кой ми е по-противен, тази или Бойко.
77
18
 
5
 
! Отговори
Виденова зима? преди 3 години
До Анонимен: Погледни календара, коя година сме сега? 2020 нали? Виденовата зима отдавна е в историята, а в историята на България е имало много кризи и национални катастрофи.Въпросът е за бъдещето. По времето на БСП и Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния. Сега, при трети мандат на Бойко сме далеч след тях, с два пъти по-малка минимална заплата. Колко още да го търпим. Да ни докара и след Албания?
76
1
 
11
 
! Отговори
за сведение преди 3 години
на незнаещите, но Цв. Цв. е ВЕЧЕ на протестите против Баце, ЧАКАМЕ ДА СЕ ПОЯВИ НА оРЛОВ МОСТ И вОЛЕН с пищов и гол в ръката нож, срещу тия двамата пищяхте години наред, а сега са ви съюзници
75
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Време за промянаТя пък при Станишев България беше една Швейцария. И там ама бяхме едни богати, не ти е работа. И сега Увен Ветото като вземат властта с *** ще потече едно мед и масло. Президентска Република - Султан Ердоган в Турция и Султан Умен в България. Тлупости на ТЪРКАЛЕТА.
74
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега сме последни в богата Европа, при управленията на БСП бяхме последни във вселената.
73
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бесепарите нека ви разкажат как са ги снимали с камери герберите,кой влиза и излиза в офисите на БСП и след това са преследвали,заплашвали и мачкали хората поединично,следени и с цецомобилите,същите номера правиха и с президента Радев и после се чудят защо така стана!
72
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв е този терор, който все изплува в коментари тук и там? Кой кого и как тероризира? Да разбираме че гладът, който БСП не веднъж е носил не е терор, нито геноцид?Ура Другари!
71
4
 
11
 
! Отговори
нагли чекисти преди 3 години
След 9-ти 1944 чекистите са избили почти всички от предишната власт/така се сменя власт по света/.От тогава до сега да се е случвало нещо подобно?Логично е да са същите на власт от тогава.Това,че са се пребоядисали не означава,че са други!Такъв беше сценария на интернационала,назначиха капиталисти чекисти да грабят и трепят народа за да се пролетаризира и да построят куманизъма.Но на чекистите ролята им хареса и Ниновица седи и дреме в чакалнята.
70
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствената партия в Света,която има криза кръстена на премиера й е БСП ( България ) " Виденова зима "Какво повече да говорим ?!Срамно е,че партия фалирала два пъти държавата е лигитимна !
69
12
 
8
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
До Бай Пеньо: Бойко сам си каза че е п'рост. Никой не го е карал да предлага Цецка за президент. Не се напъвай. Вече не може да му се помогне. А и не трябва. Докара България до най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-бързо намаляващо население. Докато не се оттървем от него няма да се отлепим от дъното.
68
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 73Видял си, ама не мога да ти покажа какво.... Пишеш простотии че им си вярваш...
67
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 66Не сънувам,видях какво се случи с мои познати и мой приятел от БСП,който не стига че уволниха от работа,сно и убиха жена му с рак и съсипаха цялото им семейство!
66
13
 
3
 
! Отговори
упозиционери уви? преди 3 години
До Анонимен 61: А ти какво си разбрал, жалък гербаджийски ***, като не виждаш по-далеч от опорните си точки. БСП държала Бойко на власт? Кои в парламента не бяха патерици (явни или скрити) на Бойко. Кои - пишман патриотите, Марешки или ДПС. Някой от тях да е внесъл вот на недоверие? Някой от тях да е гласувал срещу гербаджийският бюджет за разграбване на държавата? Те ли са били опозиция?"упозиционери" - поне си оправи граматиката покрай п'ростотиите, които пишеш.