Нинова отчете: Битката със задкулисието в и извън БСП е най-трудна

Каквото обещах, го направих, похвали се тя пред съпратийци
20 авг 2020 13:28, Красимир Ангелов
194
Нинова отчете: Битката със задкулисието в и извън БСП е най-трудна

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отчете постигнатото от партията в нейния мандат като председател пред членове на БСП и нейни застъпници в кампанията и за втори мандат в район "Красно село" в София

"Каквото обещах - го  направих", заяви Корнелия Нинова пред съпартийците си.

Още по темата
"Заедно с вас вдигнах партията на крака, спечелихме президентските избори, увеличихме депутатите от 38 на 80, увеличихме евродепутатите, кметовете и общинските съветници. Направих промяна вътре в партията - мандатност за депутати, за председател на партията и пряк избор от всички членове“, отчете Нинова. Като част от своите постижения тя посочи и стартирането на партийна телевизия.

"Най-трудна ми беше битката със задкулисието в държавата и вътре в партията. То е един от най-големите пороци на прехода, заради които днес хиляди българи протестират по площадите. Заставам пред вас с открито лице, защото четири години водя тази битка и нито за миг не ви предадох, за пост или лична облага", откровено посочи Корнелия Нинова.

"Но това противоборство не е приключило. Ако преди 4 години бяхме сами, сега сме заедно с хилядите хора, които искат промяна. Сега ние българските социалисти решаваме ще продължим ли по този път. Това решение минава през прекия избор на председател. Гласувайте свободно и смело за когото искате. Но бъдете активни и не се поддавайте на внушения", призова съпартийците си Нинова.

Лидерът на столетницата заяви, че от структурите във Велико Търново, Враца, Стара Загора, Пазарджик и други области имало сигнали, че членове и активисти на ДПС се намесват в процесите вътре в партията.

"Искам да съм ясна пред вас - съдбата на БСП ще се решава само и единствено от членовете на БСП. Аз съм гарант за това. Докато съм председател, а съм такъв до избора на нов, няма да позволя друг освен българските социалисти да вземат решенията в партията. Днес тези решения са ключови за бъдещето на България. Вярвам във вашата мъдрост и почтеност. Благодаря ви за всичко, което постигнахме заедно. Продължаваме напред", завърши Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
3
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 124! Проблемаджия, откривател на проблеми, решаващия проблемите, точно такъв специалист ни трябва, но има едно голямо НО, още много си зелен, не си живял при комунизма / не си бил роден / за да говориш зе СИЛОВО управление, тогава имаше репресивно управление! Не преписвай техните "заслуги" на ГЕРБ! Когато узрееш, ела и ни покажи: Как ще събереш вълкът и агнето в една кошара, и как вълкът ще остане сит, а агнето цяло! Ти ще бъдеш първи в света, разрешил неразрешимия проблем!
164
0
 
3
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Червените милионери 136 " О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наричеш БЪЛГАРИН?! " СРАМУВАМ СЕ : от червената мафия БКП-БСП ограбила България, от превратаджиите, от убийците на българската интелигенция след 44г.,от просташкия народен съд станал причина за смърта на 60 000 невинни българи, за лагерите на смъртта построени по сталинско-хитлеристки образец, за храненето на прасета с човешки трупове, за издевателствата в падзмията на ДС,и за още много други престъпления! СРАМУВАМ
163
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че вие другарко сте основен играч на задкулисието. Как точно се борихте с него.
162
6
 
1
 
! Отговори
VGT преди 3 години
Г-жа Нинова , продължете борбата. Аз вярвам в жените.На 100% съм убедена в по-добрите управленски качества на жените.Не позволявайте на Герб или партията на Слави да ограбват и унижават българите.Слави е най-неподходящият избор за българите. Аз не Ви познавам добре,но вярвам ,че ще се справите по-обре от мъжете. Има много примери на успешни жени в тази посока . Герб е загубена кауза.
161
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съсипахте го тоя протест бе. :)Ако не го бяхте яхнали половината партийки, депотатчета и юмручета дето от 96 сте в управлението и се правите, че нямате и на идея какво става. Можеха и да се събират по 30-50 000+. Така си оставате основно с платени, агитки, озлобени и някакъв процент реални, но първите три вмирисват всичко.
160
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 12-ти септември къф кеф ше е ако им спретнат един протест на тия ***!
159
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако преди 4 години бяхме сами, сега сме заедно с хилядите хора, които искат промяна.тая е патологична лъжкиня ве :)10-тината катунари били "хиляди хора", божкееее!
158
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Я па ЯДраги дрОгарю, 157. Те са заблудени, фанатици, ***, както професора комунист Иво Христов, нарече българите 80% ***. Това са дебелооки хора с консервативно просташко, комунистическо мислене.
157
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 168. Да отидат на Буздлуджа, да се качат на ръждясалата си летяща чиния, и да отпрашат към космическото пространство, и там да се изгубят в някоя далечна галактика! Никога да не се връщат на планетата ЗЕМЯ !
156
0
 
8
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 146 . Жалък, има ли безпартийни, ако има такива, те нямат отношение към политиката и управлението на държавата. Ако се направи партия на безпартийните, те автоматично стават обществено-политическа организация, кято ще води партийна политика. Партиите по своята си същност, винаги са били консервативни . Винаги е имало недоволни граждани, и винаги ще има! Най-закоравялата престъпна партия, е столетницата БКП-БСП! Жалък, много неща не ти са ясни ! Нейси !
155
2
 
21
 
! Отговори
Bon преди 3 години
Охххх, и вие сте едни хубавци, видяхме ви през годините, колкото пъти управлявахте, толкова пъти фалирахте държавата. Ако ще сте вие, по добре да е Бойко.
154
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
елате си вземете президента и дим да ви няма
153
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакайте малко. Как така БСП спечели президентските избори??!!?? Нали всички гласувахме за независимия Румен Радев??Май пак не са казали цялата истина на народа..
152
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербавите, лъжите по сайтовете няма да ви помогнат.
151
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев стана президент С ГЛАСОВЕТЕ НА ДПС, АКО ШИШИ И ДОГАН НА ВТОРИЯ НИ БЯХА ПОДКРЕПИЛИ РЕШЕТНИКОВ АГЕНТ нямаше да имаме сърдито недоразумение
150
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прочетен вестник е Нинова!
149
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
борбата с Ленин и Маркс-Енгелс е най-тежка.
148
3
 
22
 
! Отговори
Д-р Ох Боли преди 3 години
Как все още има някой, който да им обръща някакво внимание? Чюдя им се на пенсионерите. То бива носталгия ама тяхното вече е мазохизъм ... А на тая професионална ментаржийка да се връзват ???
147
3
 
27
 
! Отговори
Мунчо преди 3 години
Бе Се *** умрЕ
146
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинона е започнала една много гояма битка Задкулисието срещу задкулисието, интересно кой ще победи