Надзирателите се пребориха за откриването на нови 200 щатни бройки

Данаил Кирилов се срещна със съдебните охранители
7
Надзирателите се пребориха за откриването на нови 200 щатни бройки
Снимка: МП

Министърът на правосъдието Данаил Кирилов се срещна днес с представители на „Синдикат Охрана“. Заедно с ръководството на ГД „Охрана“ бяха обсъдени исканията на представителите на синдикалната организация.

Кирилов информира служителите, че по-рано днес е провел разговори с министър-председателя Бойко Борисов и с министъра на финансите Кирил Ананиев във връзка с техните искания и поетите от Министерство на правосъдието ангажименти.

Това стана в началото на месеца, когато пък надзирателите се заканиха да организират национален протест и бяха спрени с обещание до началото на септември да бъдат разкрити 200 допълнителни места в дирекциите „Съдебна охрана“ и „Изпълнение на наказанията“. 

В резултат на тези разговори, всички поети към тях ангажименти ще бъдат спазени в максимално кратки срокове.

Министърът бе категоричен, че и занапред ще има еднакъв подход към служителите на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ и Главна дирекция „Охрана“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човек ако за нищо не става става агент на недвижими имоти. Ако и затова не става става бакшиш. И ако и за бакшиш не става - отива надзирател!
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ходят да надзирават палатковите лагери.
4
1
 
2
 
! Отговори
ХАхахах преди 3 години
Ами сега е момента, баце е съгласен на всичко
3
0
 
4
 
! Отговори
Саки преди 3 години
Пак ли само племенниците и брадчедите на служители от системата ще печелят конкурса или има шанс за някой извън шуробаджанащината.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилно ! Скоро тиквун ще бъде на строг тъмничен , въпреки пълното шкафче и за целта трябват хора да го превъзпитават !
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЩОМ ДОРИ НАДЗИРАТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ БОРЯТ С ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД ЗНАЧИ СТРАНАТА Е МНОГО ЗЛЕ.впрочем на тях никой политик няма да откаже, нали после при тях отива хахаха