Хората на улицата от ляво и от дясно, но лидери няма

Протестът се разединявал според Васил Тончев от "Сова Харис"
Обновена: 1 сеп 2020 09:19 | 1 сеп 2020 09:18, Александър Попов
104
 
На улицата протестират хора и от ляво, както и от дясно. Улицата не излъчи своите лидери, някакъв субект, който да застане и да обедини усилията. Виждаме, че протестът се разединява, заяви в ефира на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR шефът на "Сова Харис" Васил Тончев.
 
"Картината, която регистрираме, е, че всички опозиционни партии разширяват своето влияние за сметка на управляващите. Промените не са такива, че да кажем, че изцяло се променя политическата структура. Ако изборите са днес, виждаме, че ГЕРБ имат пълни шансове да останат първа политическа сила. 180 000 души по-малко ще подкрепят ГЕРБ, но това не е радикална промяна. Има размествания в политическата структура, но това до голяма степен зависи и от това, което се случва на улицата", каза още Тончев.
 
По думите му всички политически сили говорят от името на народа и това им носи определени негативи, а БСП не може да бъде реална алтернатива на управлението на страната.
 
"БСП като основна опозиция - на нея отдавна ѝ беше времето да стигне до управлението на страната. Те пропуснаха на два пъти този шанс. Очевидно имат проблеми и не могат да се превърнат в алтернатива на управлението. Диалогът между двете големи групи в партията очевидно е прекъснат. Това е много лош знак. Разликата между ГЕРБ и БСП е много малка", обясни той.
 
Тончев добави, че президентът Румен Радев върви към това да възстанови обичайния рейтинг за президентската институция. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
18
 
! Отговори
моч преди 3 години
На протестите хора с десни възгледи НЯМА !!!Що се отнася до лидерите - има ги , но не са в България !!Време е превратаджиите ( поръчители и изпълнители ) да бъдат сложени на място.
44
4
 
16
 
! Отговори
проруски-протести преди 3 години
Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !
43
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите не са политически. Те са анти-корупционни. Хората не искат досегашното разкапано управление, а кой искат ще се види на предсрочните избори. Управляващите постоянно се опитват да вменят някакви дву-полюсни модели. Така ще могат да почнат да замерят с компромати "другите", но не им се получава. За това да се изнизват по тъмните дупки от където са изпълзели.
42
3
 
19
 
! Отговори
Видев преди 3 години
Протестиращите са хората, които след изборите ЦИК определя като ДРУГИ 3%
41
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо Иванов- Бойкикев е син на партийни сатрапи от БКП и сега се прави на десен. Такива са 99% от младите , които са деца и внуци на червените убийци от БКП. Изключение правят хората с жълти книжки и наркоманите , които заработват по 50 лв. на ден.
40
2
 
19
 
! Отговори
до 9 преди 3 години
В България никога не е имало фашизъм, нещо се заблуждаваш. Нещо са ти натрапили неверни неща.
39
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А лидери ли бяха пожарникара, физкултурника, стругарката и т.н.
38
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало троловете на протестърите- почивайте, че утре работа ви чака:)))))))))))))
37
7
 
20
 
! Отговори
ист преди 3 години
Няма лидери, но няма идеи какво следва след оставка на правителството. Как и кой ще подобри живота на народа, за да се подготвим за щастливото бъдеще. Протестиращите искат оставка, но не казват кой и защо ще направи правителство след оставката. Ако е Радев, Христо,Доган и Бабикян нищо добро не ни очаква освен мизерия.поговорка - жените постоянно искат нещо, много го искат, но не знаят какво искат.
36
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как ще има, като на улицата са 20-*** наети и няколко фигуранта за цвят. Айде сега на платени протести, лидери търсите:))))))))))))))))) Като дойдат изборите март месец ясно ще си проличи, кой плаща за протести и за насаждане на омраза, чрез троловете в нета.Да се говори за лидери на псевдо-протеста е меко казано глупост.
35
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уважаеми сънародници, доживяхме поръчковия убиец Божков-черепа и шпионина от КГБ др. Радев да ни учат на демокрация и законност. Това е срам за народа. А младите на протеста това са децата и внуците на червените убийци, които искат власт и постове, защото ги изгониха от Западните държави като мързеливци и калтаци. Доказателство са бесилките и ковчеците по улиците на София. Това само убийци могат да го измислят.
34
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе я се махайте, лъжливи протестъри !20 човека, платени от Божков, не са народа!Народа 3 пъти избира Борисов !
33
4
 
16
 
! Отговори
Калигула преди 3 години
Днес ще е тежък ден за платените - ще има счупени клавиатури от писане.
32
10
 
4
 
! Отговори
ТРИБУКВЕНАТА ГРОПИРУ преди 3 години
ТРИБУКВЕНАТА ВАРНЕНСКА ГРОПИРУВКА АНАЛИЗИРА МАНИПУЛАТИВНО СИТОАЦИЯТА В СТРАНАТА И ТЕ СЕ МЪЧАТ ДА КОНТРОЛИРАТ НАРОДА ,ПАДНЕ ЛИ БОЮ ПАДАТЕ И ВИЕ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКО ОТКРАДНАТО!
31
21
 
8
 
! Отговори
Тулуп ефенди преди 3 години
Кухи гербаджииски *** , кое ви харесва в статуквото??/ Да сте последни по всички показатели в Европа , освен по смъртност (къдете сме първи ) . Къса памет имате забравхте как хеликоптера прибра т.ъпата кърджалийска п.тка от пътния инцидент с раненото и краче ,а заряза пострадалото дете на пътя , защото хеликоптера бил само за специални лица . Забравихте евро измамите , за които ще плащат и нашите деца .Забравихте десетките скандали , и лъжи на гербавите . Лош матрял ,проста овча нация
30
6
 
27
 
! Отговори
Президентът се скри преди 3 години
Президентът Радеф пак страхливо се скри в миша дупка.Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...Очевидно вече се страхуват от народната любов...
29
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижда се защо са гневни лузърите. При управлението на Борисов кадърните и работливи хора си повишиха стандарта до този в Западна Европа - без да слугуват там. На техен фон се видяха качествата на мързеливците, които само чакат някой да им даде.
28
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лидери не ни трябват.Искаме оставките на корумпетатата.Протестът не е за партия, а срещу партия.А на тях много им е кофти, че лидери няма, щото ако имаше, щеше лесно да ги хванат за топките.
27
10
 
27
 
! Отговори
Владислав Цепещ преди 3 години
Само утайката на обществото е недоволна от Борисов и протестира и като ги питаш защо протестират мигат на парцали. Ей такива олиго френи като анархиста по-долу. И други анархисти като него виждам на протеста. Тези хора не искат да има въобще управление на страната.
26
7
 
29
 
! Отговори
Off преди 3 години
Наистина няма кой да е лидер, защото реалния лидер е в Дубай. Мишока с юмручето не може да вземе самостоятелно решение за нищо, ХаджиМинетКян са *** и лузъри, попаднали случайно на тия протести и не могат да повярват, че събраха някакви хора (а трябва да балгодарят на черепО). Другите отпадъци от БСП нямат нужда дори от коментар.