Слави се нарежда след ГЕРБ и БСП при избори днес

"Сова Харис": 48% подкрепят протестите, близо 20% - против
Обновена: 4 сеп 2020 11:27 | 1 сеп 2020 07:45, Александър Попов
226
Слави се нарежда след ГЕРБ и БСП при избори днес
Снимка: БГНЕС
Слави Трифонов и новоучредената му партия "Има такъв народ" се нареждат на трето място, ако изборите бяха днес. Това сочат данните на "Сова харис" в социологическо проучване по поръчка на в. "Труд".
 
ГЕРБ продължават да са първа политическа сила по доверие с 17,8%, а втори се нареждат БСП с 15,7%. На четвърто и пето място са ДПС и "Демократична България".
 
Към този момент 23,7% от хората казват, че не са решили за кого да гласуват, а малко над 12% споделят, че няма да пуснат бюлетина.
 
48% подкрепят напълно протестите, 25% подкрепят, но с претенции към тях. 19,8% не ги одобряват, а 7% са тези, които не могат да преценят, показва проучването.
 
Данните са от представително за пълнолетното население на страната проучване, проведено от „Сова Харис” в периода 19–25 август 2020 г. сред 1000 български граждани. Изследването е реализирано по метода на стандартизираното face-to-face интервю в дома на респондента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
2
 
3
 
! Отговори
ам да преди 3 години
Един такъв чалгар ще ни пасне най-добре на държавицата
200
0
 
6
 
! Отговори
роза преди 3 години
Слави е добър и забавен шоумен,но му липсва умствен капацитет и подходящо образование,за да управлява.Само претенциите и перченето му са големи,а иначе е въздух под налягане.
199
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каво му хващате кариес на чалгаджията? Бойко разведен ,Радев с любовница изритан от женаси и за да стане президент се ожени за любовницата.
198
5
 
5
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Сова ? Агенцията на ББ прави проучване ? Герб отдавна ги няма на картата ако не броим платения електорат, а Слави.. видяхме го каква патерица на ГЕРБ е..МАФИЯ!
197
1
 
11
 
! Отговори
Махай се,Слави! преди 3 години
Ти искаше да откраднеш национално богатство на България - градинката пред НДК,за да я осе-,реш за пари , Бойко не ти даде и ти се озлоби,това означава,че си крайно алчен и злобе и частния ти интерес е по-важен от България и населението!За кого си алчен,бе Слави,ЗА КОГО,че ти едно дете през живота си не си създал и жените бягат от тебе,за какво ти е това богатство,в гроба си ли ще го носиш,предателю?Ти бездетния ли ще ръководиш България,който едно семейство и деца не може да създаде и ръководи?
196
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави и партията ти е долнопробна като чалгата ти.
195
1
 
13
 
! Отговори
Махай се,Слави! преди 3 години
Вие кукувците спряхте проекта на българската АЕЦ Белене в полза на френската АЕЦ в Румъния,ПРЕДАТЕЛИ,направихте шуто с атомната авария по телевизията,за да плашите хората в цяла България и спрете българския проект за Белене,в полза на чужда държава,тогава бяха изпратени протестираши и тежка техника,които спряха камионите+работниците работещи по проекта в Белене!Ти искаше да откраднеш национално богатство - гранинката пред НДК,Бойко не ти даде и ти се озлоби,частния ти интерес е по-важен от Бъл
194
2
 
11
 
! Отговори
Махай се,Слави! преди 3 години
Слави,ти развяваше черни знамена,като тези на ислямска държава,също и фланелките ти "системата ни убива" бяха черни с бял надпис,като на ислямска държава,вие кукувците и в частност ТИ Слави,винаги сте работили заедно с мафията,срещу каква мафия се "бориш",като ти си част от мафията?Вие кукувците спряхте проекта на българската АЕЦ Белене в полза на френската АЕЦ в Румъния,ПРЕДАТЕЛИ,направихте шуто с атомната авария по телевизията,за да плашите хората в цяла България и спрете българския проект
193
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави разкарай се! И ти развяваше черни знамена,като тези на ислямска държава!няма да гласуваме за теб и за нови партии,предпочитаме си БСП,ГЕРБ,ДПС!Когато се появи нова партия,винаги е разплаквала народа,така стана с ГЕРБ и ЕНП,няма да повторим грешката си и да гласуваме за непознати партии,не се знае кой душманин стои зад партията ви!
192
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вярван на нови патерици,колкото пъти дойде нова партия на власт,толкова по-зле става България,предпочитам традиционните БСП,ГЕРБ,ДПС,но не и нови играчки-плачки!
191
5
 
7
 
! Отговори
Слави е, преди 3 години
Боко 2, *** колкото си иска. Събира си калинки и *** от селските мегдани, една вече го прецака във Видин!? Още рибата в морето, той тигана приготвя, вече се вживява като политик, а кото го попитат как могат да се променят нещата, казва, че не знае как!? Само скача на батута, иска да начеше егото си, защото за нищо не става!
190
0
 
8
 
! Отговори
От Кьонингсберг преди 3 години
Не е важно кой скача на въжето.Важното е,кой върти въжето.Този дето скача,във всеки един момент може да сбърка,но не по негова грешка.Прожекторите осветляват винаги цирковият артист,и никога тези които стоят зад кулисите на власта.Това го каза дори и др. Тодор Живков в последното си интервю,което беше осакатено и изрязано.Но ние помним това интервю,и то никога няма да бъде ,,изрязано'' от нашата памет.Тези дето ги гледате всеки ден са само едни циркаджии,и нищо повече.
189
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ако изпревари и БСП ще е голям смях
188
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички образовани биха гласували само за безпартийните които все още нямат партия ако младия премиер с харема ще я направи или няма да гласуваме за никой чалгара и костовиста не влизат в парламента
187
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Костовиста и чалгара няма да влязат в парламента скоро ще се появи младия премиер с харема и ще народа ще гласува за него а ти правил ли си тест фрайф на кола
186
2
 
7
 
! Отговори
Яни преди 3 години
Слави няма кампетентни експерти, за да реализира каквото и да било!Въпросите от референдума далеч не съдържат най разумната алтернатива, някои прекалено популистки, други не толкова жизнено определящи!Ако целият му капацитет е заключен в болната амбиция на Хаджи Тошко да бъде във властта - толкова по зле, по добре да си остане там, където е силен - в шоубизнеса
185
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За чалгара никой няма да гласува ще гласуваме за младия премиер с харема като се появи или за никой ако не се появи все още
184
3
 
1
 
! Отговори
До 172 преди 3 години
Не начело ще застане младия около 30 годишен млад премиер с харема безпартиен ,защото ще спаси всички хора с идеите си
183
2
 
1
 
! Отговори
До 138 преди 3 години
Не единствения е младия премиер с харема след някой друг ден ще го видиш как говори и как печели изборите с няколко милиона гласа безпартиен е ама ще направи партията на безпртийните
182
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Остави протестния вод,ти правил ли си тест драйф на кола?