Слави се нарежда след ГЕРБ и БСП при избори днес

"Сова Харис": 48% подкрепят протестите, близо 20% - против
Обновена: 4 сеп 2020 11:27 | 1 сеп 2020 07:45, Александър Попов
226
Слави се нарежда след ГЕРБ и БСП при избори днес
Снимка: БГНЕС
Слави Трифонов и новоучредената му партия "Има такъв народ" се нареждат на трето място, ако изборите бяха днес. Това сочат данните на "Сова харис" в социологическо проучване по поръчка на в. "Труд".
 
ГЕРБ продължават да са първа политическа сила по доверие с 17,8%, а втори се нареждат БСП с 15,7%. На четвърто и пето място са ДПС и "Демократична България".
 
Към този момент 23,7% от хората казват, че не са решили за кого да гласуват, а малко над 12% споделят, че няма да пуснат бюлетина.
 
48% подкрепят напълно протестите, 25% подкрепят, но с претенции към тях. 19,8% не ги одобряват, а 7% са тези, които не могат да преценят, показва проучването.
 
Данните са от представително за пълнолетното население на страната проучване, проведено от „Сова Харис” в периода 19–25 август 2020 г. сред 1000 български граждани. Изследването е реализирано по метода на стандартизираното face-to-face интервю в дома на респондента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
8
 
! Отговори
Наивници, преди 3 години
меслят си, че щом на референдума са гласували 2.5 милиона, сега за тях пак ще гласуват толкова!? Да ама не, едното няма нищо общо с другото. Славуца е по голям нарцис и от Боко. Сега гоним мутрите, утре ще гоним селяните от парламента!?
160
0
 
5
 
! Отговори
балами преди 3 години
Стига с това фамилиарно Слави, по-добре Трифчо. Хората пак се подлъгват по "новото", защото още нищо не знаят за тази партия-кои ще са лицата, какво предлага, с кой смята да се коалира и т. н. После пак ще има изненадани социолози.
159
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ще рече незнаят за какво протестират, мислиш че в България няма за какво да се протестира ли?
158
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 113Как ще ги махнем - като гласуваме за мутрата Слави ли? Чудничка логика!
157
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗамисленКоето показва колко му е умственият капацитет на протестиращия електорат дето не знае точно срещу какво протестира, освен това, че трябва да работи и да си плаща данъците.
156
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 88В българия няма дясно, няма ляво - нищо общо с предтавите на цивилизования свят. БСП е просто най-лъжливата и корумпираната. Леви идеи - на думи и хартия. Иначе - най-големите капиталисти и мошеници.
155
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 83Така де - ама Слави е от баш мутрите! А и е простоват - не по-малко от Бойко.
154
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 63Точно така - само дето някои не са го и завършили това музикално образование.
153
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МнениеСтотици хиляди? На колко ракии си?
152
0
 
12
 
! Отговори
Да, нареди се преди 3 години
вече сред провалилите се. Днеска слушах, как областната му координаторка за Видин е била в джипа на Боко, а е ходела и на протестите в София, там да сваля Боко!? Ясно ли ви е каква нова шайка се оформя?
151
0
 
12
 
! Отговори
Minuva42 преди 3 години
Мутри Вън! някой се извика.И слави се показа
150
2
 
5
 
! Отговори
Жоржи Ганчев Анчев преди 3 години
Здрвейте Българи, не ме гледай умно българино....това ли ви е държавицата след толкова години в ЕСтова ли изобретихтесрам, позортикви, кауни, каскети, цоцолани, пинокиовци и други кукли на конци, дългучки като от семейство адамс бездушни, шишита, мустаци с потници, черепи, егати шоутоне ме избрахтев за президентхак ви е сегазабавлавам се да ви гледам позорано пасара но пасаратиквеници
149
4
 
11
 
! Отговори
да преди 3 години
До Б.КРЪСТЕВи аз така направих пред 15 години точно сега гледам държавата се закрепи като нормална страна и пумиятта пак изплува последната година разубедих се да се връщам ако ГЕРБ и Борисов не спечелятне че ги харесвам ама щом това е алтернативата имНЕ МЕРСИ
148
1
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
-много добро попадение:-"Индивид с интелект на хамстер"...Поздравления!..за съжаление има много други индивиди с интелект на опитни мишки,които с лекота ще изстрелят хамстера към лелеяната ЯСЛА..
147
1
 
24
 
! Отговори
Б.КРЪСТЕВ преди 3 години
Ако този *** с интелект на хамстер влезе в парламента. за мен тази държава е приключила. Ясно е,че има "такъв народ". Няма да съм част от него и напускам България.
146
0
 
16
 
! Отговори
Видев преди 3 години
Много трябва да внимаваме за кого гласуваме!на тези избори ще има много брак
145
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
как пък не...
144
0
 
22
 
! Отговори
ха ха преди 3 години
Ще повърна. Слави Трифонов-трета политическа сила. Простотията на избирателите стърже дъното с този избор. А оня гологлавия си мисли, че политиката е като чалготеката, каквито са му предаванията и концертите. Но ще остане изненадан. Едно е да плямпаш по телевизията, друго е да играеш играта наистина. ГНУС.
143
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази същата агенция даде победа за БСП на изборите през 2014 с повече от 5 %. Да познават не им е силата.Не повече от 20% подкрепят напълно протестите.
142
2
 
9
 
! Отговори
да благодари на преди 3 години
ковид 19 и тъппите българи - овци, които смятат една маска на устата за най-голямото отнемане на свободи, обаче като излязат навън слагат пет маски щото не им се дават 300 евро глоба, ето го материяла лош и проклет.