БСП видя криза във всичко – на доверие, във властта...

Нинова: ГЕРБ и Борисов са в тотална политическа изолация
Обновена: 2 сеп 2020 10:56 | 2 сеп 2020 10:56, Камелия Цветанова
64

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова видя криза в цялата страна в резултат на некомпетентното управление на ГЕРБ.

„България е в тежка криза, криза на доверие, криза във властта. Два месеца хиляди българи протестират на улицата. Дотук се стигна в резултат на 10-годишното некомпетентно и задкулисно управление на Борисов. Той е решен да оцелее на всяка цена и днес предлага нова Конституция, от която са премахната основни хуманни ценности“, скочи тя.

Според нея за 10 години са унищожени социалната, правотата и демократичната държава.

Още по темата

„А сега с Конституцията искате да си ги заличите и де юре, само за да останете на властq сте готови да хвърлите страната и в конституционна криза“, упрекна тя.

Според нея протестът не спира и дори се увеличава, а в същото време няма и политическа формация, която да подкрепя безусловно новата Конституция.

„ГЕРБ и Борисов са в тотална политическа изолация, сами, борещи се за оцеляване“, скочи соцлидерката.

Тя увери, че БСП е гарант за конституционен ред, държавност, социална, демократична и правова държава.

Нинова смята, че правителството ще падне скоро, но преди това парламентът трябва да приеме машинното гласуване в Изборния кодекс.

„Призовавам всички протестиращи и партии да се обединим и да не допуснем и следващите изори да бъдат откраднати и фалшифициране. Протестът няма да има смисъл, ако допуснем фалшификация на изборите. За нас този парламент е делигитимиран, но има задача - машинно гласуване и разпускане“, настоя Нинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
16
 
! Отговори
Анатема Айдуконьо преди 3 години
Изчезни претъпа ОФСО !
36
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Позитано е като женски манастир на Фигуранта - послушници !
35
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само собствената си тъпотия и некадърност не виждат! Сега ще е майтап избора в партията. Както си управляват партията и си изпразват партийната каса, така и ще управляват държавата.Те си остават сами с рр, а ДПС ги прецака яко днес!
34
2
 
24
 
! Отговори
Оставка на Отровното преди 3 години
Оставка на отровния Фигурант беше поискана днес от народните представители.Да си подава оставката барабар с Отровното Трио и отровната г-жа Лъжа.
33
1
 
26
 
! Отговори
Червените крадци преди 3 години
Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)
32
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Eййй, всички платени гроберски *** са си на местата и бачкат, бравос тикварчета! Не че ви пука защото сте на заплата, но това няма да спаси Татко Барба -Тиквара!
31
1
 
23
 
! Отговори
Оставка преди 3 години
Интересно дали г-жа Импексова ще подкрепи оставката на Радев
30
1
 
10
 
! Отговори
Хасан преди 3 години
*** па а убава бе! Как да не й го плъзне човек!
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Техноимпексова, Булгартабакова и Пловдивски панаирова пак си точи зъбите да ***. За това от години лъже, та чак сама си вярва. Но няма да я огрее, защото и от партията и я разбраха, че е с нечисти политически помисли
28
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е коректно да се казва, че Радев е "руски" президент. Истината е, че няма държава по целия свят, която да го взема за нещо, да го харесва или уважава. Позицията на Радев на външнополитическата сцена е като на саксия в ъгъла на някоя конферентна зала. И това е напълно нормално, не знам кой би очаквал друго. В крайна сметка той няма и 1 секунда да се е занимавал с външнополотически въпроси и защитаване на българските интереси на външнополитическата сцена при все, че това е основната му задача.
27
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП е като старец с деменция и наполеонов комплекс.
26
0
 
18
 
! Отговори
свински черва преди 3 години
Заедно с Нинова е уволнен и колегата ѝ от кабинета Делян Пеевски, заради скандал с изнудване, в управлявания формално от Нинова Булгартабак Холдинг АД
25
0
 
14
 
! Отговори
свински черва преди 3 години
Фронтиер е състудент на тогавашния министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров и бивш съдружник на съпругата му, както и участник в едноименен олигархичен кръг, свързан с енергетиката и гравитиращ около БСП. В процеса на следствието се разбира, че е замесен и министър Румен Овчаров. Нинова е отстранена с решение на премиера Сергей Станишев от поста на заместник-министър през май 2007 година
24
0
 
18
 
! Отговори
факт преди 3 години
През май 2007 г. се разкриват големи злоупотреби в Топлофикация София. Следствието започва разследване на Валентин Димитров (Вальо Топлото), тогавашен шеф на дружеството. Оказва се, че следователката, която води следствието Татяна Шарланджиева е приятелка на зам-министъра Нинова, още от времето, когато Нинова е работила в следствието. Според събран със СРС записи, Нинова е въздействала на Шарланджиева да пази бизнесмена Красимир Георгиев (Фронтиер) от наказателно преследване по делото.
23
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червената Мафия изслуша заповедите на кремълската марионетка Радев и безропотно изпълнява - оставка и цялата власт в ръцете на Фигуранта !!!Е много им се иска червен диктатор да управлява Задунайская, както в руския Гулаг !
22
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнело я пак,не е Борисов в изолация ами се оказахте ВИЕ,те и ДПС искат ОСТАВКА на вашия ка..ууунньь,пахахахахха,а ти можеш да се цаниш за вице на премиер от ГЕРБ,егати и цирка егати
21
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя политически пapцал от село Крушовица, първо беше с Костов в СДС, после мина в БСП, Станишев я уволни заедно с Делян Пеевски заради изнудване и чадър над обръчи от фирми, а тя има наглостта да излиза пред народа и да държи речи.... Селският гьонсуратлък няма граници!
20
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А при вас няма криза на доверие нали тъй вие сте извънземни родени сте за доверие към номенклатурната шайка, Ьйде не занимавайте всички с присъствието си. Нови партииР ново началоР ново довериеЛ Радев да поема щурвала президенстка република и НС ДА СЕ НАМАЛИ НА 80 ЧОВЕКА И БЕЗ ТУЙ В ЗАЛАТА РЯДКО ИМА ПОВЕЧЕ ОТ 100 ЧОВЕКА
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая да вземе да се скрие! Не беше ли уволнена от предишен пост заради корупция?
18
3
 
18
 
! Отговори
Никога БКП преди 3 години
*** да си ходи у Беларус да си прави червените. Игрички