МВР с клипове: Протестиращ пръска със спрей, вадят павета от настилката

Жандармерист е пострадал след удар в главата
Обновена: 2 сеп 2020 11:52 | 2 сеп 2020 11:51, Елка Василева
239

 

Продължават агресивните действия от страна на протестиращи.

МВР публикува два клипа, в единия от които се вижда как протестиращ пръска със спрей срещу полицаите, а в другия се вижда как трима души се опитват да извадят павета от уличната настилка.

Още по темата

Протестиращи се призовават помежду си да изтеглят жените и децата от техните редици, далеч от полицейския кордон.

Служител от Дирекция „Жандармерия“ е пострадал след удар в областта на главата. Откаран е в болница за скенер и оказване на медицинска помощ, съобщи пресцентърът на МВР.

Полицията отново призовава гражданите да запазят мирната форма на протеста, да не се поддават на провокации и да не се увличат по проявите на агресивно поведение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
2
 
2
 
! Отговори
до 128 от славянин преди 3 години
!''Стадото там е разнородно...Но човеци ... няма...''Стадото плюе срещу бунтовниците, така е било винаги и така ще бъде и занапред, от стадото освен работен *** нищо друго не става, затова и то си заслужава добичата съдба!
119
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 123 славянинНе искал мафиоти, ***. Ти не разбираш ли, че това е политиката навсякъде по света? Едни си отиват, други идват, но всички крадат. Дреме му на депутата за твоята "свободолюбива","не-робска" душа.
118
9
 
39
 
! Отговори
Васил Стоев преди 3 години
Само до преди две седмици бях един от протестиращите. До вчера подкрепях идеята да свалим Борисов. От днес обаче съм пас. Не мога да съм на една страна с хора, които нападат полицаи, къртят павета и хвърлят сено. Не мога да съм на една страна с тълпа пълна с лентяй и криминално проявени.
117
17
 
4
 
! Отговори
до 125 от славянин преди 3 години
С маслинени клонки не се прави протест, особено срeщу безгранично нагла мафия, генетични робе! Търпи, робувай и мишкувай, такива като теб за нищо друго не ставате!
116
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей,довечера се очаквали 8000 души!Многоббе,на фона на претенциите за 100 000 от първия месец на протестите!И това при 2 000 000 София!А от ЕС много добре разбират,че става въпрос за опит за преврат,начело с ***. Няма никакво място за сравнение с Беларус и затова не излизат с позиция. За сметка на това всички посланици тотално са изолирали ***,а вчера британски военен специалист го нарече диктатор и порица строго политизирането на откриването във Военна академия.
115
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де, като влязат в парламента какво ще направят? Ще бият депутатите, ще ги застрелят, ще ги заплашат да подадат оставка и др криминални прояви ... след което Европа ще спрат всички кранчета, дето са се наредили и едните и другите мутри. Нещо не ми се възват нещата.
114
24
 
5
 
! Отговори
K преди 3 години
Всички свободни - на площада! Да извоюваме победа срещу мутрите! Останалите безволеви същества могат да си спинкат спокойно... те са просто мат'рял за съжаление
113
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един ненормалния вади паве! Това ли ви е протеста от ненормалници? Всички в ареста заедно с президента подстрекател!
112
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората гледат за ставащото в Белорус и те правят така.Но къде са "човеколюбивите загрижени за правата" на човека ЕС и САЩ.Много стронно!!!Как не виждат протестите в България а в Белорус ги виждат...Явно са невидими.......🤣🤣😂😂
111
21
 
10
 
! Отговори
до 120 от славянин преди 3 години
Няма никакво значение колко са годишни ''пиклите'' тръгнали на протести, важното е че носят свободолюбиви, а не робски души и не искат да търпят мафиоти и *** да ги управляват, за разлика от вас, робско-мазохистичните плъхове, на които колкото по-навътре ви влиза, толкова повече ви харесва! Поздравявам всички свободолюбиви българи и небългари готови да се борят да свободата си и човешкото си достойнство!
110
18
 
8
 
! Отговори
До 99 преди 3 години
БВП се вдига въпреки Борисов. Борисов управлява вече 11г. / даже повече - преди беше в управлението на НДСВ/. А сега изкарай на кое място сме били през 1997г. и ще видиш колко сме се покачили до 2009г. !Ако ГЕПИ с ББ крадяха по-малко и не съсипваха и прибираха някои бизнеси, щяхме да сме много по-добре.А колкото по спането по заводите- къде го видя? А ти къде спа ? Я стига ГЕРБаджийска пропаганда!
109
11
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бе как ще вадите паветата бре, алоу? Някакви 15 годишни пuкли, тръгнали на протести. Лесно е да се унищожава чуждия труд, после кой ще ги възстановява?
108
2
 
3
 
! Отговори
някои хора преди 3 години
Щяха да бъдат разследвани ,работата отива на трибунал.....
107
2
 
5
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Нали знаете, че в ада до казана с българите няма дявол-пазач!? Защото ако някой иска да излезе от него всички останали дружно го връщат обратно! Жалката робска душица както написах, винаги е ненавиждала и винаги ще ненавижда свободолюбивата Душа, защото първата никога не може да бъде като втората - тя е обречена да бъде злобна, страхлива и завистлива робиня, нищо повече!
106
17
 
7
 
! Отговори
Малко е преди 3 години
В Гърция, Франция, Каталуния, и други за справка.... ние сме страхлив народ. Трябва да се изметат със сила. Това е.
105
16
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Някой знае ли къде се крие Боко Кюлчето.Най...вероятно брои...кюлчетата за последна...проверка и онлайн насочва биещата полиция,която му е последната опора и...надежда,за да се закрепи още 2-3 дена на власт
104
3
 
8
 
! Отговори
да им разрешат да преди 3 години
си носят павета от вкъщи да не развалят хубавата настилка...то иначе много хубаво -- отиваш на протест поразвикаш се полицая те напръска със спрей теглят ти десетина палки да ти шурне главата после една струика и си *** у вас да си ближеш раните и тихо да скимтиш...Тези хора не за отишли там полицията да си прави тренировки а власт да свалят и то хора готови да мачкат само и само да не ги подкарат тях....
103
9
 
5
 
! Отговори
до 114 от славянин преди 3 години
''Покорна главица сабя не я сече'', ето заради тази робска ''мъдрост'' България е била 5 века в ''културно съжителство''! Генетичният роб винаги е ненавиждал свободолюбеца защото никога не може да бъде като него!
102
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Нормално... Всички аутсайдери и нехранимайковци са там..."Всички нехранимайковци са тук да защитават сикаджийската амеба.
101
4
 
17
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Гнус!