Полицията изтласка протестиращите, водно оръдие е на позиция

Триъгълника на властта бе разчистен
445

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Полицията изтласка протестиращите от площад "Независимост", пред президентството, а водно оръдие зае позиция.

Специализираните сили и жандармерията, с удари с палки в щитовете, избутаха хората към БНБ.
Още по темата
Водното оръдие вече се намира пред Партийния дом, а Триъгълника на властта вече е освободен и заграден от полицейски кордони.

Полицията използва лютиви спрейове и отново има пострадали хора. Протестиращи, които не се отдръпнаха по време на полицейското настъпление бяха арестувани.

Над час по полицията бяха хвърляни бомби и предмети, като те летяха предимно от страната на Президентството.

Към момента канонадата с бомбички прекъсна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


445
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
323
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка, съд и затвор за крадливата герберска шайка!!!
322
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Реално полицията създаде напрежението вчера. Не може 10-15 хиляди полицаи събрани от цяла България да бият хората и да няма напрежение и насилие.
321
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите с оръдия срещу народа. Класика!
320
5
 
3
 
! Отговори
БГ Съдия преди 3 години
Нали знаете закона - срещу агресия се бори с право, а не с бой! Нали така учите народа - като ви удари някой - обадете се в полицията и после търсете правата си в съда!! Е те така и сега - като ви замери някой не го бийте с метален бокс и шутове , а просто го арестувайте и го съдете , но не , вие сте там, за да биете народа !
319
6
 
5
 
! Отговори
До 347 преди 3 години
Никога не сме чакали на опашка часове за хляб? Единствено в първите 20 години след ВСВ хората чакаха до половин час за горещ хляб. Салами имаше навсякъде, но не се купуваха много? Излизал съм от България, главно в соцдържави. Живеех в София, имам приятели дошли от село, а за твоето село не знам. Всички по един или друг начин се сдобиваха с жилища, най-често от месторабота. Не са ме тровили с пестициди и не съм ял соя вместо месо това е сега. За нищо рушвет не съм давал....
318
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Геноцидът на демократите над народа на България продължава.
317
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутродемократите от ГЕРБ, ВМРО и НФСБ наложиха диктатурата си над народа на България. Единственият изход за народа пак е бягство в чужбина.
316
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията срещу народа, колко познато от преди 1944 година.
315
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само водно трябва... срещу ***.а трябва да се действа още по-решително.
314
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
комунист.герп наложи диктатура и геноцид над народа на България !
313
2
 
2
 
! Отговори
полковник Колев преди 3 години
"Либералната демокрация" на позиция...Какво да коментира човек повече.
312
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен365Пии гинкобилобата бе човече! Чакал ли си малолетен в 30 градусова жега на опашка часове за хляб? И то далеч преди 89-та. Чакал ли си на опашка за салам докарван само в сряда и то без да стигне за теб? Бил ли си ограничен да не излизаш от страната? Бил си закрепостен в родното си село. Чакал ли си панелка 30г.с внесени 30хил.лв.и не си я дочакал?Тровили ли са те с пестициди?Ял ли си соя вместо месо?Давал ли си рушвет за да си купиш телевизор, който има само зелен цвят? Аман от хуха
311
3
 
7
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Очертава се дълга позиционна война. Бойко и гербаджиите накрая ще загубят, но ще се опитат да се задържат колкото се може по-дълго. А протестиращите трябва да поуспокоят топката но да продължат протестите. Сега битката е за обществената подкрепа за една от двете тези: "Оставка и предсрочни избори" или "Протестиращите са купени л'умпени и провокатори".
310
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До WHO 387Е, нали същите без ДПС сега, 2013-та го свалиха по същия начин ББ? Да не говорим за"честните избори"след това. Сега ДПС-то се правят на неутрални. Нали тогава от парламента заплашваха, че много ще боли когато вадят зъбки. Нали ни призоваваха да не се страхуваме. Пребиха журналист пред заведение и заграбваха бизнеси. И градската десница бе там. Иван Костов"съветник"на Цветан Василев."Пинокио"какво се прави на ощипан. Всички са си взели от приватизацията на Булгартабак. Няма невинен.
309
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 356С добър адвокат и 2000 лева, на начилник сюяната, стават чудеса ...
308
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 372Аз се чудя, как не дойдоха тогава, честно ...
307
6
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
"Най-добре е танковете да дойдат"..помните ли тая знаменита реплика ?Е,"дежа вю"..Като начало-само водно оръдие,после гаубица,после...
306
2
 
7
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Какви заплати, мyньо. Работеше се черен къртовски труд за жълти стотинки. Само яденето ли ти липсва ***. Как пък не се наяде, гoвeдо такова.
305
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Пишеш откровени глупости, които не си преживял! Заплатите бяха спрямо цените в държавата, килограм хляб 30ст,месо 2 лв и то прясно не вносто и замразено от 30г! сирене 1,50 краве от фермите покрай градовете и селските ТКЗС. Няма повече да споря с про.стаци и лъжци! Живейте в коч.ината която ви създадоха новите капиталисти и яжте по.ми.ята ат запада ,щом не искате сами да определяте съдбата си
304
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 400Кой обяви вчерашния ден за въстание? Боко ли? Не видя ли поведението на "адвокат" Хаджигенов. Кога част от истинските протестиращи застанаха между жандармерията и агитките в центъра? Кога Хаджигенов застана в края и се правеше, че иска да ги спре? Там където бе спокойно. Планът бе полицията да отвърне на агресията, някой *** да пусне кръв и"свободните"медии да ревнат. "Полицейско насилие". Е, не станаа! И има 120 подписаа! Та бил ***, неук и т.н. Другите са моного по-зле!