Симеонов: Радев е некомуникативен, страдащ от тежък нарцисизъм

Според лидера на НФСБ зад агресивните агитки стоят хора с пари
3 сеп 2020 09:27, Нели Христова
137
Симеонов: Радев е некомуникативен, страдащ от тежък нарцисизъм
Снимка: БГНЕС

"Трябваше с по-здрава ръка, още в самото начало, да бъдат разчистени кръстовищата и повече да не се допускат протестиращи да блокират възлови места. Ако това беше направено, нямаше да се стигне до снощната вечер", заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред NOVA. Според него зад агресивните протестиращи стоят "хора с пари".

Още по темата

"Тези агитки не идват от чужбина, те са от България и са добре известни на полицейските органи, особено на онези, които се занимават с футболното хулиганство. След снощните сблъсъци изпъкват два проблема. Първият е неовладяното футболно хулиганство в България, а вторият – неконтролираното разпространение на дрога на футболни мачове", допълни още той.

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Вчерашният протест беше фиаското на амбициите на президента да овладее изпълнителната власт и да спечели следващите избори", заяви Симеонов. Според него Радев се показал като "некомуникативен, с тесногръдо мислене и страдащ от тежък нарцисизъм".

По думите му зад футболните агитки стоят "хора с пари".

„Ясно е кой плаща. Бяха прихванати разговори с Васил Божков. Има достатъчно много кримиконтингент, който е на свобода и който е заинтересован в България да цари хаос, а не ред”, коментира той.

По думите му няма логика в искането на ДПС за оставка на премиера и президента, тъй като, ако това стане, целият парламент трябва да се смени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ах Валерка. Вие *** на БМБ сте много комуникативни. Да ама само с БМБ,когато обсъждате какви глупости да представите като аргументи, та да не дадете властта. Кокала не пускате, щото в следващия парляменти може да ви няма. А още още 6 месеца аванта са си още 6 месеца аванта.
78
4
 
4
 
! Отговори
Владо преди 3 години
Божков, Василев, Руското посолство.
77
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 54Първо Борисов да се появи в Парламента! Радев вече беше там!А пък и по Конституция Борисов е най-нисшестоящ!
76
3
 
5
 
! Отговори
Феминистът. преди 3 години
До сминдух енд чесънТе всички имаха май повече гласове на миналите избори от този екземпляр, ама нали е в коалиция с още няколко като него, закърпиха го някак си. А сега с цялата си наглост не правят нищо друго освен да изнудват Министър председателя и да му извиват ръцете с абсурдните си искания за конституцията. Той и Министър председателя... ама това е друга тема.
75
6
 
10
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
На едни минали избори осъдената Иванчева имаше повече гласове от партията на този екземпляр.
74
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***,дръжте здраво кокъла
73
10
 
6
 
! Отговори
Чистач преди 3 години
Ето какво постигна другаря радеФ. Ако има ум в фатмакската си глава да мисли за подалше и последствията. Или си мисли,че както досега пак ще се изхлузи
72
7
 
14
 
! Отговори
Анатоли преди 3 години
На този толкова нагъл и впил нокти в мръвката *** , няма ли кой да му прати една телеграма от нарезна цев !?!
71
0
 
3
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
Добре де, като ми триете думите, ще използвам казана дума от Министър председателя - на мястото на звездичките в коментар 71 поставете "сбирток".
70
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Политиците следва да се оценяват на първо място по морала им а чак след това от коя политическа партия са. Мисля, че Радев е много напред пред Борисов, Симеонов и т. н.
69
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Зозо 55Ми хубаво , да внесат там каквото трябва и да свалят Радев Защо не го правят ?Да не би защото няма точка от НПК или Конституцията , за която да се хванат ?Няма как президент да бъде свален , защото не се харесва на управляващата клика Не че на Борисов не му се иска , ама уж сме правова държава
68
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Симеонов страда от 1....до 100 по тъпотии
67
5
 
14
 
! Отговори
уруд преди 3 години
времето ти изтича
66
7
 
21
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
Намерил пък кой да дава оценки на Радев.Радев е професионален офицер, който поне в младите си години има по-голям принос за отбраната на страната, отколкото тази патриотична социална ***.
65
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баш този типичен "Бай ***" да говори за нарцисизъм ....
64
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тежък нарцисизъм значи ПСИХОПАД.
63
10
 
33
 
! Отговори
Егати идиота!? преди 3 години
Присмял се хърбел на щърбел. Този е най противната мутра!
62
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
WC е никой, за да коментира дори само малкото пръстче на Радев.
61
9
 
26
 
! Отговори
протестиращ преди 3 години
Далавери,след снощи,кога ще можеш да се разходиш сред народа спокойно?
60
10
 
22
 
! Отговори
Оставка преди 3 години
Със самовлюбени истински *** като Борисов и Симеонов няма какво да говориш те оне си знаят. Козата си сака пръч отивате на село при мисиркиете. Кой ви даде власт на вас?