Симеонов: Радев е некомуникативен, страдащ от тежък нарцисизъм

Според лидера на НФСБ зад агресивните агитки стоят хора с пари
3 сеп 2020 09:27, Нели Христова
137
Симеонов: Радев е некомуникативен, страдащ от тежък нарцисизъм
Снимка: БГНЕС

"Трябваше с по-здрава ръка, още в самото начало, да бъдат разчистени кръстовищата и повече да не се допускат протестиращи да блокират възлови места. Ако това беше направено, нямаше да се стигне до снощната вечер", заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред NOVA. Според него зад агресивните протестиращи стоят "хора с пари".

Още по темата

"Тези агитки не идват от чужбина, те са от България и са добре известни на полицейските органи, особено на онези, които се занимават с футболното хулиганство. След снощните сблъсъци изпъкват два проблема. Първият е неовладяното футболно хулиганство в България, а вторият – неконтролираното разпространение на дрога на футболни мачове", допълни още той.

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Вчерашният протест беше фиаското на амбициите на президента да овладее изпълнителната власт и да спечели следващите избори", заяви Симеонов. Според него Радев се показал като "некомуникативен, с тесногръдо мислене и страдащ от тежък нарцисизъм".

По думите му зад футболните агитки стоят "хора с пари".

„Ясно е кой плаща. Бяха прихванати разговори с Васил Божков. Има достатъчно много кримиконтингент, който е на свобода и който е заинтересован в България да цари хаос, а не ред”, коментира той.

По думите му няма логика в искането на ДПС за оставка на премиера и президента, тъй като, ако това стане, целият парламент трябва да се смени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
2
 
11
 
! Отговори
скрий се бе Симеонов преди 3 години
Аутсайдер изживяващ се като фактор в политиката и бъдещето на България.
118
3
 
7
 
! Отговори
маркиз Дьо ла Панкур преди 3 години
Прав е другарят Симеонов - зад агитките стоят хора с пари ,и то в евро , на пачки , на пачки ! А също и кюлчета злато , които държат в нощни шкафчета !
117
7
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До анонимен 104Грешен въпрос, товарищ!Правилния въпрос е :Кой генерал служи на чужда държава?Мога да ти изброя на прима виста трима български генерали, които са национални предатели работили и работещи за Русия -Радко Димитриев, Владимир Заимов и Румен Шведски!
116
1
 
1
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 3 години
ги харчат същите тези пачки на запад. Шефката на РЦБ, Елвира Набиулина ходи често до САЩ- какво ли прави там?! Шефа на най-голамата руска банка Герман Греф не признава Крим за руски! Защо ли? Между другото в Русия в мномента също има протести, но те не са прозападни, а основно са насочени именно срещу олигархията и разминаването на думи и дела отстрана на руските власти!
115
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранта е станал генерал по партийна линия. Иначе и за хигиенист не става.
114
3
 
0
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 3 години
До верно у,Верно у нямаш нищо в главния мозък! Ти за какви ги имаш руснаците? Играят го за пред простолюдието врагове на САЩ и запада като цяло, но въпроса е дали в деиствителност е така?! Ето малко материал за размисъл- Путин и съратниците ми държат обикновените руснаци в крайна бедност(МРЗ в Русия няма и 300лв.), а същевременно създават все по-добри условия за олигарсите, за които Русия(родната им уж страна) е нещо като дойна крава- трупат пачките си на гърба на обикновения руснак и ходят...
113
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранта да си поеме отговорността за снощния погром.
112
1
 
10
 
! Отговори
Главанак преди 3 години
Този, от партиите, които лижат г....за на Бойко, този ли се смята за политик! И този е срам, по- точно позор за българската политика!
111
2
 
3
 
! Отговори
хаха преди 3 години
Ами ти не си народът само, мнозинството ще покаже на избори. Бил е избран, ако не си бил съгласен е трябвало да протестираш срещу резултатите от изборите, както в Беларус. Чак сега протестирате, като ви плати Божков.
110
4
 
1
 
! Отговори
лошо преди 3 години
Ами ще се окажат прави от ДПС, колкото и да не ми се иска. Държавата ще се успокои само когато си подадат оставката и двамата. И двамата с Боко си имат сериозни проблеми с комуникацията, но по-сговорчив наистина е Борисов, другият е Путинист, той държи твърдо зададената му линия. Затова и няма да може да бъде убеден заради мира на страната да си подаде оставка, заедно с Бойко..
109
0
 
4
 
! Отговори
пущиняк преди 3 години
Мария Габриел например!
108
4
 
8
 
! Отговори
пущиняк преди 3 години
Историята го е доказала, че за всеки, на който се предоставя власт, важи поговорката- "Пази боже сляпо да прогледа!"! Въпреки всичко, Румен Радев е единствения политик в България, който още откакто стъпи в длъжност дава реална оценка на икономическата обстановка в България! Пък като слущам разни, разнообразни представители на ПП ГЕРБ, все повече се чудя тези в България ли живеят или само от време на време я посещават, колкото да отчетат присъствие запред простолюдието като *** Мендел и ..
107
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХАСКОВСКИЯ *** НА СЪД ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА
106
6
 
4
 
! Отговори
вярно у преди 3 години
Шпиони какъв морал имат бе. Тоя ще ни продаде на руснаците с парцалите, само да е напук на Борисов. Откакто е дошъл прави напук на Борисов, това ако не е тежко его...
105
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
ТОВА СЪЩЕСТВО Е ТОЛКОВА ОТВРАТИТЕЛНО. КОКАЛА Е ДОСТА ГОЛЯМ И НЕ СЕ ПУСКА. И ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА. КОЛКО ХОТЕЛЧЕТА ИМАШ ПО ГРАНИЦАТА И ПРИЮТЯВАШ ПЕРСОНАЛ НА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ И ТИ ПЛАЩАТ ЯКО. *** МАЛКО ЛИ ТИ Е ТОВА КОЕТО ПРИТЕЖАВАШ ТА ИСКАШ ОЩЕ. НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ РАНО ИЛИ КЪСНО. ВРЪЩА СЕ КАТО БУМЕРАНГ С ДВОЙНА СИЛА. КАТО ТЕ ГЛЕДАМ ОТ ТЕБ ЛЪХА САМАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И ХАРИЗМА ТА ОБИЖДАШ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. ***.
104
3
 
11
 
! Отговори
Стефанов преди 3 години
До АнонименРадев вчера беше там, докато мишката начело на хунтата пак се криеше в мишата си дупка.
103
3
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонимен"До ПроСоТокой генерал е по-измислен, ББ или РР?"..Защо изобщо обръщаш внимание на беззъбата бокова мажоретка,която като не може друго,блъска простотиите си от моя ник?
102
4
 
16
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
уф, тоая патерица на тик-воч-а да дава оценки на президента - смях или позор !!!
101
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безкнижниците и калиниките неграмотни срещу най-великият и достоен български президент. Някаква ксенофобия ли насаждате срещу нашия президент или просто страдате от психични разстройства и нарцисизъм ?
100
8
 
20
 
! Отговори
с.т. преди 3 години
Аз не виждам нарцисизъм у Радев, камо ли пък тежък! Нарцисизмът е качество на някои от управляващите, в това число и самият Симеонов. То е самочувствие, то е перчене, то е цяло чудо!