Борисов: Предстоят най-тежките година и половина, готвим план

Премиерът инспектира строителните дейности по Околовръстното в София
Обновена: 5 сеп 2020 13:48 | 5 сеп 2020 11:29, Елка Василева
765

 

Премиерът Бойко Борисов инспектира строителните дейности по Околовръстното шосе на София. Той започна обиколката от новопостроения мост над Лозен. С премиера е министърът на икономиката Лъчезар Борисов.

"БВП по света пада, в САЩ, Великобритания, ЕС. Огромни щети търпят икономиките. Нето за целия свят е минус 10%. По-лошата новина е, че заболелите от COVID-19 в Европа се върнаха на нивата от месец март, няма никакъв шанс икономиката през идната година да тръгне нагоре", каза Борисов.

"Искам другите да ми покажат нещо направено от тях. Оставям на хората да преценяват. Икономическите и финансовите мерки работят, готвим план за следващите няколко месеца, влизайки в кризата, България трябва да е подготвена. Предстоят най-тежките дни, година и половина даже бих казал. Пак продължаваме да управляваме най-добре в Европа пандемията. Няма един сектор да не работи в момента, за разлика от цяла Европа. И показателите ни пак са най-добрите", каза той.

Още по темата

"Направили сме движение такова, че да не затворим целия участък и да се получи тапа. Тази част е с ново водоснабдяване, канализация, осветление. За 30 дни могат да се видят промени", каза Борисов за моста до Лозен. Движението по Околовръстното на София между „Горубляне“ и „Младост“ ще бъде възстановено до 10 септември.

"За 2 минути ще се стига от "Младост" до "Тракия". Мостът над Искъра е готов. Ще видите как ще диша града, след като мостът над "Горубляне" е готов", каза премиерът.

"Темпото на строителство е много бързо", каза министърът на икономиката.

"Слага се LED осветление, всичко да бъде осветено. На 7 септември ще се пусне движението на Околовръстното между "Младост" и "Горубляне" в едната част", каза премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


765
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
621
0
 
0
 
! Отговори
pfz преди 3 години
Този план го готвите в продължение на 11 години ,но все още няма резултат и няма да има. Българите не са овце. Вие искате да са такива,но всичко има граници.
620
0
 
2
 
! Отговори
Мехуро преди 3 години
Айдеее Бокиии, конституцията на руло, удуупито ти да се врътка и джурка, в джипарката и с 200 към някоя африканска бананова република - в каквато се опитваш да ни превърнеш и нас. Наполовина успя, но до тук. Айде сега Боко Тиквунии първи, пазителю Тодоров мутрак бекапейски - ОСТАВКА!!!ОСТАВКА!
619
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 660Така е! Време е и унен човек да влезе във властта, зщаото от 1944-а са само ... даже и хора не са.
618
1
 
7
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Бойче за теб ще е тежък период, защото те чака затвор, но за България от тук насетне няма как да стане по-зле, след по*мията, която сътворяват от 10 над години насам! Крадец, лъжец, нагляр и национален предател!
617
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човечето пак излъчва незнайно от къде.Защо не се покаже на живо пред хората, които така го обичат?
616
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тежък пвриод ще е, щото амто не си на власт и ще тв почнат а двлата. Гешев, както ти е верен, така ше помъщи да соаси кожатя, като сам те накис е.
615
2
 
8
 
! Отговори
Mister Cro преди 3 години
Добре, но давай по-бързо с ОСТАВКАТА!
614
1
 
5
 
! Отговори
666 преди 3 години
Лъже....
613
3
 
11
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Изчезвай!
612
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
някой може ли да обяснни на тоя *** че щом републиката на абсурдите е толкова по-добре от европейските държави би следвало да плащат в европейския бюджет повече от колкото получават и си разпределят приятелите мутри връзкарски чалгафони български?
611
1
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Имам право да коментирам всеки ...политик,защото управлява Родината ми,дори и да не съм гласувал за него.
610
9
 
5
 
! Отговори
Една българка преди 3 години
Нямам право да коментирам Борисов, защото никога не съм гласувала за него!
609
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов няма алтернатива в момента
608
3
 
10
 
! Отговори
До 653 преди 3 години
Има както в Германия ,Франция и тнт, има партия алтернатива и в България ще се създаде алтернативна партия на безпартийните и младите гениални българи, най-накрая ще променят тая държава
607
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Янко Не си измисляй лъжи. Носи се отговорност за неверни инсинуации.
606
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Потресаваща неграмотност и в двата лагера. Ето до това доведе страната управлението на Герб. Интелигентните и образованите ги трият и им отнемат достъп до сайт, справка дир.бг
605
22
 
7
 
! Отговори
До 654 преди 3 години
Графа е в това състояние заради общинските съветници на БСП. Знаем как Божков им плащаше и редеше чрез тях поръчките. Бойко ремонтира некачествените пътища на Тройната коалиция. Факт. Всичко което Бойко е построил не е мръднало.
604
3
 
6
 
! Отговори
До 655 преди 3 години
Какви са тия непознати пратеници дето ходят по домовете да дават по 100 лева? Сигурен ли си,че не са някакви ало измамници?
603
19
 
4
 
! Отговори
Янко преди 3 години
Вчера дойдоха пратеници на Божков. Предложиха ми 100 кинта ако ида да вися в една палатка на Орлов мост. Аз им отказах и ги наритах но явно други се продават.
602
5
 
19
 
! Отговори
Друг от народа до651 преди 3 години
Я кажи като толкоц пътища построил що ги ремонтира всяка година? Що не можа една улица,, Граф Игнатиев " цяла година да ремонтира? От работливост ща да е сигурно.