Караянчева: Гневът и злобата, които излъчва Радев, разделят хората

Провалени политици са яхнали протестите, за ГЕРБ властта не била самоцел
Обновена: 8 сеп 2020 14:07 | 8 сеп 2020 13:48, Камелия Цветанова
396
Караянчева: Гневът и злобата, които излъчва Радев, разделят хората
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Някакво трио и провалени политици, които са яхнали протестите, обясняват на хората, че който не е съгласен с тях - е мутра. Силни думи от хора, които докараха държавата до ръба на пропастта. На техните атаки и вдигнати юмруци ние ще отговорим с резултатите от нашата работа, които са видими във всяко едно населено място в страната. Това е заявила членът на ИК на ГЕРБ и председател на Народното събрание Цвета Караянчева в Брегово, където е участвала в партийно събрание и е връчила картите на над 40 новоприети членове на местната структура, информират от офиса на партия ГЕРБ във Видин.

Още по темата

"Властта не е самоцел за нас. В момента дори понасяме тежки удари. Най-лесно е да захвърлиш всичко и да се явиш на избори. Коя партия е по-готова от нас? Но това е лесният начин. Трудният е да останеш и да се опиташ да се справиш с безпрецедентното предизвикателство на коронавируса и всичките последствия от него", е обяснила на присъстващите председателят на парламента.

Според Караянчева няма партия като ГЕРБ, която при най-малкото съмнение за злоупотреба да се разделя със свои членове. Към актива на партията в Брегово, Караянчева се е обърнала с думите: "Нищо не ви коства да изслушате един човек, дори и да не можете да му помогнете. Гледайте гражданите в очите и им казвайте истината. Ние няма от какво да се срамуваме. Достатъчен факт е, че страшно много искат да се присъединят към нашия отбор".

На 6 септември - Денят на Съединението, един от най-славните за българския дух празници президентът, по Конституция обединител на нацията, за пореден път призова за разединение. Единство категорично не се постига с грубо обругаване на легитимно избрания кабинет, призиви за метеж и с вдигнат юмрук. Това е заявила Цвета Караянчева по време на среща с членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ в Ружинци.

По време на събитието Караянчева е връчила картите на над 40 новоприети членове на ГЕРБ от общините Ружинци и Белоградчик.

Председателят на парламента е отчела, че целият гняв и злоба, които президентът излъчва, се отразяват на отношенията между хората, които подкрепят едната или другата страна. Караянчева е подчертала, че партията не се страхува от служебно правителство и е обяснила, че приоритет на кабинета в момента е извеждането на България от кризата, вследствие на COVID-19, с минимални щети както за икономиката, така и за здравето на хората. Тя е отбелязала, че президентът Радев така и не призна успешния начин, по който правителството управлява кризата - нещо, което европейските ни партньори неведнъж са изтъквали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
1
 
3
 
! Отговори
Байко преди 3 години
Абе Цвета, аз не съм Фен на Радев, но поне той не те нарича ***... ти и елементарно човешко достойнство нямаш, как бе мъжът те търпи. Или то след Златиевия вс му е все едно вече *** За какви очи си
255
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какво обединение говорим. Да каже Караянчева ще си раздели ли залъка с този, който е гладен и бърка в кофите с ***, или ще си даде ли някое от многото безвкусни тоалетчета на някоя бездомна жена. Думи Най-жалкото е, че ни мислят за безкрайно *** и ограничени същества, които само да ги величаят, безропотно да се подчиняват и да ги оставят да си глозгат кокалите на спокойствие. Всичко в държавата е спрямо мин. заплата само техните запл. са спрямо средната. Как да се обединим? Да се сменим!
254
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо няма развитие по повод на записите? Защо няма наказани, ако са фалшиви? А има ли вариант да са истински?
253
5
 
1
 
! Отговори
Вярно че е рядък преди 3 години
Радев е само едно злобно проруско мeкотело.Нинова като го погледне строго и се нaпикава от страх.
252
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес-овци, защо триете коментарите, които не са угодни на властта!? Че той сам бащицата каза каква е таз....
251
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ равно на войнстваща арогантност,безпардонна простащина и очевадна престъпност
250
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Драскали тук гербери на лев , БСП и комунисти все им са в устата , на вас кой ви е казал , че които не харесва ГЕРБ и Борисов е червен ?! Вие кажете за 11 години кво направихте ? Никога повече власт на провалени комунисти като Борисов и Нинова ! Радев е друга бира ,народа го усеща и вижда !
249
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази жена работи за протестите и отровното трио , всяко нейно изказване ще извади още хора по площадите !Само немога да разбера нарочно ло го прави или си е *** !
248
1
 
19
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Днес.бг, защо триете коментари? Пак ще го напиша, случайницата Караянчева да се връща при поцинкованите кофи, това й е нивото. Шефът й каза горе-долу същото, но в типичния за него цветущ стил.
247
3
 
25
 
! Отговори
джо преди 3 години
Караянчева..........Караянчеваааа ......по - добре не коментирай. Всички там сте "калинки" каквото каже Винету и вие сте съгласни. Стига вече с експериментите, искаме ОСТАВКА.
246
2
 
25
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Тази жена от Кърджали всичко което казва го прави за пари защото вижда вече края.
245
6
 
2
 
! Отговори
до 265 преди 3 години
Виновен е! Цял мандат ще мине, а още не ги е изгонил от власт! Оставка!
244
2
 
28
 
! Отговори
Объркано управление преди 3 години
Не е вярно това,което говориш, Караянчева. Простотията и необразоваността на министрите, съчетани с лошото познаване на работата в отделните отрасли, водят до лошо управление на министерствата. 60% от министрите са икономисти, премиерът - пожарникар,вицетата са за оплакване: Каракачана - историк, Захариева - юризД, външен министър, Дончев - философ,М.Николова - юрист,но тя самата не знае каква работа върши.Това е объркано управление. Депутатите са готованковци. Виновен ли е за това ген. Радев?
243
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Няма такъв човек 247Ми що не се погледнеш в огледалото? И ще намериш!
242
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази е "***", в женски род! Пълен ***. *** и загубен човек.
241
0
 
16
 
! Отговори
гост преди 3 години
Гневът, злобата и желанието за саморазправа са безплатни. ***.
240
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ех как точно те нарече Богът..точно си отговаряш на определението.
239
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 224 Лена... четери очи....Работила като преводачка от 4. на 10. клас сигурно?Като чета владеенето на българския език не питам за чуждия!Иначе съм съгласен! Извинявам се за забележката, но не мога да издържам, защото съм нацист по български език - не понасям!
238
24
 
7
 
! Отговори
70 преди 3 години
МАЛКИ НЕГРАМОТНИ ПРОТЕСТЪРИ ЗАЩО СЕ ВОДИТЕ ПО АЛЧНИЯ АКЪЛ НА ОТРОВНОТО ТРИО -ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ВАС И НА ВАШ ГРЪБ !ДА СТЕ ГИ ВИДЕЛИ НА ПЪРВА ЛИНИЯ ИЛИ САМО ВИ ПОДКОКОРОСВАТ -ААААА ?
237
9
 
35
 
! Отговори
Само отбелязвам преди 3 години
Бойко постоянно обижда Радев. Радев лично никога не е обиждал Бойко. Подкрепя протестите, но самият Радев ни съм го чул да говори като каруцар,дори като е бил обиждан ох Бойко.