Марешки подписал за конституцията заради... симпатизантите

Дадохме зелена светлина за дискусия, каза той
9 сеп 2020 10:05, Нели Христова
85
Марешки подписал за конституцията заради... симпатизантите
Снимка: БГНЕС

„Даваме зелена светлина за старт на дискусията за нова Конституция”. Това заяви пред NOVA лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

Той допълни, че не е прочел проекта, но от партията имат свой прочит на основния закон на страната.

„Ние ще предложим нашите решения. ГЕРБ също имат техни, ще се радвам да чуя и тези на президента Радев”, коментира лидерът на ВОЛЯ.

Той допълни, че е получил много отзиви от хора, когато на 2 септември обявил, че няма да подпише проекта за нова Конституция.

"Сутринта хиляди граждани ми се обадиха и казаха, че не одобряват това, което казвам, че е грешно решение. Длъжни сме да се съобразяваме със структурите и симпатизантите си", поясни Марешки.

По думите му неговият подпис не е променил нищо в държавата. „Дадохме право на хората да дебатират темата за промените в Конституцията”, каза още Марешки.

Попитан дали подписът му е „златен” и дали е изтъргувал за сметка на концесията на плаж „Кабакум” лидерът на ВОЛЯ отговори, че нито може някой да го купи, нито да го уплаши.

„Явил съм се на търг за този плаж през 2009 г., 5 г. беше безстопанствен, защото никой не го иска. 15 г. този плаж никой не го иска, коментира лидерът на "Воля" по повод концесията на плаж "Кабакум" край Варна. Печелим на чист търг. По-скоро плащам услуга на държавата, хората са благодарни, защото вместо 10 лв. за чадър, плащат 2 лв., допълни той.

И обясни, че има решение на Върховния съд, че постройката му е законна. ВОЛЯ не се дава на концесия. Аз съм достатъчно богат човек, за да съм за един плаж. Аз съм дарител на държавата, помагам на хората, категоричен бе Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Или големия бизнес се управлява от idiots или нас ни управляват такива, а питате кой ще управлява после. Гледал съм депутати, който сричат докъто четат закон, който са им дали да внесат, уж от тяхно име и съм го виждал това доста пъти. Та толкова ли България, няма кой да излъчи да я управлява. Внимателно избирайте за кой ще гласувате, няма вече път назад.
64
0
 
3
 
! Отговори
L. преди 3 години
Тоз *** утре ще подпише прехвърляне на земите ни на Турция, бе!
63
2
 
4
 
! Отговори
алчния,до болка ! преди 3 години
Такива айдуци като Марешки,до стената и....Но ще им дойде врмето!
62
0
 
0
 
! Отговори
До мюмюн преди 3 години
Ми не ,не го прави по добър.Но определено ,ще направи на някой друг по заслужен,. отлив на клиенти.
61
0
 
0
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 3 години
Марешки да се обърне към тези същите,на изборите, те да го подкрепят.
60
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марешки подписал за конституцията заради... КАБАКУМ
59
0
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
магарешки упорито започва да догонва Винкела по предателство,интересчийство и абсолютно неморална безпринципност..Девиза му е ясен:-"Всичко в името на аптеките ми и на бензиностанциите ми!.."както и за другите от тумбата им,други интереси не съществуват в държавата,освен техните..
58
0
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-66 пъпчива.
57
1
 
10
 
! Отговори
Не нам тия! преди 3 години
СИК-@джиста го държи за макаричките с наказателните дела за безчинствата му, които Шпиц-командата държи на трупчета.Нали познах ,Шмекер?
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Сутринта хиляди граждани ми се обадиха и казаха, че не одобряват това, което казвам, че е грешно решение.""-------Това на практика е невъзможно да се осъществи Толкова ли не могат една свястна лъжа да измисли Колкото повече се оплита в лъжи човек , толкова по-безумни стават те
55
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Магарешки, и той като Доган взе плаж за 35 г. ползване, а сега ми обяснява, че подписал заради симпатизантите.
54
2
 
10
 
! Отговори
asdaa преди 3 години
Спираме да зареждаме от бензиностанции Марешки.Спираме да му купуваме лекарствата.
53
9
 
3
 
! Отговори
Кънчо Мисирков преди 3 години
На Марешки ще му пръднете на оная работа. Всеки политик,както и гражданин има право да мисли и прави всичко което не противоречи на закона. Какво е направил Марешки си е негова работа. Тя и Нинова каза,че ще подаде Оставка, ама ...се извъртя последния момент. Всеки си носи кръста за думи и дела.Не бъдете съдници....особено когато сте вандали,*** ,лузъри,некадърници,неспособни да създадете дори собствения си добър живот. Никой няма да ви го поднесе на тепсия. Анадън му...
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ви щем никакви конституции...Махайте се!
51
2
 
9
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Не е заради симпатизантите, само заради един симпатизант, с който в тайна договорка при конфликт на интереси и скрита корупция няколко плажа бяха дадени концесия за 20 години, като действителния концесионер е Марешки.
50
0
 
4
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Зависта ще убие България. Не говоря за безкрайните лъжи и кражби от всеки който има възможност да го направи,за мръсотията която сами си създаваме по местата където живеем, за неспособните ни архитекти и строители,които едно нещо не можаха да построят по европейски и световен стандарт...като улици без отводняване например.Ние строим пътни платна които стават реки при дъжд и т.н.Добре, че няма тайфуни в БГ..
49
0
 
1
 
! Отговори
9999 преди 3 години
До БунгарТова е положението!!!Някой да не разбра?
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марешки да получи приза за най-лош лъжец!Представям си как се обадили хиляди на Марешки,не ние искаме нова конституция не ти ни предаваш,моля те приеми я ха ха ха!
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам кой е по-*** - Марешки или Борисов?Не знам кой е по-нагъл - Марешки или Симеонов?
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марешки ако е държавник аз сигурно съм БОГ.