Димитър Антов: Не може двама души да предизвикват разделение

Според общинският съветник от ВМРО протестиращите са лоши хора
10 сеп 2020 22:45, Нели Христова
42

"Последните 10 години корупцията се превърна в национален спорт. Демокрацията не може да зависи от волята на двама души с болно его. Не може двама души да предизвикват разделение в обществото", заяви в ефира на "Денят ON AIR" общинският съветник от ВМРО Димитър Антов.

По думите му хвърлянето на яйца и домати по институциите е недопустимо.

"Министерският съвет не е на Бойко Борисов, той е на държавата. Църквата "Св. Петка" беше изцапана с червена боя. Два дена я чистихме. Това е дело на пещерни антикомунисти. Това е обида към нашата национална култура. Православната църква е част от културната ни идентичност. Това не е свобода, това вече е свободия. Същото беше и случващото се на Орлов мост. Аз уважавам стачкуващите, но и трудът трябва да се уважава", коментира Антов пред Bulgaria ON AIR.

Общинският съветник не смята, че повечето протестиращи са лоши хора.  Нашата демокрация и капитализъм са имитация. Нашите протести също не са истински, смята той.

"Ние на битово ниво живеем в корупция. Търсим лекар - приятел. Ние сме склонни към несправедливост. Този начин на живот прави обществото слабо. Такова общество не работи, то е губещо. То е като болен от рак човек", подчерта Антов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния продажник ... хайде махайте се грабитвли нещастни !!!!Да не ви гонят накрая с пушките .... то бива наглост ама това на нищо не прилича
15
2
 
2
 
! Отговори
патенцето Сатюрнен преди 3 години
Тоя накрая можеше да обясни какво иска да каже !
14
15
 
7
 
! Отговори
Лазаре стани! преди 3 години
Напоследък всякакви муш.мороци се опитват да съживят политическия труп бойко борисов.Няма да ви се получи, не сте Христос!"Ми той е умрял ***...!"
13
1
 
8
 
! Отговори
До 10 преди 3 години
Не си прав ON AIR първо канят А. ХРИСТОВА, за баланс е проф. КОЛАРОВА и после за контра баланс е ХАРИЗАНОВ!!!!
12
2
 
7
 
! Отговори
пфу преди 3 години
Как точно антикомунисти ще наклепат църква, когато комунистите са срещу религията. Какъв болен анализатор е това ?
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 10ГЕРБ дръпнаха шалтера на Онер за националния ефир.
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Кимон ГеоргиевСегашните се провалиха с Македония заради ЕС и признаха езика, което е предателство, а не провал..
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Телевизия ON AIR направи разък завой и застана като вярна мисирка зад властта. Канят само защитници на управлението в предаванията си. Съвсем изчезна търсенето на обективност и баланса при представянето на гледните точки.
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много добре, че мисли че последните 10 години корупцията се е превърнала в национален спорт. Сега остава да каже кой носи отговорност за това и на кого да потърсим сметка. Само да не ни обяснява, че всичко било в народопсихологията ни и че нещата тръгвали на битово ниво, защото това е измиване на ръцете с "всички са виновни", т. е. гербаджиите и патриотите нямат вина.
7
3
 
8
 
! Отговори
Кимон Георгиев преди 3 години
Ало, воеводите ,не ме карайте пак да ви обявявам извън закона като на 19 май 1934...
6
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мияч на чинииНа битово ниво живеем в корупция, защото сме принудени, а не защото искаме.
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този изкривява нещата - търсим лекар приятел не защото сме склонни към корупция на битово ниво, а защото нямаме избор, просто няма нормално здравеопазване - или трябва влезеш в една схема, в която ти извиват ръцете и плащаш за да получиш здравеопазване или просто те разкарват когато си болен. Това е валидно и за други сфери в тази държава, хората са притиснати от корумпираната администрация да играят корумпираната игра, а не защото го желаят.
4
3
 
4
 
! Отговори
Мияч на чинии преди 3 години
Много точно казано: "Ние на битово ниво живеем в корупция"
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
fake news.
2
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пишман патриот да намали гроздовата, че бая се е зачервил в суратя.. А общите приказки, които дрънка означават, че даже и наквасен е гола вода
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато навремето се занимавах с документации по узаконяването на стари сгради бях потресен, че абсолютно всички слагаха в документите и пари когато ги даваха в общината.Колкото и да му обясняваш, че документите са перфектни и чиновникът ще си свърши работата, те даваха и пари "за по сигурно"Не сами даваме, после ревеме, че в България имало корупция и Борисов бил виновен за това.