Снощният протест завърши без провокации и инциденти

Сред протестиращите са се появили футболни агитки
11 сеп 2020 08:10, Александър Попов
209
Снощният протест завърши без провокации и инциденти
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Вчерашният протест, който мина под надслова "Велико народно въстание", завърши без инциденти, обяви полицията малко след полунощ.
 
Недоволните от властта излязоха на площада още сутринта, но бройката им не бе толкова голяма, както бе преди седмица.
Още по темата
Хиляди се събраха на демонстрацията вечерта, като площадът бе осветен със светлини от мобилни телефони. 
 
Напрежение между протестиращите и полицията нямаше, не се стигна и до никакви инциденти.
 
През деня бяха задържани 6 души, най-вече за притежание на опасни предмети. В ареста попадна и мъж с два пластмасови пистолета заради опасенията на полицията, че може да са пълни с опасни течности.
 
След 20:00 часа пристигнаха момчета в спортно облекло, като според информацията на МВР на площада е имало хора от няколко футболни агитки. До провокации обаче не се стигна.
 
Протестиращите блокираха за кратко и Орлов мост, но възловото кръстовище бе освободено след полунощ за движение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** Чебурашка,защо банката на Цеко която беше в същотото положение крадеца и наля ликвидност?
110
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на родната милиция, отне оръжия за масово унищожение - водни пистолети !Чувствате ли се предпазени ?
109
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧебурашкаДеса е в САЩ при синчето.
108
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите се организират и издържат от подгонените от Гешев олигарси които не искат да връщат на народа заграбеното през прехода. А на хората на улицата се пробутват отвеяни идеи от хиляда и една нощ. За целта са създадени десетки сайтове за фалшиви новини и са наети хиляди *** да пишат по социалните мрежи и форумите. *** народ без собствен мозък лесно се зомбира.
107
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
108Живо излъчване от Европарламента ли е достоверно или лъжите на Нидялку, Сашето и Емко? Доклад на Държавния Департамент на САЩ?Да ти кажа, на английски даже си чета оригиналите, че и медиите често пестят думи. За лъжата спестиха частта за етична комисия. За ЛИБЕ вчера спестиха, че Гешев снася на Борисов оперативна информация как да се покрива за Барселона и т.н. И сред медиите за протеста има дипломация някаква и премереност, а цялото е далеч по-интересно.
106
6
 
17
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До ПомнещКТБ фактически фалира по времето на Орешарски. Не си добре с паметта и нямаш ясни спомени. Пий гинко билоба, може да ти помогне да си освежи паметта.
105
10
 
4
 
! Отговори
ля ля преди 3 години
смешно е да гледате отстрани и да коментирате!! полицайте въобще заслужават да ги командироват в Берлин примерно при тяхните колеги за да видят те дали могат да седят разпасани и с ръка в джоб на пост!!! смешна и трагична е цялата ситуация създаваща се от управляващите!всички вън от парламента и наказание обществено полезен труд за 2 години да чистят по цял ден улиците!
104
12
 
3
 
! Отговори
Чук и Гек преди 3 години
Есен! Листата започват да падат под ъгъл от 45 градуса и това удължава престоя им в атмосферата! Но ще паднат и попаднат под метлата на хигиениста от ,,Чистота, озеленяване и фонтани"! Тиквите ще бъдат изтръгнати от основните си корени и логично ще отидат за храна на останалите живи прасета, след геноцида на една от десиславите върху нещастните животни!
103
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само преди няколко дни се сблъсках с уредената държава когато трябваше да потърся бърза помощ,само по това по грижата за здравето можете да ги познаете колко са добри тез геннии,гербаджийски.
102
19
 
5
 
! Отговори
Помнещ преди 3 години
Бойко фалира КТБ. Стига говори лъжи.
101
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей няма да "чупите"крадливият комфорт и"уредената"държава на крадеца,искали оставка!Абе вие не разбрахте ли,че докато не го провесим от някое дърво тоя наглец, спасение няма!
100
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 138Е добре де.Предния път Борисов като даде оставка какво стана. Какво направиха Бсп. *** се и фалираха Ктб. Или викаш да им дадем втори шанс. Има още банки за фалиране.
99
8
 
18
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До До 138..... Северна Корея показа,че има хубави ракети,а наш Бойко...... А фигуранта Радев какво показва освен злобата и простотията си? Преди показваше тоалетите на Деса ама от половин година я скри..
98
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чебурашке, финансов одит е нещо съвсем различно ... тая годишна декларация е ала бала портокалаТези тъпотии ги говори на неуките които са работили на пазар ...
97
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, че протеста не фаворизира определени евентуални бъдещи спасители е най положителният елемент на целия демократичен процес и отхвърля аргумента, че са слуги на този или онзи! Протеста е морален и ценностен! Казва кой и какви не иска и очертава какви качества трябва да притежават лидерите на едно демократично общество и държава! Ако протеста е влюбен в някой спасител като африканска мъмуна в бойко борисов, то има опасност когато този субект дойде на власт да го търпят 3 мандата! Но, не!
96
6
 
18
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
До U2Опитах се снощи грубо да пресметна колко струва "протеста" до момента: плащането на активисти, палатки, озвучаване, десетки "журналисти и стриймове" , плакати, знамена, гориво, тлъстите хонорари на триото, храна за катуните и т.н.........Според мен Черепа се е бръкнал с над 20 милиона.
95
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБеруги прости, Радев е завършил офицер в САЩ през 90те, а това не става без проверки и удобрение.Той е по скоро човек на САЩ а не на Путин. Вашия вожд Бибитко е Путинофил заедно с Доганчо и Пеевски
94
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Борисов може да управлява държавата той е най-мъдър,най-умен най най,сигурен съм че и Северна Корея пропагандират същото за техния Кимчо!!!
93
5
 
4
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... Да се разреши личен финансов одит на всеки държавен служител без.... И сега всеки държавен служител всяка година попълва декларация за финансовото си положение и придобито имущество.
92
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Десет години и кусур при Борисов не лаехте и ви нямаше! Сега като на Божков и останалите баш мутри им влезе в кошера държавата, Борисов и Гешев да си ходят! А Гешев точно какво ви направи?