Кирил Добрев дал гласа си за силна и единна БСП

Кандидатът за лидер на партията имал информация за нередности
12 сеп 2020 11:46, Елка Василева
57
Кирил Добрев дал гласа си за силна и единна БСП
Снимка: bTV

Кирил Добрев гласува във вътрешните избори на БСП за председател на партията. Той е другият основен кандидат за лидер на левицата, освен Корнелия Нинова. Другите кандидати са Красимир Янков и Валери Жаблянов. Отказ за участие направи Георги Тодоров.   

Кирил Добрев каза пред журналисти, че е гласувал за силна и единна БСП. „Гласувах за този, който може да направи БСП отново победител. Така, че хиляди, милиони да се гордеят с нея“, допълни той.

Още по темата

Добрев остана лаконичен относно неясния брой на членовете на левицата, които имат право на глас.

„Прилича ми малко като в казармата, където получавах заповеди да копая от оградата до обед. В случая, ние гласуваме от сутринта, докато изберем председател. Надявам се всички социалисти да са във форма“, добави социалистът, цитиран от bTV.

Кандидатът за лидерския пост уточни, че се е объркал кой е останал в битката за председателското място и кой се е оттеглил. „Има доста сигнали от сутринта, моят екип ги обобщава. Изпратили сме доста сигнали. Имаме рекордьори, които за 22 минути са гласували 30 души. Това са някакви гении, които за около 40 секунди е попълнил ЕГН-то си и е гласувал“, коментира Добрев.

По думите му мобилната секция във Варна трябва да обиколи 419 адреса, според него това е за Рекордите на Гинес. Той пожела успех на колегите си и призова социалистите да бъдат активни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кире, ти нали каза. "Гласувам за силна и единна партия"? Членовете на БСП се вслушаха в твоето пожелание за силна и единна БСП и ви отсеириха: теб, Жаблянов, редовния кандидат за шеф на червените Янков, а покрай вас отсвириха и Станишко и Г.Гергов -Свинара. И не забравяй, че в такива тежки моменти партията се чисти: преди от АБВ, сега е налижително от вас - двадесетина човека червени бонзи, бизнесмени и кариеристи.
48
0
 
3
 
! Отговори
дедо от село преди 3 години
Кирца, ква стана тя бе мой човек?Работата май се отече за тебе?
47
1
 
1
 
! Отговори
Браво Кика! преди 3 години
Значи си пуснал празна бюлетина, а?
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
идва времето на комунизма.пак ще се краде, но по равно и от всеки.
45
0
 
3
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
Сега вече можем да сме спокойни.
44
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Киро така се е усмихнал, все едно в касата бърка, нямаше ли кой да му напомни, че са избори и това е урна, а не каса
43
5
 
11
 
! Отговори
Червените крадци преди 3 години
Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)
42
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обещаха,че няма да крадат!Вервайте им.Хахаха!
41
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След изборите в БСП трябва да се създаде Крило "Гербери"Там да влязат всички гербери в БСП - най-десният политик в историята на България - Станишев, въвел най-крайнодесния плосък данък в света от 10 процента, премахнал необлагаемия минимум, Гергов, Добрев и всички гербери в БСП.
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато в Турция грасуваха със същия темп за Първанов беше нормално
39
2
 
12
 
! Отговори
дедо от село преди 3 години
Айде бе, тоя ке.леш се замислил за нашата столетница?! Големи сте далавераджии с оня свинар , то не са компромати ,то не са затрудняване на комисиите с транспорта до софия от тез двамцата!Eй,колкото имате, искате още да крадете да има един чалъм да глътнете целия свят ,ама гледайте да не са задавите, защото чуждото имане е змийски кокал.Така да знаете,хем го има ,хем го няма, а да се задавите, умираш от него!
38
1
 
15
 
! Отговори
празни урни преди 3 години
няма кой да се гордее с партия която няколко пъти довежда България до национална катастрофа , а тоя ми говори за милиони които щели да харесват и гордеят с тая партия .
37
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ крадат казват бсп- а бсп съсипаха България- тоя ОТ ПИКЧЕРСА ГО БЯХА ХВАНАЛИ ДА ПРЕНАСЯ ВАЛУТА НА БЪЛГАРО СРЪБСКАТА ГРАНИЦА- НОСИЛ ГИ НА БРАТСКАТА СРЪБСКА ПАРТИЯ- АХ НИДЕЙ- ЧЕРВЕНИ Б А Н Д И Т И
36
4
 
15
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Нищо в БСП не е истинско, дори и името и. Тя не е Българска а руска. Не е социалистическа а на едрия капитал и не е партия а организирана престъпна група!
35
10
 
11
 
! Отговори
До 34 преди 3 години
Виж ти!Колко герберуги са се загрижили за съдбата на БСП.Що не си гледате разкапалата ви се партия,во главе с вожда,а надничате в чуди панички.##########Просто се забавляваме,като ви четем простотиите. ВЕНСЕРЕМОС.
34
1
 
15
 
! Отговори
ВСВ преди 3 години
ОТ ДВАТА АЙДУКА-ПО ГОЛЕМИЯТ.МРЪСНИ АЙДУЦИ,ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ.
33
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виж ти!Колко герберуги са се загрижили за съдбата на БСП.Що не си гледате разкапалата ви се партия,во главе с вожда,а надничате в чуди панички.
32
2
 
19
 
! Отговори
истина преди 3 години
вицът на деня - Кирил Добрев ДАЛ. социалист взема, не дава. Нинова - гласувайте свободно, всичко е решено.
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прилича на Гаргамел
30
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо цепиш партията,бе?