Радев пак поиска оставка: Времето за диалог изтече

Управляващите да покажат, че мислят за гражданите, заяви президентът
Обновена: 12 сеп 2020 21:50 | 12 сеп 2020 19:00, Красимир Ангелов
646
Радев пак поиска оставка: Времето за диалог изтече

Времето за диалог изтече, трябваше управляващите да покажат, че мислят за гражданите, заяви президентът Румен Радев от Трявна, където посети традиционните Славейкови празници.

По думите му властта е трябвало да води регулярен диалог с гражданите, а не „да ги залива с пропаганда за небивали успехи“.

Още по темата
"Не приемам тази опорка, която цели да представи кризата като конфликт между президент и премиер. Това не е конфликт между две личности и сблъсък между две институции, това е сблъсък на народа с мафиотизираното управление", заяви Радев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Според президента единственият изход от политическата криза е оставка и то веднага.

По думите на Радев дълбоката криза на доверие може да се излекува само с оставка, с честни избори и с ново доверие, за да е ясно занапред как ще се работи.

Румен Радев изрази готовност да седне на една маса с политически партии и с общественици, за да се обсъди бъдещето на България, но това категорично трябва да стане след подаване на оставка на правителството. "Това упорство в момента тласка България към безизходица. Нека когато се подаде оставка, когато се готвим за честни избори, а ще бъдат взети всички мерки те да са честни, тогава всяка партия, всяко движение да заяви около какви принципи ще се обединяваме в интерес на хората", заяви президентът.

Както е известно по-рано днес премиерът Бойко Борисов обяви в Кърджали, че уважава протестите и никога не е отказал на протестиращи да се срещне с тях.

"След ден-два им е бил решен проблемът. Но безспорно тези провокатори, които хвърляха бомби по полицаите, къртеха София и има платени в тях, не трябва да се смесват едните и другите", заяви министър-председателят.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


646
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
473
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой беше написал из форумите да не подценяваме Борисов,защото е много ловък,умен и хитър играч,комбинатор или нещо подобно...Позволявам си да не се съглася...То много акъл не се иска да викаш...пооомощ...искат да ме свалят с преврат...Радев ме следи с дрон...мятат бомби и павета...и да хвърля хиляди полицаи с пълно бойно снаряжение да го пазят от гнева на народа...
472
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И това го казва човек седящ на една маса с Гергов и Весела Лечева, мъжа й Манол Велев, понеже е светец го стреля ха и е инвалид доживот.... Радев и БСП никога повече във властта.
471
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителство, което спечели изборите и не е спирало да работи не подава оставка. Въпреки, че два пъти подаде, за да угоди на БСП.Когато излязат на протест толкова хора, колкото са гласували за ГЕРБ , тогава има основание за оставка.Сега са шепа истински протестъри и други, които са отишли да се разходят и да видят сеира.
470
16
 
4
 
! Отговори
боклука в София преди 3 години
Тоя да се покрие. Ако си беше мълчал вместо да ходи да маа уста срещу вятъра тиквата отдавна щеше да се е махнал. Заради тоя пръч има хора дето си мислят, че хората на улицата ги боли х*я за Радев. Хората са на улицата щото им писна от Цецковци, Бири, Суджуци, Догани, ТЕЦ-ове за по 3500лв, златни кюлчета, калинки, раздаване на пачки, бюлетини в чували и прочие. Да се маха тоя Ал Бънди, че ако ми паднат двамата с тиквата незнам кого първи ще бия!
469
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов да си подава оставката,че детето му плаче за него в Барселона...татко му ще си допълни догоре шкафчето и тогава ще заминава...да не забрави да му купи една детска джипка ,за да е достоен наследник на баща си,както и да го научи как се такова с 200...още е рано да му обяснява какво и коя ***...
468
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами ,подавай, я. Какво чакаш?И без това от теб файда йок. Само харчиш незаслужено ,народни пари.
467
7
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Този фигурант кой го пита че се обажда . Никой не го бръсне за слива.
466
7
 
20
 
! Отговори
Стъки съм преди 3 години
Абе вие много бързо забравяте как ви свих сърмите. Ако не разбирате от диалог, тоест марш от пътя и всеки от където е, то последствията пак ще са си за вас. Шепа клошарри не схващат явно без шамарри
465
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв диалог може да се води със зеления чорап?Хванат от улицата и го направили президент. Пък той мисли че е партиен секретар на БСП. И за четири години не осъзна ,този факт .
464
5
 
19
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
Радеф рече: "...това е сблъсък на народа с мафиотизираното управление" - сигурно неосъзнато, иначе излиза глуповато подобно твърдения, освен ако не визира себе си като "мафиотизирано управление"! Поне фактите с такива!
463
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е пътник и троловете само се хабят да бранят един политически труп...а докато го правят сигурно някой протестиращ се сношава с жените им жадни за истински мъже ,а не прикритипедерасти...
462
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Радев, вярно ли е, че имате извън брачна връзка с жена пилот от гражданската авиация?Тя ли ще е премиер в служебното Ви правителство?Преди време така обещавахте на Десислава Радева постове. Сега коя си позвали да Ви вземе за па.па.гал и да парадира за връзката си с Вас? Внедриха жени около Вас защото ви знаят слабостта към любовни авантюри. И Вие с жена пилот ще правите пилотна държава.
461
4
 
23
 
! Отговори
Оцапан Радев? преди 3 години
Като е толкова чист Радев, защо не се откаже от имунитета си ?! Или той си знае защо и затова реве за оставка на Гешев !
460
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Барселонката след като е видяла голия хипопотам в спалнята да си прави секфи спроститутки го е зарязала с детето и се е омъжил за някакъв богат дъртак 40 г. по-голям от нея.
459
2
 
24
 
! Отговори
Неморален Радев преди 3 години
За какъв морал може да говори човек, изоставил жена си с две деца и хукнал след любовницата на поделението !
458
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Барселонката да си прибира толупа там,че тук ще вземе някой да го претрепе и детето й ще остане без баща...
457
3
 
19
 
! Отговори
Деса Простакеса преди 3 години
Оставка, оставкаааааче като ни свърши мандата кой ще ни помни вече?
456
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато сменим главния прикурор мафиота Борисов ще бъде подведен под отговорност за многобройните си престъпления...какво неясно има...
455
24
 
5
 
! Отговори
българин преди 3 години
Браво г-н Радев !!! ОСТАВКА !! МУТРИ - ВЪН !!!
454
3
 
22
 
! Отговори
Странно преди 3 години
Защо всички организатори на протести и велики септемврийски въстания като Радев и негови приближени олигарси са все клиенти на Прокуратурата ?! Някакво съвпадение може би .......