Нинова към своите: Показахме как се правят избори!

Соцлидерката получи удостоверението си за избран председател
40
Нинова към своите: Показахме как се правят избори!
Снимка: БСП

Корнелия Нинова към членовете на Комисията: Направихте показно как се правят честни избори
Централната комисия по прекия избор на председател на БСП връчи Удостоверение за избран председател на Корнелия Нинова.

Още по темата

"Членовете на БСП с право на глас са 80 214. Гласувалите са 53 795, което е повече от половината от членовете на БСП, поради което изборът се счита за редовен", обяви Емил Войнов, председател на Комисията, цитиран от пресцентъра на партията.

Нинова е получила 43 222 гласа, Кирил Добрев - 7 910 гласа, Красимир Янков - 1 117 гласа, а Валери Жаблянов - 760 гласа, сочат окончателните данни от вота на социалистите.

Броят на подадените действителни бюлетини е 53 009.

"Приемете искреното ми уважение и възхищение към работата и професионализма ви. Човешки поклон към това, което направихте. Гарантирахте едни честни и прозрачни избори - направихте показно как трябва да се случи един такъв вот. Показахте много висока институционална и организационна култура и денонощен ваш труд, за което ви поздравявам. Дадохте принос за историята на партията. Ще останете в нея като първата комисия, направила пряк избор", благодари Корнелия Нинова на членовете на Централната комисия по прекия избор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: бспизборининоваЦИК
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
1
 
! Отговори
До 33 преди 3 години
Елементарни разсъждения! Какъвто и да е Борисов, определено не е всемогъщ. 30 години тази държава се руши и ограбва! Защо не се поразровите в биографията на приватизаторката Нинова, която УНИЩОЖИ две богати фирми и присвои доста милиони!
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямаше лустрация в България, нито нормален съд за крадливите приватизатори. Сега берем гнилите плодове и се чудим защо така става...Тъжно ми е за нормалните хора в БСП как ги изигра Нинова, но тази ще им затрие партията.
27
2
 
1
 
! Отговори
безпартийна преди 3 години
До Нищо ново Ще доживеем и ще видите как ГЕРБ ще се разпадне падне ли от власт. Още от сега някой избягаха и от парламента и от правителството. Няма келепир неща ти партията.Колко такива политически проекти се родиха и умряха пред очите ни през тези години. Бойко Борисов подкупи и унищожи всички опоненти. Вложи много усилия и хвърли много пари и за вътрешната опозиция на БСП, но явно удари на камък. Поздравявам членската маса на БСП за отпора. Изхвърлите от и критикарите милионери и ще имате
26
4
 
1
 
! Отговори
безпартийна преди 3 години
До Vip Всички обиждат и обвиняват Нинова. А защо ? Тя била милионерка! А какви са опонентите и, особенно Гергов, Добрев, Жаблянов. Да не говорим за Станишев, който съсипа тази партия. Нинова направи няколко промени които са много съществени за демократичността на една партия - мандатност в ръководството на партията, пряк избор на председателя, до два мандата на народен представител и с това си създаде опозиция. Вечните началници и вечните народни представители загубиха и реват.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
изборите баха честни - който даде най-много-на него ще дадем после най-голямото парче от баницата
24
1
 
2
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Вътрешно-партийните избори са нормална практика. В ГЕРБ естествено това няма как да се случи - там Бойко е единствен и неповторим.
23
1
 
7
 
! Отговори
Хохохоооо... преди 3 години
ИЗБОРИ ПО МЕТОДА--"ПУТИН--ЛУКАШЕНКО"!!!ТАКЪВ Е И РЕЗУЛТАТА!ЛОГИЧНО!!!!!
22
0
 
4
 
! Отговори
Маке преди 3 години
Е, па арна си е нашта Корни, кой що ще да кажува.И сичко си има от оноа що си требе.Ке одам с конот да я крадам за невеста, ако ще целиот свет до Луната да се сруши.Со кротце, со благо, ке се погодиме.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напред как Корни! Води народа!Хващай байряка за дръжката!
20
0
 
9
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Сега полейте както трябва победата!Покажете и как празнувате.. На Халкидики,в оня СПАхотел,другарко Нинова..
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заслужаваш да ти го подам како Корни.Да ми го подържиш и да му се порадваш.Не се дърпай, доволна ше останеш, досега няма оплакали се.
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Почти толкова добре правят избори, колкото и БКП. Едни 15% не йнстигнаха, за да догони Тодор Живков.
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кака Корни е лешникуротрошачка - трепачка. Ще й дам да ми счупи двата ореха с дупе.
16
1
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
ахахаха как е строила само младата гвардия на снимката
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как се правят избори. Броят на избирателите се обянява във втората половина на изборният ден. Може ли да има честни избори без машинно гласуване?
14
1
 
15
 
! Отговори
За рев си е! преди 3 години
Назначен милиционер-милионер капиталист от другаря Луканов:Ха на здраве,Нинова,честита победа!А какви времена бяха,а?Само активните борци против капитализъма и фашизъма с народни пенсии бяха над милион!Къде се скриха тез мишоци?Само 40 000 останаха.Вземи тези 5 лева да пиеш една студена вода щот синчето изяде 240 000$ в САЩ!Пари нема,действайте!
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се види отстрани ще си направи ритуално самоубиство.
12
1
 
13
 
! Отговори
80%-иидиоти преди 3 години
Професор Иво Христов от БСП беше установил, че 80% са иидиотите в България. Дали това число случайно съвпада с гласувалите за *** ?
11
1
 
12
 
! Отговори
Майора преди 3 години
Честни избори с кутиите, с даване пари в последния момент на подкрепящите я , със свои хора в Комисията и баба може да направи това.Но защо ли ме учудва на партията която ръководиБСП/БКП/винаги отчиташе успех на 99.9%.Жалко само разби партията и скоро няма да дойде на власт!
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати от 1 000 000комунисти през 1989г. до 80 000през 2020г.Много са в другите партии БКП е донор на кадри.Комунистите пак са навсякъде- ЛУСТРАЦИЯ.