Разделение в БСП? Медийни халюцинации

Социалистите подкрепяли политиката на Нинова
49
Разделение в БСП? Медийни халюцинации
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Социалистите в страната подкрепят политическия курс на Корнелия Нинова и вътрешнопартийният вот го доказва, смята депутатът от БСП Александър Симов.

Още по темата

Крайните данни от гласуването в редиците на левицата още не са излезли, но към момента е ясно, че Нинова е събрала 81,5% от гласовете, докато прекият ѝ опонент и доскорошен съюзник – Кирил Добрев, е получил 14,9% подкрепа в изборите.

„Ако оставя настрани имената, за мен по-важната равносметка е това, че прекият избор в БСП работи и е желан от социалистите. Той беше утвърден и оттук нататък е незаменим. На три поредни заседания на 49-я конгрес бяха правени опити този пряк избор да бъде заменен. БСП показа, че може да провежда по-честни избори, отколкото тези, които се правят в България като цяло“, коментира Симов пред bTV.

Той беше категоричен, че в БСП няма разделение, а тезите в тази посока определи като „сбъркан медиен фокус и донякъде даже медийна халюцинация“.

 „Истината е, че разделението е в ръководството на БСП, в националния съвет. Надолу по партийните организации такова разделение няма и този резултат го демонстрира много ясно“.

Симов отхвърли критиките на евродепутата Елена Йончева за провеждането на вътрешнопартийния вот и думите ѝ, че хората не вярват, че Нинова се бори срещу корупцията с тезата, че битката на самата Йончева срещу корупцията би била невъзможна без Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
0
 
! Отговори
безпартийна преди 3 години
До Анонимен Само че няма нищо общо между начина на избор на Нинова и Лукашенко. По-скоро еднаквост има между Борисов и Лукашенко. Или толкова сте заслепени от злоба, че не виждате действителността.
40
0
 
0
 
! Отговори
безпартийна преди 3 години
До А бе А вашият Бойко дето си смени жената с мъжа на любовницата, че и дъщерята му отгледа в САЩ горкия. Президента не е отнел ничия жена - когато се срещат и двамата са разделени с половинките си. Развода не е престъпление, поне към момента.
39
1
 
1
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
БСП е партията която със сигурност ще участва в следващото правителство, а най-вероятно ще има най-много депутати в следващият парламент. А подкрепата за ГЕРБ бавно но неотклонно върви надолу.Това е положението, гербджийски ***.
38
5
 
6
 
! Отговори
ОСТАВЕТЕ ИМ ЧЕРВЕНИЯ преди 3 години
...ПЛАМ, И мен ме кефи комунистическия плам- вземете парите на червените олигарси и БСП НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В НС- ТЕ ЩЕ ОРГАНИЗИРАТ КРАЖБИ, ФАЛИТИ, ГРАБЕЖИ, ВЗРИВОВЕ, НО НИКОГА БЕЗ МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ НЯМА ДА СТЪПЯТ В НС- ЗАТОВА КОГА ГОВОРЯТ В ИСТЕРИЧЕН, ЗАДЪХВАЩ СЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПЛАМ- ТЕ ВИЖДАТ ОГРАБЕНИ БАНКИ, ЗАВОДИ, ФИРМИ- Е СПРЕТЕ СЕ БЕ ДРУГАРИ- НАЛУДУВАХТЕ СЕ- ПРИБЕРЕТЕ СИ РЕЗИЛ ГАДЕВ И *** , ЧАМАДАНЧИК И ВАКЗАЛ...В ДУБАЙ.
37
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ме кефи комунистическия плам на мъжкия слугинаж около Шефката. Двата пудела - наскоро оженения и отдавна зарязания,трябва да се погледнат в огледало! Такова л.изане под пъпа не е било от Живково време!
36
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Карабината Корнелия ще отстреля глигана от банкянския пущинак.
35
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голем смех.Цецо обира на кило гербаджийските мършляци на Бай Х...
34
6
 
11
 
! Отговори
80%-иидиоти преди 3 години
Професор Иво Христов от БСП беше установил, че 80% са иидиотите в България. Дали това число случайно съвпада с гласувалите за *** ?
33
2
 
12
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Ще ти повярвам когато признаеш, че и протестите на Божков и Радевса медиина халюцинация и ако медиите не ги показваха минимум по 12 пъти дневно нямаше да просъществуват и месец!
32
2
 
10
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Ще ти повярвам когато признаеш, че и протестите на Божков и Радевса медиина халюцинация и ако медиите не ги показваха минимум по 12 пъти дневно нямаше да просъществуват и месец!
31
3
 
13
 
! Отговори
Червените милионери преди 3 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
30
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички гласуващи за ГЕРБ по съвест са изкукуригали бабички като оная дъртофелница от Орлов мост.
29
3
 
9
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Гледайки този горд българин,не се чудя къде са му рогата, защото на това летище няма шанс да поникнат,понеже Летеца ги отнесе на Дондуков 2 с бръснещ полет.Ако социалзЪма беше победил и всичко беше общо , Свиленски спокойно можеше да говори за г-жа президентшата,като за НАШАТА ЖЕНА.
28
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми то и без разделение сте си същата помия.Кога ще се извините на българския народ за убийствата и концлагерите, кдето загинаха близо 200 000 души. По данни на Никола Алтънков- доктор по история и професор в Калифорнийския университет през комунизма са избити 197 000 българи. И се преименуваха и без капка съвест и срам сега се натискат пак да ни водят към "светлото бъдеще".
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе ***,сещаш ли се,че наистина си ***
26
4
 
19
 
! Отговори
Цървул преди 3 години
Смешното трио на БСП - Нинова,Симов и Баджанака Свиленски,даже не подозират колко комични са в очите на страничния наблюдател! Ако приемем Кака за Острие, нали се досещате двамата Гологлави каква поддържаща роля играят.Представете си един орган,не партиен,а...мъжки!!!
25
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разделение?,в мокрите сънища на червената буржоа.Сега е момента разни герговци,Добревци и подобни да пристанете на гроб да дот лапате от трохите които ви пускат.
24
3
 
10
 
! Отговори
Бай ТОШО преди 3 години
Много са радостни "социалистическите електорални единици" - пенсиите. Двойна радост. Бат Бойко им дава по 50лв за да гласуват за Корнела, а те изпълняват с радост. 80% от половината БСП ( заедно с новоприетите) взеха че гласуваха за ВОЖДИЦАТА!!! Това означава че протеста на Радев си свърши работата. Сега пътя е чсен - НАПРЕД ДО ФАЛИТ!!!
23
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво става с гербаджийските бабушкери като оная с бастуна.
22
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе като гледам герберастията яко се е загрижила за БСП и Нинова.Явни има защо.Но има по-важни неща.Примерно как Цецо им обира структурите като изпопадали презрели круши.