Борисов е говорил по телефона с турския президент Ердоган

Не се съобщава по чия инициатива се е провел разговорът
16 сеп 2020 07:12, Елка Василева
228
 Борисов е говорил по телефона с турския президент Ердоган
Снимка: МС

Министър-председателят Бойко Борисов е разговарял снощи по телефона с турския президент Реджеп Ердоган. За това съобщават турски агенции, предаде БНР.

В разговора са били обсъдени начините за активизиране на двустранните отношения, както и важни регионални проблеми.
 
Не се посочва по чия инициатива се е провел разговорът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
1
 
12
 
! Отговори
Долу радикалния исля преди 3 години
До Ахмед 14 ти 160Аз пожелавам кошмари на теб и всички като теб. Дошло е време да си платите за вековните престъпления против човечеството. Нека да ви се върне всичко това, което вие самите сте причинили на хората. Вие си го заслужавате. Твоя нито е добър нито пази границите ни така, че аре у лево. Турция като си има 5 милиона бежанци да си ги отглежда те са си ваши. Не богохулствам, защото за мен твоя алах е НИЩО. Има само един БОГ и той се казва Исус Христос.
162
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбрали са се следното: Ако Бойко се срути, Ердоган да му даде политическо убежище и обратното - ако Ердоган се спъне, Бойко ще му даде убежище. Не става ясно какво правим, ако и двамата паднат едновременно.
161
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срещнали са се очи в очи и са си поговорили по мъж... опа... по диктаторски. Дали са си диктаторски съвети, разказали са си диктаторски вицове, уговорили са се за диктаторска почивка с диктаторско кафенце... нейде из Маршаловите острови.
160
5
 
6
 
! Отговори
Позитано 20 преди 3 години
Ние умираме от любопитство какво са говорили Бойко и Ердоган. Нямаме упорна точка и не знаем какво да плюваме.Мъка ! Мъка !
159
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами те... краставите магарета... нали знаете?
158
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че той Боко бил по-черен от Ердоганя. Ето - ръка за ръка.
157
3
 
4
 
! Отговори
Налагането на мита преди 3 години
би направило турските стоки непродаваеми,в сравнение с китайските,и напразно произведени.А във военно отношение Турция може лесно да бъде възпряна спридаването от страна на някои държави в ЕС на Гърция на отделни формированияот ВВС и ВМС.Приблизителния паритет в тези видове ВС между Г-я и Т-я лесноможе да бъде преодолян в полза на Г-я като страна от ЕС и жертва на агресия ито с подавящо превъзходство.А до сухопътна операция няма да се стигне,Г-я имадостатъчно сили за защита в Изт.Тракия.456
156
1
 
5
 
! Отговори
За военни действия преди 3 години
срещу Т-я и дума не става,тъй като НАТО няма да разреши.Казвам го в отговор натези,които надценяват турската армия и подценяват обединени сили от ЕС.Турциямного по-ефективно ще бъде възпряна,като се удари икономиката и.Тя е на 13-томясто в света по БВП,но изключително зависи от западни инвестиции и ноу-хау.Фирмите майки от Зап.Европа,финанс. система и най-вече налагането на митамогат да въздействат по катастрофален начин върху икономиката на Т-я и да сложат край на турските амбиции.
155
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разговорът обсъжда туба с вазелин
154
0
 
8
 
! Отговори
Ер се страхува от преди 3 години
събирането на върха на ЕС на 24.09,на което ще се вземат мерки за ограничаванена тур. инвазия в изт.средиземноморие.Мерки ще има,но вариантите ще зависят от консенсуса на 27-те ръководители.Ер иска да си осигури чрез ББ възпиращ глас,като рекетира ББ,заплашвайки с ордите мигранти.Знаейки това,ръководството на ЕС вероятно ще приеме декларация,с която да не ограничава правата на мощните икономики:GE,Fr,I,E и др.на ЕС за едностранни,но координирани действия.Освен нас Ер няма на кого да разчита.
153
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турчина е прав, армията на Европа е смешна. Европа си живееше щастливо под крилата на САЩ и СССР. Но студената война свърши, а недоносчето ЕС и техните либерални кресльовци-политици се превръщат в пречка за големите империи. Англия нали е най-хитра се омете о време. Абе който се е съюзил с Германия война не е спечелил.
152
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Не пиши без да мислиш,че след такава война като тръгнат мигранти,включително и турци, друга песен ще запееш"Ще заобиколят България и ще поемат по маршрута към Германия. Не ми обяснявай откъде изгрява слънцето.
151
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боцко се самоуби.
150
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Недей да си пожелаваш кошмари. Ако стане нещо с Турция вашата България ще е сред най-пострадалите."Нищо няма да й стане на България, ще си го преместим в другия крачол--------Не пиши без да мислиш,че след такава война като тръгнат мигранти,включително и турци, друга песен ще запееш
149
9
 
7
 
! Отговори
само минавам преди 3 години
Бабикян се обажда по телефон на Ердоган.- Комшо проти малко протестиращи, че нашите се свършиха!
148
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Недей да си пожелаваш кошмари. Ако стане нещо с Турция вашата България ще е сред най-пострадалите."Нищо няма да й стане на България, ще си го преместим в другия крачол.
147
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маркуч бабаит и кундурджиата са спретнали някаква далаверка.Ще стане билли ама масрафа ние ще платим
146
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пак на инструктаж и опорни точки тоя комунист от банкя се оказа най-големия продажник в българската история
145
6
 
24
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Тоя ни е продал на турците...
144
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Убеден съм,че мутрата продава България на турците. И това не е от сега. Много скоро ще се окаже че Турция ни притежава.