Борисов е говорил по телефона с турския президент Ердоган

Не се съобщава по чия инициатива се е провел разговорът
16 сеп 2020 07:12, Елка Василева
228
 Борисов е говорил по телефона с турския президент Ердоган
Снимка: МС

Министър-председателят Бойко Борисов е разговарял снощи по телефона с турския президент Реджеп Ердоган. За това съобщават турски агенции, предаде БНР.

В разговора са били обсъдени начините за активизиране на двустранните отношения, както и важни регионални проблеми.
 
Не се посочва по чия инициатива се е провел разговорът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
3
 
7
 
! Отговори
Ъхъ... преди 3 години
Много бих искал да го чуя тоя разговор!!!И много ми е интересно, на какъв език са говорили?
122
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Франция ако иска нещо от нас да заповяда."По-добре се моли да не заповяда Франция, че секнат ли туристите и инвестициите, Мустака тоя път ще се влачи по корем в Елисейския дворец. Видяхнме колко ви струват заканите откъм Анадола- след три месеца санкции клякате.
121
8
 
0
 
! Отговори
Ахмед 14 ти преди 3 години
До Долу радикалния исляФранция ако иска нещо от нас да заповяда. Няма да забравим, нито да простим за геноцида в Алжир. Гърция играе опасна игра като ходи по свирката на лукавите французи. Германия както винаги е мъдра и не се меси в колониалните авантюри и въжделения на момчето Макрон. Ердоган към Макрон: от мозъчна смърт ли страдаш?
120
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 27683625687979211987Самия факт,че не знаеш,че може да се подслушва и без телефони и без бръмбари, говори,че или ти си много назад и изостанал в информацията си или просто се опитваш да прикриеш факта,че може да се подслушва по този начин,единствено със заглушители и то не винаги ,могат да осигурят спокоен разговор ,без подслушване.
119
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Не се посочва по чия инициатива се е провел разговорът."Сигурно Ердоган е звъннал на пощенския гълъб да занесе съобщение до Брюксел.
118
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От 52 сегашни Държави влизашщи тогава в границите на Османска Империя само България и Сърбия пощадени , много интересно защо?А че Византия християнизира и Славянските Народи колонизират Българите , няма проблем абе животните са съгласни с товаВреме е Дезинформацията Комунистическа да се изтрие завинаги от История на България
117
1
 
7
 
! Отговори
Долу радикалния исля преди 3 години
До Анонимен 128Тази карта я забравете завинаги. Сега, ако продължавате да се зъбите на всички ще останете и без това, което имате и ще има бай бай пуйкистан, да живее новата държава сам се сещай коя.
116
1
 
4
 
! Отговори
Долу радикалния исля преди 3 години
До Анонимен 129Може да е било някога, но това време е безвъзвратно отминало и никога няма да се върне колкото и да ви се иска. Великите сили, към които вие не принадлежите никога няма да ви разрешат да се разраснете толкова, защото може да станете заплаха за тях и точно поради тази причина ще ви унищожат още в зародиш, а като гледам май вече ви е дошло времето. САЩ изтеглят ядрените си оръжия от "Инджирлик", а защо ли? Можеш ли да осъзнаеш, какво ви чака?
115
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно е говорил по Тел. а Зелка Въсливкува откраднала пак Новините на другитеБорисов да си подава Оставкатаа крадливите Медии детокрадът от интернет наготово на Съд
114
1
 
5
 
! Отговори
Долу радикалния исля преди 3 години
До Анонимен 124Верно ли бе? *** май забрави, че след като френските военни кораби влязоха в Средиземно море и вашия кораб дето дълбаеше опъна рязко платната, а уж турските ВМС го пазеха. Къде е сега, защо го няма? Щял бил да се върне. Нека да се върне и да поеме към дъното. Ще играете по свирката и на ЕС и на САЩ и на Русия и на Китай и на който ви свирне. Никой няма да се церемони с вас, а ако продължавате да се правите на бабаити ще разцъфне нова държава, а вас ще ви зачеркнат от картата.
113
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На старите Карти Турция влиза в границите на Континента Европа включително и част от Русия
112
10
 
1
 
! Отговори
777 преди 3 години
Ердоган познава по-добре История на България и знае за Насилственото Похристиянизиране на Българския Народ от Византия през 866г. У нас обаче се крие вероятно от Срам и Позор
111
3
 
4
 
! Отговори
до 109 преди 3 години
Един пък анонимен тук 109 засега, писал Че "БСП е истинска опозиция".Това са точно 5 лъжи (или глупости) на 1 място. Първо е много далече от българска (нещо средно между руска и турска), второ не е социалистическа ( а боядисана комунистическа с отенъци на явен олигархизъм и феодализъм!!), трето не е партия - а шайка и ОПГ по скоро, и не е истинска опозиция, а първия ешалон на ГЕРБ (техния брат по-малък).
110
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Европа ще създаде корпус за бързо реагиране
109
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турция не е Руанда :) Франция се опита да се разпорежда над Турция, но Ердоган им заби звучен плесник. Борисов, ученик на Меркел, е разбрал, че дипломацията е най-разумна.
108
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЕй,какво ми натискаш минус?В нашия клас в гимазията имахме грък,чийто родители бяха избягали от черните полковници от Гърция ,за да се спасят в България от терора
107
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дааааа,ама сега европейци обвиняват Бойко,че бил "слуга " на Турция,то ни да имаш,ни да нямаш добри отношения с Турция.Но лично аз съм за добри отношения и мисля ,че правилно постъпва Бойко,щото колкото защитиха Гърция,толкова ще защитят и нас меките китки.
106
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Французите много обичат да говорят без да си стоят зад думите. Живеят си в някакви бонапартови мечти за доминация над Европа. Макрон шyбе го хвана от Турция и събра още 6 държави да правят призиви. Каква ще бъде тази евро армия. Германия няма армия, нация от пенсионере с чувство за вина, французин и войник е оксиморон, от италианците чeп за зеле не става. Ужас. На Полша ще трябва да се разчита. ЕС го пазеха САЩ и Великобритания. Сега вече няма кой.
105
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До AustinЛъжеш се,ако мислиш,че Русия,а още по-малко Китай са по-силни от САЩ,щатите владеят целия свят.
104
1
 
6
 
! Отговори
Долу радикалния исля преди 3 години
До Ахмед 14 тиАз пък ще ще моля на първо място на БОГ, а след това на Русия, САЩ, Китай, Индия и всеки, който има ядрено оръжие да ви избомби и да ви заличи от лицето на земята. Не ме интересува, че и ние ще пострадаме, важното е вие да се изпарите веднъж и за винаги. Вие мърсите живота на тази земя и сте позор за човешката раса.