Депутатите на "Воля" с нов дрескод в НС - с тениски "Аз съм Марешки"

Долу ръцете от Марешки! Бил жертва за пред Брюксел
118

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Депутатите от "Воля" нарушиха парламентарния дрескод и вместо с костюми днес отидоха на работа с тениски с надпис "Аз съм Марешки".
 
Причината за това стана ефективната присъда от 4 години затвор, която постанови съдът за лидера на партията и зам.-председател на НС Веселин Марешки за рекет и изнудване.
Още по темата
Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване.
 
От името на ПГ на "Воля" Пламен Христов призова: "Долу ръцете от Веселин Марешки".
 
"Преди два дни цяла България стана свидетел как беше направен опит да бъде очернен един достоен човек, който е помагал на хиляди българи. Когато всички партии се сменяха на власт, той помагаше на бедните хора, и сега им помага като се бори срещу картелите", скочи депутатът в декларация.
 
Според Христов е направен опит да бъде употребен един почтен предприемач и политик за заблуда на Брюксел, че в България има истинско правосъдие.
 
"Жалък опит е това. Ние изразяваме категоричната си позиция против човек, който е създал хиляди работни места. Няма да допуснем някой да лъже Брюксел за сметка на неговата жертва. Ако мълчим сега, утре всеки едни може да бъде дискредитиран и притиснат с подобни манипулации", настоя Христов.
 
По думите му това е саморазправа и с една млада партия като "Воля", която е успешен проект срещу бедността и картелите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
6
 
! Отговори
гост преди 3 години
смешници
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 46,ами като на обикновения гражданин не му се помага с бизнеса, а му се пречи - то тогава ти пишеш пълни глупости, защото редовите граждани са принудени точно поради тази причина да блъскат по 12 часа на ден !!!Бизнеса е за мутритеее...
41
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега чат ли сте що искат незабавна оставка
40
6
 
4
 
! Отговори
офф преди 3 години
Каква е разликата ,между Марешки и Васил Божков и Пеевски?
39
10
 
8
 
! Отговори
www преди 3 години
В БГ ако имаш бизнес, задължително си престъпник. Българинът мрази по-богатите от него. Това с казана в ада и липсата на дявол пазач на БГ казана си е много точна констатация.
38
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е само един клоун, то си е цял цирк.
37
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Или накратко- демонстрация на организирана престъпна групировка.
36
20
 
5
 
! Отговори
до 39 преди 3 години
правилно! затова Румен Радев - фигурант, президент веднага ВЪН, защото има не само съмнения а и доказателства за противодържавна дейност
35
9
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Казуса е следния- Веселин купува земя на която има незаконна постройка пицария .Въпросния собственик на пицарията има сключен договор за наем със стария собственик на земята .След като купува земята Веско му казва или ми пращай 10 000 лв наем или я събарям тая *** . Оня не плаща наема , идва Веселин с 1 багер и събаря пицарията .Кой е виновен и кой невинен според вас !!
34
3
 
11
 
! Отговори
AA преди 3 години
Кокала не се пуска така лесно.
33
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във всяка цивилизована европейска държава един политик автоматично и незабавно би подал оставка при всякакво съмнение относно добросъвестността или чистото му криминално минало. В България обаче, за някои висши политици, магистрати или хора от изпълнителната власт излизат непрестанно всякакви компромати, които изобщо не се проверяват от органите. Осъдени политици не подават оставки, нито потъват в земята от срам, а вместо това се бият в гърдите и обвиняват Брюксел. Демокрация по нашенски.
32
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм рекетьор...е по-точната дефиниция...която да се щампова на фланелките...
31
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повечето от тези така наречени депутати, а и неговите съпартийци, са негови бивши или настоящи работници, т.е. тотално зависими хора. Колкото по-бързо тази партия напусне политическия живот, толкова по-добре. Този клоун Марешки даже не чете какво подписва, правете си сметка колко е ***.
30
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ем и тия да вземат по 4 години и толкоз
29
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
щом сте мапешки, значи и вие сте за затвора.
28
10
 
4
 
! Отговори
nimportequi преди 3 години
На мен ми изглежда съмнително Марешки с бизнеси за милиони да тръгне да изнудва за 10000 лв. Не съм му фен но ми изглежда като разчистване от страна на монополите искат да го разчистят или да го подчинят както през комунизма работеше ДС изнудваше хората да сътрудничат.
27
2
 
11
 
! Отговори
Смех преди 3 години
Докато Марешки си знае мястото, гласува както му кажат от ГЕРБ и не се прави на голямата работа - в затвора нема да влезе. Факт.
26
5
 
10
 
! Отговори
СУДЖУК ТУЛУПОВ преди 3 години
"АЗ СЪМ ***"
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато евреите са били роби на мюсюлманите, халифа определял цена - 7 хиляди евреи са стрували колкото една коза.Вижте ги сега, по парламентите. Чакаме новия свят, че този нещо се спука ...
24
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е нема такава държава! В нормална държава след такаеа присъда моментално заместник председател на парламент е сменен а тук не го сменят а даже и подкрепят! Тази държава няма шанс да се оправи по мирен оът. Всипкия бок..к трябва да се почисти...