Каракачанов: ЕП оказва системен натиск с всички средства срещу България

Министърът на отбраната се възмути на писмото от DRMFG
18 сеп 2020 12:37, Нели Христова
303
Каракачанов: ЕП оказва системен натиск с всички средства срещу България
Снимка: БГНЕС

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов нападна Европейския парламент в своя публикация във Facebook. В нея той твърди, че ЕП оказва натиск върху България и пита "Какво се случи с този Европейски съюз?"

Ето и пълното писмо на Каракачанов към ЕП:

Наскоро стана известно, че Комисията по мониторинг (DRMFG) към комисията LIBE в Европейския парламент е изпратила свое писмо с въпроси към българското правителство.

Това писмо с въпроси идва след „закрито“ изслушване на няколко печално известни у нас неправителствени организации, сред които отново се нарежда Българският хелзинкски комитет.

Официално обявен претекст за срещата е „борбата с корупцията“ по искане на същите НПО. Оказа се обаче, че зад паравана на „борбата с корупцията“ за пореден път е поставен въпросът за „правата на ЛБГТИ хората“ „Рома-хората“ и „Българо-македонското малцинство“ – цитатите са дословен превод от писмото до българското правителство.

Поставя се въпросът „Защо българското правителство не отчита погрешните интерпретации на Истанбулската конвенция и защо не работи за протекция на жените чрез ратифицирането на конвенцията?“. Поставя се също въпросът за „правата на австралийския гражданин“ Джок Полфрийман.

Всички въпроси се използват като средство за натиск срещу България на фона на следните безспорни факти:

- Българската Конституция гарантира индивидуалните човешки права, а не колективни малцинствени такива;
- Въпросът за „македонското малцинство“ е напълно закрит както в договорите ни с Македония, така и в българската Конституция;
- Джок Полфрийман е доказан и справедливо осъден убиец, чието целенасочено провокативно публично поведение граничи с патология и поставя въпроса за неговото платено използване от някои от същите тези НПО;
- Българският конституционен съд окончателно постанови несъвместимостта на Истанбулската конвенция с българската Конституция.

От всичко изброено дотук става ясно, че се оказва системен натиск с всички сили и средства срещу България - като национална държава, срещу християнството у нас - като хилядолетна ценностна система, и срещу българските национални институции - като единствена пречка пред налагането на антинационални и антихристиянски ценности, норми и практики.

Както добре си спомняме, именно Истанбулската конвенция гръмко се обявяваше срещу насилието срещу жени, а всъщност практически подготвяше узаконяването на еднополовите бракове в България и отваряше врата за привилегии на мигранти през нашите граници.

Инструменти на този „истанбулски“ комплот срещу страната ни бяха някои печално известни на българското общество НПО, сред които отново Българският хелзинкски комитет, както и някои други с думата „джендър“ в наименованието си.

Днес се търси същият ефект, като под паравана на „борбата с корупцията“ – една безспорно чувствителна обществена тема – се търси узаконяване на несъществуващи етнически и всякакви други малцинства, еднополови бракове и разбиване на българските традиции и ценности. Учудващо е, че същите онези т.нар. български НПО защитават една коминтерновска югославска антибългарска теза.

Като председател на ВМРО категорично заявявам, че ръководената от мен политическа формация категорично ще се противопоставя на всяка форма на натиск срещу страната ни и на всеки опит за ерозиране на националната ни идентичност, размиване на християнските ценности и разбиване на традиционното семейство от мъж и жена.

Призоваваме всички български политически партии да заемат същата ясна и категорична национална позиция, а не да се спотайват пред поредния опит за натиск срещу нашата страна, надявайки се на политически дивиденти с оглед на предстоящите извънредни или редовни парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъвто и да е той, това което казва е вярно!
203
8
 
22
 
! Отговори
Ами преди 3 години
Каракачанов , казаното от теб е вярно и точно , но не го пиши само по фейса, а го прати на ония болни мозъци !
202
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
225 ти да живее великия бей и неговите мутри които хвърлят знамето и си заграждат българските пътища и море защото са много велики
201
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, Каракачанов! Право, та в очи.
200
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да да вобще не е заради това че сте най корумпираните връзкари в европа и всички европейци искат да ви дават парите от данъците си и вие да ги давате на великия бей да ги разпределя и да ги крадете хаха, ае тия наистина мислят хората за много прости дали наистина не е така щом говорят така постоянно че и по новините ги дават вече в нормална държава тоя щеше да като карикатура във всички новини и щеше да се чуди къде да се скрие но в републиката на чалгата и абсурдите не е така
199
12
 
6
 
! Отговори
Европеец преди 3 години
Ами какъв друг да бъде натиска от ЕК,като твоите представи Каракачанов за България са такива,като че ли е средновековна държава,и аргументите ти са също средновековни! Е,няма как да стане,защото ти обяваваш война на цивилизованите европейски държави,сред които е мястото и на България!
198
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Светът е дихотомен, всичкоима да и не, мъжко или женско,бременна или не, tertium non datur,тъмнина или светлина, средноположение НЯМА, само в тиквитена българските политици тозифундаментален закон е замененс пълен хаос и когато трябва да севземат важни решения резултатът е резил.
197
10
 
9
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
Този демагог отново се опитва да хитрува по най-долнопробен начин,измествайки проблема на принципа"де го удряш,де се пука". Съвсем умишлено коментира теми,които са много чувствителни и важни за повечето БЪЛГАРИ и поставя управниците в позицията на бранители на БЪЛГАРЩИНАТА.И видите ли,затова от ЕС ни упражняват натиск,а не заради КОРУПЦИЯТА! Долен,непочтен,лъжлив интригант!!!Незабавна ОСТАВКА на ХУНТАТА за доброто на РОДИНАТА ни!Предаде интересите на БЪЛГАРИЯ,подписвайки Договора с Македония!!!
196
2
 
5
 
! Отговори
евроГЕЯ преди 3 години
Ако разрешат тия работи на тоя ше му предложа.
195
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде има тук натиск? Защо досегавашите представители гласувахакато риби (или балъци) каквото им се предложив европарламента и изведнъж когатобългарският народ ви поиска сметказа безобразията и оставка почнахтеда писукате и цвърчите, че имало натиск.Вие сте априорно неспособни да защитаватеефективно български национални интереси.Подавайте си оставките.
194
3
 
4
 
! Отговори
дженд преди 3 години
Ми разрешете ги тия бракове еднополови най-накрая. И общи бракове разрешете, целият български народ да се ожени за Меркел например. Тогава ще станем вече европейци.
193
3
 
7
 
! Отговори
дръж на Българското преди 3 години
Просто в България има хора които мразят България и българите и това е.Някои искат да ставаме руска губерния. Други просто не знаят какво искат.Общото между тях е дълбока нелечима комплексарщина и чуждопоклонничество.Тези дето най-обичаха Русия и мразеха Америка първи стегнаха багажа.Примери да иска човек: КН изучи детето в Америка.Между другото такива хора има навсякъде по света. Путин и той.
192
1
 
11
 
! Отговори
Гъзибар преди 3 години
Каракачанов: Скоро ще задмина Фидосова, от моите долни ***, и нейните бикини , Бойко Б. Дерижабъл ще ушие, Аз ще съм щурман. За Америка ще летим. Хаааа
191
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ко е е вярно- че някакъв 150 кг. дебелак иска да определя кой с кого си ляга.Ама какво го интересува това туловище кой с кого спи, него какво го е.е? Ами ако някой реши утре да забрани дебелаците,защото употребяват прекалено много храна какво да направим? Всеки има права в тая държава щом не нарушава правата на другите.
190
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А и не само джамбазки е пиянде и агента на дс Каракачанов рядко изтрезнява.
189
6
 
5
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Независимо, че е част от едно провалено и престъпно управление, написаното от Каракачанов е вярно. Действията и думите трябва да се оценяват трезво, обективно и справедливо.
188
5
 
7
 
! Отговори
Мухобойко преди 3 години
Рижавото прасе Каракачанов кога ще разбере,че трябва да по-дипломатичен в ЕС,защото ние искаме да сме в ЕС,а не те у нас. И той и пияницата Джамбазки се карат на тези хора от ЕК като че ли са малки деца. Изкукали националисти единия агент на ДС,другия пиянде.
187
4
 
11
 
! Отговори
ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР преди 3 години
Европейския Съюз оказва натиск срещу България . Защо ?Всички Знаем ЗАЩО - Корупцията вече не е на Мода - Тези започнаха да дават Паспорти на ИДИЛ с БГ Печат - срещу пари - България е Заплаха за Европа - Цяла Европа , не само ЕС . ВМРО вкарва нелегално Терористи в ЕС .
186
3
 
8
 
! Отговори
Шкебелиев шкембак!!! преди 3 години
Тази партия отдалечава България от европейското семейство!!!
185
9
 
14
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Ама така бе, шкемби! Продължавай да дразниш народа, доносник долен и накрая ще свършиш като Мусолини.