Каракачанов: ЕП оказва системен натиск с всички средства срещу България

Министърът на отбраната се възмути на писмото от DRMFG
18 сеп 2020 12:37, Нели Христова
303
Каракачанов: ЕП оказва системен натиск с всички средства срещу България
Снимка: БГНЕС

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов нападна Европейския парламент в своя публикация във Facebook. В нея той твърди, че ЕП оказва натиск върху България и пита "Какво се случи с този Европейски съюз?"

Ето и пълното писмо на Каракачанов към ЕП:

Наскоро стана известно, че Комисията по мониторинг (DRMFG) към комисията LIBE в Европейския парламент е изпратила свое писмо с въпроси към българското правителство.

Това писмо с въпроси идва след „закрито“ изслушване на няколко печално известни у нас неправителствени организации, сред които отново се нарежда Българският хелзинкски комитет.

Официално обявен претекст за срещата е „борбата с корупцията“ по искане на същите НПО. Оказа се обаче, че зад паравана на „борбата с корупцията“ за пореден път е поставен въпросът за „правата на ЛБГТИ хората“ „Рома-хората“ и „Българо-македонското малцинство“ – цитатите са дословен превод от писмото до българското правителство.

Поставя се въпросът „Защо българското правителство не отчита погрешните интерпретации на Истанбулската конвенция и защо не работи за протекция на жените чрез ратифицирането на конвенцията?“. Поставя се също въпросът за „правата на австралийския гражданин“ Джок Полфрийман.

Всички въпроси се използват като средство за натиск срещу България на фона на следните безспорни факти:

- Българската Конституция гарантира индивидуалните човешки права, а не колективни малцинствени такива;
- Въпросът за „македонското малцинство“ е напълно закрит както в договорите ни с Македония, така и в българската Конституция;
- Джок Полфрийман е доказан и справедливо осъден убиец, чието целенасочено провокативно публично поведение граничи с патология и поставя въпроса за неговото платено използване от някои от същите тези НПО;
- Българският конституционен съд окончателно постанови несъвместимостта на Истанбулската конвенция с българската Конституция.

От всичко изброено дотук става ясно, че се оказва системен натиск с всички сили и средства срещу България - като национална държава, срещу християнството у нас - като хилядолетна ценностна система, и срещу българските национални институции - като единствена пречка пред налагането на антинационални и антихристиянски ценности, норми и практики.

Както добре си спомняме, именно Истанбулската конвенция гръмко се обявяваше срещу насилието срещу жени, а всъщност практически подготвяше узаконяването на еднополовите бракове в България и отваряше врата за привилегии на мигранти през нашите граници.

Инструменти на този „истанбулски“ комплот срещу страната ни бяха някои печално известни на българското общество НПО, сред които отново Българският хелзинкски комитет, както и някои други с думата „джендър“ в наименованието си.

Днес се търси същият ефект, като под паравана на „борбата с корупцията“ – една безспорно чувствителна обществена тема – се търси узаконяване на несъществуващи етнически и всякакви други малцинства, еднополови бракове и разбиване на българските традиции и ценности. Учудващо е, че същите онези т.нар. български НПО защитават една коминтерновска югославска антибългарска теза.

Като председател на ВМРО категорично заявявам, че ръководената от мен политическа формация категорично ще се противопоставя на всяка форма на натиск срещу страната ни и на всеки опит за ерозиране на националната ни идентичност, размиване на християнските ценности и разбиване на традиционното семейство от мъж и жена.

Призоваваме всички български политически партии да заемат същата ясна и категорична национална позиция, а не да се спотайват пред поредния опит за натиск срещу нашата страна, надявайки се на политически дивиденти с оглед на предстоящите извънредни или редовни парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каракач,големи уши имаш и такива карачи ще ти набия, че чак ДС ще те помни.П лужек си .
183
6
 
8
 
! Отговори
българин преди 3 години
А малките Бойкофилчета,от които току що ми кликнаха минус не ги броя изобщо!-:) Не разбирате "политиката" днес деца! За да я разбирате трябва и повечко да сте поживели!др Борисов го помня от мутренските времена.Пиеше си шампанското с тях. Беше ортак с всички тия които намеси в "протестите" мутри като него от миналото.Употреби ви в негова лична война с тях! Той успя да се облече в държавна власт.И за това е силен днес! Този комфликт си е лично негов! Защо въвлече цяла БГ в него??Употреби ви!-:(
182
6
 
12
 
! Отговори
българин преди 3 години
И как си позволяваш да оплюваш та даже и във фейса които изобщо не го чете ЕС ?-:) Що не оплюеш и дедо Тръмп бе Каракачанка? Него имаш право да ОПЛЮВАШ! Платихме толкова пари за вятъра! Летящи Американски кошници от "проект" от 70 сте години та и "завода" им не беше построен още!! Вие СТЕ ЗА ЗАТВОРА БЕ др КАРАКАЧАНОВ!! И вече си мисля.Че борчето се инати за оставката,защото хвърли ли я.Е логично да поемете за Софйският ВЕДНАГА! -:) ПРОТЕСТИТЕ И ЕВРО СЪЮЗА ЩЕ ВИ СВАЛЯТ ОТ ВЛАСТ! НАГЛИ СТЕ!
181
4
 
11
 
! Отговори
българин преди 3 години
До др Каракачанов.Измислен министър на едно измислено министерсво на "войната" от измислено правителство което държи "лостовете на властта"! -:) На един стадион парадни войничета.Които и един парад за Гергьов ден не могат да спретнат! Доживяхме действащ "министър" да оплюва същият съюз към който сме вече толкова години? НАТО не го броя! То е Американска структура нямаща нищо общо с Европа освен следващо интересите си!!! Не му харесва на другаря министър.Че ЕС казва че др Борисов е КОРУМПИРАН?
180
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Prav e !
179
1
 
15
 
! Отговори
Тодор Живков преди 3 години
Когато крадяхте парите не се възмущавахте. Гадове европейски дават пари и не искат да ги крадете. Хайде в затвора.
178
5
 
13
 
! Отговори
Баи преди 3 години
След изборите ще спадне шкембето на каракачанката
177
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е както винаги!
176
4
 
20
 
! Отговори
BGexit преди 3 години
ЕК остави гербавите да крадат 10 г. от фондовете и сега ги изнудва. С какво се различава ЕС от мафията? Къде спа ЕС, когато излизаха разкритията за източването на фондовете? Защо точно сега се задействаха?
175
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каракачанов, как така граждани на Либерия и Гана пребиваващи във Франция не могат да бъдат екстрадирани защото са се оказали с български документи за самоличност. Това вярно ли е и как са се сдобили с такива документи?
174
3
 
2
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
....kogato si podarish suvereniteta ,vinagi shte se gavriat s teb !!! Tova e osnovno pravilo !!! Za suverenitet se vodiat voini ....a nie kato zombirani go predostavihme v rachete na tezi deto sega se gavriat s nas !!! Kazano e " Prost narod - slaba darjava " !!! V nashia sluchai ...vasalna teritoria !!!
173
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плюят защото те не чуват какво е казал, за тях е важно кой го е казал. Това определя линията на Партията, не помниш ли?
172
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, какво от това, което е казал не е вярно, че го плюете?
171
6
 
1
 
! Отговори
Неизвестен преди 3 години
Каракачана секи ден ми е гост на обяд.
170
2
 
18
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
Каракачанов е прав за НПО-тата, прав е да ги заклейми, за ВМРО няма да гласувам.
169
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Европейският парламент не е като българския - министъра да си разиграва коня както си иска!Ще му свият сармите на "войводата"!!!
168
9
 
16
 
! Отговори
Геш преди 3 години
До Веселяка Да се чуди човек как Щастливеца е написал Бай *** без да познава Шкембе войвода ???
167
14
 
15
 
! Отговори
АБЕ ТУМБАК преди 3 години
ХВАЩАЙ СИ КРАТУНАТА ПОД РЪКА И ДА ВИ НЯМА
166
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бтаво, Кара.
165
15
 
25
 
! Отговори
Веселяка преди 3 години
Този наистина може да е олицетворение на Бай ***. *** и нагъл.