Структурите на СДС в Пловдив преминаха при Цветанов

Бившият втори в ГЕРБ учредява "Републиканци за България" на 27 септември
18 сеп 2020 14:00, Красимир Ангелов
99
Структурите на СДС в Пловдив преминаха при Цветанов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Структурите на СДС в Пловдив и областта се присъединяват към проекта на Цветан Цветанов "Републиканци за България". Това обявиха на пресконференция в града под тепетата членове на местното СДС в присъствието на Цветанов.

Още по темата
Проектът ще стартира на 20 септември, когато ще бъде приета учредителната декларация, а самото учредяване е планирано за 27 септември в София, когато ще бъде гласуван Уставът и избрани органите за управление, съобщи Цветанов.

Бившият втори в ГЕРБ съобщи, че до момента са създадени ядра за структурите на партията в 70 процента от страната.

"Искаме да се подготвим много сериозно за предстоящите парламентарни избори, където си поставяме цели за изпълнение на управленска програма с ясни приоритети - енергетика, образование, съдебна система, туризъм и всичко, свързано с подкрепата за средния и малък бизнес", заяви Цветанов, цитиран от БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
10
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-61,тъста и тъщата наливат пари на асансьорчиков.
69
3
 
9
 
! Отговори
1 преди 3 години
Носи се слух,че и тиквата,щял да пристане на асансьорчиков.
68
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как така,хем остатъците от СДС са патерица на Борисов,хем преминават при Цветанов.Политическата прос.титуция се вихри с пълна сила.
67
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИзобщо не ме интересува Слави,ама никак,защото няма да гласувам за него,каква програма очакваш от един чалгар,при това алчен,а какъв лидер очакваш да бъде,след като е болен?БСП и ДПС са за предпочитане,останалото ще ни доведе до крах и нов терор!
66
0
 
9
 
! Отговори
смях преди 3 години
подтикнат от един коментар тук, се замислям. Цвъ май ще има място да настани цялото сдс в някой от апартаментите си.
65
0
 
5
 
! Отговори
смях преди 3 години
половината СДС го взем Бойко, другата половина Цвъ. В общи линии това е стока, на която просто се търсеше купувач.
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Бокича оставяше Цецо да му движи нещата, но се обиди когато Цветанов каза, че нямало кой да го свали :)))............."-------Ами твоите думи доказват на кой трябва да се сърдят хората от протеста за лошото управление,щом той е управлявал и държал всичко в ГЕРБ
63
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А и все някога Слави ще трябва да излезе и каже , какви са му намеренията , како мисли за основните проблеми на България . С кого би се коалирал . То е ясно ,че в идния парламент ще се коалират поне - 3-4 партии , за да имат гласове да управляват Едно е да пишеш само в нета , друго е да излезеш със смислена програма за управление , какви политики ще се подкрепят и т.н
62
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 49Бокича оставяше Цецо да му движи нещата, но се обиди когато Цветанов каза, че нямало кой да го свали :))) Не забравяйте, че Бойко е социопат с мания за величие, не може да се приказват такива неща :) Плюс това, Баце е доказал че може да замени всеки, разбира се ако са от неговата партия, такива като Доган, Пеевски, Домуса...не се пипат :)))
61
3
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Веднъж за винаги целият свят трябва да разбере едно- лицемерните приказки за демокрация ,общ евроатлантически дом,хуманизъмм европейски ценности и т.н. са само приказки за балъците ,а реалността се нарича ИНТЕРЕС И ПАРИ .Ако американците не водят войни за нефта на другите страни ,то вече да са Фалирали,но и това ще дойде.А ПРЕДАТЕЛИ алчни за власт и пари винаги ще се намерят и ще предадът РОД и РОДИНА за няколко апартамента.НО ще дойде ВИДОВ ДЕН и ще ги видим в ЗАТВОРА.
60
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИма 3-4 българи зад Цветанов,май че са от ДС,преди време, един известен човек с добро име,излезе в медиите и буквално молеше тези българи,които стоят зад Цветанов, да престанат да се месят в живота на хората и си лансират човека,буквално се молеше, защото цялата страна умира от страх и трепери от Цветанов!Едва ли някой ще гласува за него,при този страх,единствено с манипулации могат да наберат някакви проценти.
59
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой налива пари в Цветанов , кои са му спонсорите . Не се е чуло някой крупен местен бизнесмен да стои зад него Остава тогава - САЩ Ама дали някой самосиндикално го прави , или той ще е новият проект , официалният заместител на Борисов , ще се разбира в идните месеци
58
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма страшно, когато Цвъ Цвъ вземе гордите 2,5 процента на изборите, тарикатчетата бързо ще мигрират към по-парламентарни партии.
57
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прочетох доста мнения. ГЕРБ никога не са били партия в истинския смисъл на думата. Партията има ценности, цели, програма, стратегия и тн. ГЕРБ са една сбирщина от хора, които са там изцяло поради личен интерес. Повечето от тези хора нямат никакви ценности, стига да са във властта - централната или на местно ниво. Ето затова герберите винаги са предизвиквали отвращение у мен. Не, че и при БСП стремежът за лесно забогатяване не на първо място, но те поне са на 100 и не знам си колко години.
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак нови БКП та
55
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНе,аз гласувах за ГЕРБ,след това за ВМРО,но сега ще гласувам за БСП със сигурност,в краен случай за ДПС,защото това което се заформя в момента и се точи за властта,не предвещава нищо добро за България и за населението,а тотална кастрофа и нов терор!
54
0
 
9
 
! Отговори
археолог композитор преди 3 години
Артефактът СДС бе изкопан от забравата и започва да пее: Ах, мили мои, партии любими! Аз ще бъда с таз, която е на власт!
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
После що не ни се получава политиката.Защото след толкова войни, робство и какво ли още не, останаха само предателските семки, които се лутат наляво-надясно и търсят меко, ама искат твърдо.
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто Цветанов и той ще си иска парче от баницата , ако влезе в новия парламент Ясно е ,че там ще се коалира с ГЕРБ , Христо Иванов
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАми ДПС са една от най-свестните партии,макар че са преобладаващо турци там,вече и БСП с ДСБ ни се виждат като цвете пред други алтернативи,които се опитват да се заформят в момента и ще закопаят България окончателно,сякаш българска майка не ги се раждала,такива долни предатели!