ГЕРБ нямало да се разпадне, партията е стабилна

Нормално било за 10 години да натрупа политически негативи
97
ГЕРБ нямало да се разпадне, партията е стабилна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Разпад на ГЕРБ няма да има, колкото и това да прорукуват нашите политически опоненти. Това обяви пред БНТ депутатът от управляващата партия Десислава Атанасова. По думите на Атанасова, партията е стабилна.

Депутатът коментира и събраните негативи от ГЕРБ.

Още по темата

"ГЕРБ като управляваща партия е правила немалко грешки, въпросът е, че ние мисля на време взимаме своите поуки, винаги когато е поставено под съмнение или личността на определен политик, или определена политика, ние преразглеждаме своето решение спрямо него или воденета от него политика", каза още Атанасова.

По думите й е нормално партия, която е в политическия живот от десет години да натрупа своите негативи.

Атанасова коментира и последните промени в изборния кодекс като отрече каквато и да е възможност за манипулация на идващите избори. По думите й е нормално те да се провеждат комбинирано както досега, а именно чрез машинно и електронно гласуване. Такива са били и последните местни избори.

"Ако кажем, че гласуването с хартиени бюлетини може да бъде манипулирано, защо в столични райони, спечелиха хора от "Демократична България", манипулирани ли са тези избори", попита риторично Атанасова.

Тя коментира също така, че е нормално да се увеличи ролята на референдумите, защото така се дава възможност на хората да участват пряко в управлението на страната.

Атанасова коментира и протестите, като каза, че те показват, че в страната управлението е демократично и всеки може да излезе и да изрази своето мнение и искане.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: опозицияГЕРБатанасова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Деса *** е наследник на Гошо ***.Стабиуни сме, уеуе, коуко сме стабиуни.
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По новата учебна програма в горният гимназиален клас не се изучава задължително география, биология, история,физика.Имат,говоря за матем.гимназия, един учебник по български, но 3 по английскиКолко струва висшето образование?Знаете ли, че от тази учебна година правителството реши да вдигне таксите в университетите? На медицината (платено)увеличението е 50процента.Както казах-войнстваща простотия
35
10
 
9
 
! Отговори
Борис Бойков преди 3 години
На който не му стигат парите- да сее картофи или да става свин-ар!! Омръзна ми все Аз да мисля как да си оправяте Бъдещето! то-лупи!
34
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
умре ли вожда-като плъхове на потъващ кораб че се разбегат
33
1
 
11
 
! Отговори
Борис Бойков преди 3 години
На борсата се търсят овчари, говедари,кравари -стига сте писали -а отивайте да давате своят труд за Бъдещето на България!!
32
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко училища бяха закрити? Колко приозводства бяха разрушени,за да се направят молове обекти на големите чужди вериги? В страната с идването на демокрацията и отварянето на границите се появиха наркотицит, проституцията и трафикът на хора, че и бомбените атентати. Колко села се обезлюдиха?Колко хора събират пари с SMS за да лекуват себе си или свои близки? Колко хора умират на година в катастрофи и колко са осъдените?Колко струват учебниците след 7 клас.
31
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 30Никакъв шанс ! Когато даден човек се докопа до мекото и лесното, е много трудно да предаде фронта на други, които също ще се възползват от това, вградено е в човека това :))) Или да го кажа по просто, инстинкт за самосъхранение...:)
30
5
 
15
 
! Отговори
115 преди 3 години
Борисов към Българските програмисти, "да станат овчари", този човек не цени нищо, и никой освен себе си, Диктатор, с крадци, нарекли се политическа група с име на цвете!УЖАС!
29
8
 
7
 
! Отговори
Румен Гечев преди 3 години
ГЕРБ колтот и да са крадливи, и мутри и КАЛЛИНКИ..НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ И НЕ БИХ ГЛАСВУАМ ЗА БСП = ЛИЛОВ И СМЕМНИ ИМЕТО НА 3 АПРИЛ 1990 ГОДИНА....ЗАЩО БЕ ЛИЛОВ, ЗАЩО СМЕНИ ИМЕТО НА БКП , И ЗАЕДНО С КАРЛОВИЧ ЛУКАНОВ Я НАПРАВИХТЕ ДЯСНА И КАПИТАЛО-МУТРЕНСКА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУППА , С ФАЛШИВ ФЛАГ ??НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСВУАМ ЗА БКП = БСП НА ЛИЛОВ И ЛУКАНОВ !А В 1990 ГОДИНА ТРЯБАША БКП (БСП) ДА СЕ ЗАКРИЕ И ЗАБРАНИ ++ ДА СЕ ГОНИ ДО ДУПКА И ЗАБРАНЯВА И ВСЕКИ НОВ НЕЙН АВАТАР И РЕЙНКАРНАЦИЯ !
28
6
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
тази е изключително нагла и отвратителна,тя прави тъка че всички ОЩЕ Повече да ненавиждат комунистическата им партия на лицето от село банкя
27
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие сериозно ли мислите, че ще ви управлява диктатор мафиот цели десетилетия подред, като бай Тошо? В 21-ви век? В демократична Европа? Не сте познали.
26
5
 
15
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
ако Борисов бе направил с всички тези милиарди европари-Бе направил наистина хубави пътища- бе отворил фабрики -дори държавни ! бе построил 20-30 язовира -бе направил работещи Институции и чиновници изпитващи страх от гражданите -Бе увеличил стандарта на живот поне както е в Румъния в момента-НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ГО ПИПНЕ С ПРЪСТ И ХОРАТА ЩЯХА ДА ГО ПОДКРЕПЯТ-ЗА 12 Г ХИЛЯДИ МЛАДИ ХОРА ЗАМИНАХА ОТ БГ- ОСТАНАХА САМО РОДИТЕЛИТЕ СТАРЦИ! НИЕ ДОПУСНАХМЕ 10-20 АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ ДА НИ РАЗДЕЛЯТ ЗАВИНАГИ!
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма шанс да водиш смислен разговор с партиен фен, те повтарят като папагали и нямах грам своя мисъл или довод в казанотоВсе едно да спориш с радиото
24
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23Има нещо в Боко което кара обикновенния българин да му симпатизира, дори и аз в началото му се радвах :)))Само че не справи, даже превърна България в една олигархична държава, то само като му видиш министрите - Брни, Каракачанката и другите ***, ти става ясно :)))За Нинчето е ясно, не знам зщо, но когато и видя маз ната физиономия, ми се ходи до тоалетна, всичко е приказно в БГ :)
23
9
 
9
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Ех другари другари то да е нещо да ви го набие човек а то акъл няма как да стане ! Мъката е голяма . Пак ще лапате големия пожарникарски щото за толкова много години не сте мръднали на йота само гледате да гепцате ! Хората излъгахте няколко пъти и вече ЙОК !
22
6
 
15
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Партия на която Лидерът и се търкаля в леглото с пистолети кюлчета и милиони евра -а под леглото шишета и някоя и друга дамска прашка - И не си прави "труда' да ОТРЕЧЕ - а само се пита Кой го е снимал Кой го е подслушвал??--с цел човека показал го пред народа-Да получи Вендета ! Такава Партия е свършила!! Никой в БГ не вярва че Борисов е честен почтен човек ! Точно Обратното!! И всички защитаващи Го -са същите като НЕГО!
21
1
 
5
 
! Отговори
До емигрант преди 3 години
Ти що си емигрант тогава?
20
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ще се разпадне ! Само в мокрите сънища на крадливите другари хо хо хо
19
6
 
6
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Не почнете ли да се осъзнавате колко сте л,уди червените з,омбита крадци на ДДС просто тая държава оправяне няма!Не си гледате о,с,раната до тавана гаванка наречена неБългарска Съветска Пасмина,а сте седнали да се ровите в нещата на другите!Герб ще се разпадне щото е на 10 години,а вие ще цъфтите и вържете щото сте на 100?!Герб разсипали България щот за 10 години построиха магистрали и нови заводи,а вие сте шестицата щото 50 години не пипнахте нищо,а нарязахте всичко и навсякъде де може?
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ съществува заради неговите фенове, което е зловещо.Аз нямам сили да се боря с войнстваща простотия а и на тях си им харесва, кой съм аз че да им казвам какви да станат като пораснат?