ГЕРБ нямало да се разпадне, партията е стабилна

Нормално било за 10 години да натрупа политически негативи
97
ГЕРБ нямало да се разпадне, партията е стабилна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Разпад на ГЕРБ няма да има, колкото и това да прорукуват нашите политически опоненти. Това обяви пред БНТ депутатът от управляващата партия Десислава Атанасова. По думите на Атанасова, партията е стабилна.

Депутатът коментира и събраните негативи от ГЕРБ.

Още по темата

"ГЕРБ като управляваща партия е правила немалко грешки, въпросът е, че ние мисля на време взимаме своите поуки, винаги когато е поставено под съмнение или личността на определен политик, или определена политика, ние преразглеждаме своето решение спрямо него или воденета от него политика", каза още Атанасова.

По думите й е нормално партия, която е в политическия живот от десет години да натрупа своите негативи.

Атанасова коментира и последните промени в изборния кодекс като отрече каквато и да е възможност за манипулация на идващите избори. По думите й е нормално те да се провеждат комбинирано както досега, а именно чрез машинно и електронно гласуване. Такива са били и последните местни избори.

"Ако кажем, че гласуването с хартиени бюлетини може да бъде манипулирано, защо в столични райони, спечелиха хора от "Демократична България", манипулирани ли са тези избори", попита риторично Атанасова.

Тя коментира също така, че е нормално да се увеличи ролята на референдумите, защото така се дава възможност на хората да участват пряко в управлението на страната.

Атанасова коментира и протестите, като каза, че те показват, че в страната управлението е демократично и всеки може да излезе и да изрази своето мнение и искане.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: опозициягербатанасова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
Забравил си да си изпиеш хапчетата тази сутрин.
16
4
 
8
 
! Отговори
Край преди 3 години
Атанасова е олицетворение на посредствеността. "тежката артилерия на ГЕРБ" всъщност щеше да е знатна тъкачка при Бай Тошо.Избирателната ситема ви я прави депутат.
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стабилна партия от калинки като тази,гъ.олизци,крадци и лъжци обединени от общото им благо,трудно ще се разпадне.Те са като бетон.Ама и бетона им в партията започна да се пропуква,тъй като е толкова качествен,колкото и това,което строят.
14
6
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Умира Бочко,умира ГЕРБ! Това е простата истина !!!
13
4
 
10
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 3 години
А другарят Борисов кога се връща на работа в Министерски съвет ???!
12
5
 
5
 
! Отговори
Край преди 3 години
Оная проста кърджалийска тая проста русенска.тоя Бате ги набира с конкурс.Защо обаче стават наши народни представители. Да ви кажа - така е при пропорционалната избирателна система - магаре депутат ти назначават.Метлата се нарича мажоритарен избор в два тура. Даже Борисов няма как да събере над 50% от гласовете в един район от 20хил. избиратели.
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без да чета статията, ще кажа едно - Без Бойко няма ГЕРБ, тоест зависи колко е стабилен Бокича, ако това се има впредвид :)))
10
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бъдем откровени ,крайно време е!!! Единствения Успешен Премиер на Република България с ВИДИМИ ГРАНДИОЗНИ изградени проекти до днес, изграждани и в момента, и за в бъдеще такива !!! Възродителя и Строителя на Новата Европейска България!!! Най можещия ,дипломатичен , прецизен ,разумен и мъдър стратег!!!Най харизматичната фигура в политическия ни живот !!! Пример за подражание на всички политици!! Достоен за всеки висок пост в държавата!
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберунгели,спасявайте се докато е време,че там,където ще отидете,няма да можете да си изхарчите откраднатите милиарди.
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма как да се разпадне, нали ще връщат член първи.
7
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как ще се разпадне.Те са стабилно богати,а с новия заем от 5 милиарда лева ще станат още по-стабилни.А вие ду.хайте супата и гласувайте пак за тях.За да станат още по-стабилни.
6
2
 
7
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Верни е , и понеже са *** не разбират вождът е плъх, а също така няма как да разберат и какво ги питам.Затова предлагам да сме снисходителни толкова си могат горките.
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом Деси умното от Дулово го казва,верваме и.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разпада на партията майка, се случи тогава когато втория ешелон видяха перспектива да съборят по висшестоящите техни ментори и заемат техните места. В БГ вече такива перспективи не съществуват в краткосрочен план. Всеки разпад в партия води до освобождаване пространство за опозицията, и неясна перспектива дори за влизане в парламента.За това, евентуално отцепване от структурите и е възможно само за неперспективни или бивши отлюспени. Те обаче освен личен, друг електорат няма да привлекат.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Покажете ми една снимка или статия за Борисов, която да отразява негово участие в събитие свързано с книги, форуми за книги, откриване на библиотека и т.нСхванахте ли ми мисълта?
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонимен 1Управляващото мнозинство ли визираш?Или още не си осъзнал, че са такива!Успех в борбата с Матрицата
1
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавата ще се разпадне,партията никога.Дори и Живков не беше толкова безочлив и нагъл