ГЕРБ нямало да се разпадне, партията е стабилна

Нормално било за 10 години да натрупа политически негативи
97
ГЕРБ нямало да се разпадне, партията е стабилна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Разпад на ГЕРБ няма да има, колкото и това да прорукуват нашите политически опоненти. Това обяви пред БНТ депутатът от управляващата партия Десислава Атанасова. По думите на Атанасова, партията е стабилна.

Депутатът коментира и събраните негативи от ГЕРБ.

Още по темата

"ГЕРБ като управляваща партия е правила немалко грешки, въпросът е, че ние мисля на време взимаме своите поуки, винаги когато е поставено под съмнение или личността на определен политик, или определена политика, ние преразглеждаме своето решение спрямо него или воденета от него политика", каза още Атанасова.

По думите й е нормално партия, която е в политическия живот от десет години да натрупа своите негативи.

Атанасова коментира и последните промени в изборния кодекс като отрече каквато и да е възможност за манипулация на идващите избори. По думите й е нормално те да се провеждат комбинирано както досега, а именно чрез машинно и електронно гласуване. Такива са били и последните местни избори.

"Ако кажем, че гласуването с хартиени бюлетини може да бъде манипулирано, защо в столични райони, спечелиха хора от "Демократична България", манипулирани ли са тези избори", попита риторично Атанасова.

Тя коментира също така, че е нормално да се увеличи ролята на референдумите, защото така се дава възможност на хората да участват пряко в управлението на страната.

Атанасова коментира и протестите, като каза, че те показват, че в страната управлението е демократично и всеки може да излезе и да изрази своето мнение и искане.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: опозицияГЕРБатанасова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
2
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Дружно в помията и изборен ден в продължение на 2 дни. Да има време да ръчкат протоколи и машини - престъпници. Изборите ще са за парлама - само шутове трябват, без избори! Мутри, криминални престъпници, крадци и калинки ще ми говорят за демокрация - хахаха
76
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом щом ня ги те *** ,като заклани прасета, значи сме на прав път.
75
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
82к.68преди 1 час 1 0До Оса до шефаЗа какво ГЕРБ трябва да си изкарва мандата? #########Защото народа така е отсъдил.И не могат ко му ня ги те да казват КОЙ да кара влака.
74
0
 
3
 
! Отговори
До 83 преди 3 години
83PSпреди 1 час 1 0Сега му е времето Терзийски, Хаджиев,н-кът на униформената полиция на СДВР да откажат да изпълняват заповедите на Пожарникаря, а депутатите от управляващото мнозинство в НС начело с Юрдечката, Дариткова, Веселинов,Юлиянчо, Симеонов да стягат багажа за ареста.ТЕ ПРЕДАДОХА НАРОДА И ГО ОСТАВИХА ГЛАДЕН И БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ ДА КАРА ЗИМАТА. А Каскета, който непрекъснато прави демонстрация на сила ############А,бе пийте ги тези хапчета ,другари.
73
1
 
3
 
! Отговори
PS преди 3 години
Сега му е времето Терзийски, Хаджиев,н-кът на униформената полиция на СДВР да откажат да изпълняват заповедите на Пожарникаря, а депутатите от управляващото мнозинство в НС начело с Юрдечката, Дариткова, Веселинов,Юлиянчо, Симеонов да стягат багажа за ареста.ТЕ ПРЕДАДОХА НАРОДА И ГО ОСТАВИХА ГЛАДЕН И БЕЗ ПРЕПИТАНИЕ ДА КАРА ЗИМАТА. А Каскета, който непрекъснато прави демонстрация на сила с подчинените си прокурори да отговаря пред народа! Стига ни толкова робство и диктатура!
72
0
 
2
 
! Отговори
к.68 преди 3 години
До Оса до шефаЗа какво ГЕРБ трябва да си изкарва мандата? Онзи пожарникар да прибере всичките пари чрез фон Лайен и Вебер, да остави хората без пари и народът да скочи с/у Правителството на националното спасение? Онзи милиционер Гешев да вкара още свестни хора в ареста и да им вземе живота? Спецпрокурорите да арестуват ръководителите на протеста, а ордите спецполицаи и жандармеристи да пребият и смелят протестиращите млади хора? Сега му е времето Терзийски, Хаджиев,шефът на униформената полиция
71
2
 
8
 
! Отговори
Костадинов преди 3 години
Деси герб вони в Европа и света. Само вие него виждате. Групировка герб ще бъде забравена завинаги и неиният султан тиквата ще бъде вкаран в затвора.
70
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стабилната като БКП в Септември 1989
69
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В ГРОБ са събрани от кол и въже. Ще се разбягат като плъхове, щом се катурне Тиквата.....
68
8
 
6
 
! Отговори
555 преди 3 години
Колко много социа--листи изпълзяха на светло от задния двор !!!!!!
67
6
 
17
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Загубят ли следващите избори (а натам отиват нещата) и интересчиите ще се разбягат. А в ГЕРБ всички са такива.
66
14
 
1
 
! Отговори
ЕЕЕЕ преди 3 години
До ГерП се разпада-Е ЗА ТОВА БУГАРИТЕ СТЕ ЗА У КАЗАНА С КАТРНА,НОРД МАКЕДОН ШЕ ВИ Е-БЕ У ГАЗОН!
65
7
 
18
 
! Отговори
до г-жа Д.Атанасова преди 3 години
Деси, според теб излиза, че ГЕРБ е стабилна партия, макар че нейният лидер и премиер на кабинета ББ-3 от две седмици се крие като шумкар? Хайде стига глупости, моля ти се! Стабилни кариеристи сте само в парламента, където ви охраняват спецполицаи и жандармерия!Като сте толкова стабилни и народът е зад вас, излвзте навън и проведете разговор с протестиращите. С тези хора, дето БиБи изпрати срещу тях жандармерия и те през нощта на 2-и септември пребиха жестоко младите хора. Това е терор!
64
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересното от всички тука "анализатори" е че или са много малки или никога не са гласували или просто са ***-и платени ***
63
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво е истината- на следващите избори ГЕРБ пак ще е първи. За ужас на всички "десни" като НЕ България и т..н.. Много се иска от "протестърите" тоя факт, но това не е партия от типа на АБВ или на Майчето проектите. А реално последните 10 години страната ни има просперитет. Каквото и да се опитвате да ми говорите за нищета и бедност и още там глупости, щото опашките на гръцката граница говорят за друго:)))))))))))))))))
62
7
 
20
 
! Отговори
Мда преди 3 години
На Всяка Тиква и идва Хелуина!А с нея и на целия бостан.
61
8
 
12
 
! Отговори
ОСА ДО ШЕФА преди 3 години
ДОБРЕ ДЕ НЕКА ГЕРБ СИ ИЗКАРА МАНДАТА. А СЛЕД ТОВА ТОЗИ САИТ ЩЕ БЪДЕ ЗАКРИТ И ПРОКЛЕТ ЗАВИНАГИ. А ПСЕВДОЖУРНАЛИСТИТЕ ГЪЗОЛИСЦИ В ЗАТВОРА
60
5
 
16
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Като изчезне Вожда-изчезва и партията.Има няколко начина да стане.
59
2
 
14
 
! Отговори
Вики преди 3 години
Нагли!
58
2
 
15
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Ще го обуят с памперси и пак ще се крият зад него докато им позволяваме да оглозгват всички фондове.