От партията на Слави Трифонов: След изборите ще ги изриваме тия

"Има такъв народ" започна да открива офиси в страната
19 сеп 2020 18:14, Анисия Иванова
544
От партията на Слави Трифонов: След изборите ще ги изриваме тия
Снимка: БГНЕС

Както започваше концертите винаги от Враца, Слави Трифонов реши да открие първия офис на партията си "Има такъв народ” от града, който, според думите му, винаги му е носил късмет.

На официалното събитие присъстваха зам.-председателят на партията Тошко Йорданов, главният секретар на партията Виктория Василева, координаторът за област Враца Георги Георгиев, координаторът за община Враца Гергана Пепиева и любопитни врачани.

"Благодаря ви, че сте тук. Сюреалистично ми е, че откривам партиен офис. От друга страна се надявам да е показателно, че първият ни офис е във Враца, защото вие тук сте много инати, а ние ще имаме нужда от огромен инат и хъс за това, с което сме започнали да се справяме. Надявам се ако всички ние тук си свършим работата, като минат изборите ще имаме повод да си направим едно парти като победители и да започнем да ги изриваме тия, да ги вкарваме в затвора” заяви Йорданов на откриването, цитиран от "24 часа".

Според последните социологически проучвания таванът на Трифонов е 600 000 избиратели, което, при определени обстоятелства, може да се окаже достатъчно, за да стане повече от трета сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


544
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
399
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 410Айде стига с тролщини. В цялата страна вдигат тостиве и се надяват бико да си отиде. Само членове на ГЕРБ и то тези на хранилката, искат да остане.
398
11
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До U2 КОЙ КАЗА, ЧЕ ТОЙ ИСКА ДА БЪДЕ В ПАРЛАМЕНТА??? ТАМ ЩЕ ВЛЯЗАТ ЧЛЕНОВЕ НА НЕГОВАТА ПАРТИЯ ДОКАЗАЛИ СЕ КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И ИМАЩИ ЖЕЛАНИЕ ЗА ПРОМЯНА НА МОДЕЛА. ИЗОБЩО СЛАВИ НЕ СЕ Е ЗАПЪТИЛ КЪМ ПАРЛАМЕНТА. ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ТОЙ Е ДОСТА БОГАТ И НЕ ЧАКА НА ЗАПЛАТКА ОТ ПАРЛАМЕНТА. А МЕЖДУ ВПРОЧЕМ ТАМ ТРЯБВА ДА СА ХОРА СЪСТОЯТЕЛНИ И ДА НЕ ГИ БЛАЗНЯТ ПАРИТЕ.
397
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"КАТО ТИ ФАЛИРА БИЗНЕС-ШОУТО...... СТАВАШ "ПОЛИТИК", ПО НЕВОЛЯ!!!!!"По-скири, кати хунтата забрани да се реклямира при теб. Аз не мига да рекламурам при слави и при другите. Реклямнуте агенции оросот не го позволяват.
396
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българинът е такова същество което колкото го ограбват и мамят толкова повече вярва в измамата и кражбата, главата му е нужна само за "баланс" на тялото, затова и светът му се "радва" на пр'остотията ! Тиквата вече е по първите страници на големите световни медии като най-крадливият политик управлявал държава и в това няма никакъв срам за народът му, това е гордостта на стадото ! Испанците вече са пред разкриване на прането му на пари, а ЕП скоро ще му поиска обяснение за откраднатите милиарди !
395
4
 
14
 
! Отговори
николай преди 3 години
Този не може две иззречения пълни да каже, говори като каруцар, какви 600 000 сънувате??? То бива наглост, ама такава чак???
394
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славчо, ама си и вярваш. Човек, който единствения му принцип е безпринципност. Видяхме те как мънка пред Боко. С кой ще работиш с Мая, Корнелия.. Точно да видим , че си червен ***.
393
4
 
13
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
Явно Слави е останал с грешно впрчатление от миналото - то излъжеш някого веднъж, излъжеш го два пъти, пък накрая вълкът те изяжда, значи...Вече никой не вярва, че Слави е политик колкото и да е убедителен и да обещава кебапчета.Той не може да бъде честен и откровен, защото когато е такъв винаги нагазва лука - я прави чалга, я се влюбва в ***...Кой знае какво ще стане с политиката, значи.Единственото, което Слави прави с успех е пари, така че една нова фигура сред крадците не е нищо ново
392
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България има абсолютна свобода на словото, всеки може да плюе когото си иска без никакви ограничения, тази статистика е абсолютно фалшива.
391
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Михаел: - до какво ниво трябва да е паднал човек за да коментира в тази медия на цензурата ? Има "Афера", има "Бивол" където свободните хора изразяват мнението си каквото и да е то без цензура ! Тук са мисирките на Боко за които 111 место в света по свобода на словото им е ГОРДОСТ !
390
6
 
17
 
! Отговори
Михаел преди 3 години
До какво ниво трябва да е паднал един народ,за да вярва на хора като Трифонов,Божков,Манолова и отровните ***.На чалгари, които морално разложиха две поколения българи,на мафиоти грабели,изнасилвали,убивали,на изперкали люде и циркажии жадни за власт.Бог да пази България!
389
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави Трифонов много прилича на великия учен - Стивън Хокинг.
388
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
зам.-председателят на партията "Има такъв народТошко Йорданов"да започнем да ги изриваме тия, да ги вкарваме в затвора" заяви Йорданов на ОТКРИВАНЕТО във ВрацаКО ГО ПРАИШ ТАКЪВ
387
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Георги Илиев, Илия Павлов, Георги Гергов, Жечко Тюркчиев, Каролев, Даниел Вълчев и още знайни и незнайни "честни" "бизнесмени". За едно си прав, Станиславе - няма такава държава.
386
6
 
20
 
! Отговори
U2 преди 3 години
До ТО НАИСТИНА СМЕ 80%Как ще прекрачи прага на парламента??? Тоя шмъркач на пудра захар въобще може ли да направи пет крачки без да падне?
385
3
 
38
 
! Отговори
Старата пушка преди 3 години
Славчо , младите не знаят , но аз помня ,когато беше пръв приятел на мутрите и най-голямата оплаквачка на всички мутренски погребения! Помня и когато се кланяше доземи на Бойко ! Ти ли ще ни учиш на морал!???!!!
384
14
 
32
 
! Отговори
ТО НАИСТИНА СМЕ 80% преди 3 години
До ами мнозинството 408. ЧЕЛГАРЯ 7/8-МИ, не трябва да допуснем, изобщо да прекрачи прага на парламента! Ако това се случи, то наистина сме 80% ***, както ни нарече болшевишкия червен "професор" Иво Христов! Не допускайте превратаджиите: БКП-БСП, отровното трио-мафия, Мая- патицата/ сестра "галева"/ Славчо-Главчо тъпанджииски и всички хитри лисици, да ви заблуждават със светлото бъдеще на комунизма! Те са истинската мафия! Пак ще останите излъгана! Само г-н Борисов води държавата напред!
383
0
 
21
 
! Отговори
Раздувки преди 3 години
Ей тъй си ги раздавате тези % и гласове - по 1 млн. за тези, онези и 600 000 за Слави. България да не е 20 млн., до урните ходят около 3 млн.
382
0
 
17
 
! Отговори
ВИС- 1, 2 преди 3 години
Добрите момчета отиват в рая, лошите където си поискат, а наш Слави в парламета
381
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жива да не бях,този и политик.Да върви в оборите да си мери езика със животните.
380
2
 
18
 
! Отговори
ист преди 3 години
След парламентарните избори започва ново начало в страната. Старият начин на управление и корупция ще бъдат заклеймени, и новото парламентарно мнозинство и правителство ще повишат стандарта на живот. За това са протестите.Ето кои ще влязат в парламента и ще осъществят новото начало - ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриотите, Хр. Иванов, Мая Манолова и Слави. Тези ще вдигнат бесил ките.Да виждате новото начало, или виждате още няколко до кацата с мед......