От партията на Слави Трифонов: След изборите ще ги изриваме тия

"Има такъв народ" започна да открива офиси в страната
19 сеп 2020 18:14, Анисия Иванова
544
От партията на Слави Трифонов: След изборите ще ги изриваме тия
Снимка: БГНЕС

Както започваше концертите винаги от Враца, Слави Трифонов реши да открие първия офис на партията си "Има такъв народ” от града, който, според думите му, винаги му е носил късмет.

На официалното събитие присъстваха зам.-председателят на партията Тошко Йорданов, главният секретар на партията Виктория Василева, координаторът за област Враца Георги Георгиев, координаторът за община Враца Гергана Пепиева и любопитни врачани.

"Благодаря ви, че сте тук. Сюреалистично ми е, че откривам партиен офис. От друга страна се надявам да е показателно, че първият ни офис е във Враца, защото вие тук сте много инати, а ние ще имаме нужда от огромен инат и хъс за това, с което сме започнали да се справяме. Надявам се ако всички ние тук си свършим работата, като минат изборите ще имаме повод да си направим едно парти като победители и да започнем да ги изриваме тия, да ги вкарваме в затвора” заяви Йорданов на откриването, цитиран от "24 часа".

Според последните социологически проучвания таванът на Трифонов е 600 000 избиратели, което, при определени обстоятелства, може да се окаже достатъчно, за да стане повече от трета сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


544
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
379
5
 
33
 
! Отговори
Лелее СМЕХ.. преди 3 години
КОГА СТАНА ПОЛИТИК ЧАЛГАР ОТ УЧИНДОЛ... КОГА МУ ПОЧЕРВЕНЯ ***... ХАХАХААА..КАТО ТИ ФАЛИРА БИЗНЕС-ШОУТО...... СТАВАШ "ПОЛИТИК", ПО НЕВОЛЯ!!!!!
378
3
 
37
 
! Отговори
Краси преди 3 години
И тоя галфонариум направи партия.Напълнете му гушата и на него, оФФцЕ!Ще ни опраИ за 800 дни!
377
4
 
26
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Нали трябва да е министър председател, за да има такава възможност. Чалгаря, че е въздух под налягане е ясно, но явно сценарисчетата доста го надъхват с лъжите си.
376
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НОВИТЕ БАРЕКОВЦИ УЧИНДОЛСКИЯ ПЪПЕШ остарява като гал,ош
375
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С ГЕРБ СЕ РОДИХ, С ГЕРБ ЩЕ УМРА! СЛАВЕ, СЛАВЕЕЕЕ...
374
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С Мая Циркаджийката ли? С Майчето Омудсманчето и нейните законови промени, фирмите за потребителски кредити цъфтят ли, цъфтят! Вие сте смешници, яхнахте справедливия протест на хората и сега се правите на борци за правда! А сте същите лъжци! Мая, мерудията на всяка манджа, Настимир, гледам и той там, Корнела, путинската п..ка, олигархчето Добрев...стари муцуни! Я кажи точно, как ще махнеш Гешев? Хората това искат, а вие нито дума! Страхливци!
373
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредният с големи обещания. Всъщност циркаджия като тези преди него -Жорж Ганчев(Бог да го прости), Бареков и подобни. Блясват и угасват.
372
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В основата на търговията стои рекламата. Душата на рекламата е измамата. Важи за търговци и политици. И тоя, и тиквата и сестра Галева са получили указанията си от Сараите, за да не загубят Сараите устройството си за дистанционно управление на властта.
371
0
 
34
 
! Отговори
ПРОСТ НАРОД ЛИ СМЕ? преди 3 години
БЪЛГАРИ, докога ще носим воденичния камък на шиятя си, който да ни влачи на дъното, към мрака, а не към светлината на прогреса?! Чавка ли ни изпи сивото вещество?! Докога ще позволяваме тъпанджии, превратаджии, мафия, лицемери алчни да влизат в парламента?! Докога ще позволяваме да си правим експерименти, със самите себеси?! Изглежда че сме стадо ОВЦЕ, не, не изглежда, НИЕ СМЕ ОВЦЕ! Как ще позволим, Слави, този *** чалгар 7/8-ми да решава бъдещето ни?! Ние *** народ ли сме, изглежда...?
370
0
 
21
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 3 години
Всички са за изриване...и вие също. Обикновена борба за власт и за пари!
369
7
 
7
 
! Отговори
ха ха преди 3 години
До Така е ..за какво му е в партията истински политик когато те всички са за затвора ?? кои политик в България го имаш за истински? а това за 78 стотинки е за да покаже колко го гледат а не , за да се издържа с тези пари . а за отказа му от бтв само похвала , че не се поддаваше повече на шантажи...ами то заради това сме на 111 място по медийна свобора а журналисти няма в България а ***
368
22
 
6
 
! Отговори
дали е кадърен преди 3 години
До опетковкато певец слави го показват пълните стадиони на които пее....ти колко публика си събирал ?? щом 20 години същетсвуваше шоуто му с най-висок рейтин значи не са били толково некадърни сценаристите му...ти с какво точно си известен ? рейтинга му е висок защото единствено той поиска и организира референдум с важни за хората въпроси който управляващите НЕ зачетоха.
367
2
 
27
 
! Отговори
Така е .. преди 3 години
Сценаристите на Слави стават за всичко. Артисти , политици , журналисти и какво ли още не. В затихващата му телевизия няма нито един журналист. В партията му няма нито един истински политик. Какво да очакваме от този човек, дето се отказа от БТВ и парите му намаляват .Що за наглост е това да иска по 78 ст. от семейство, че видите ли нямал реклами и телевизията му западала.Каквото човек си направи сам и най големия му враг не може да го направи.
366
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами има си шансове Славиту....При народ от 80% де би ли.....:)
365
1
 
24
 
! Отговори
опетков преди 3 години
Споко, народе! Не се афектирай. Първо: Има ли човек българин, който да вярва на "анкетите" на Галъп? Второ: Как може да има толкова висок рейтинг партия, за която не се знае нищо освен за шепата и некадърни сценаристи, с некадърния певец начело. Кои ще са кандидат-депутатите и? Каква ще е платформата, идеите, коалициите? То в България и по света останаха ли честни и почтени кандидат-политици или всички са "мафия"?Събирането на 600 000 гласа, не е като да пееш чалга по стадионите.
364
2
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Кой че изринеш, бе чал-го?!Много си си повярвал, че ще си следващият месия! Управлението на една държава не е долнопробно шоу по телевизия 7/8! Не става само с мръсни вицове и песни!
363
3
 
21
 
! Отговори
Врачанин преди 3 години
Враца е най променения град в последните 4 години, благодарение на кмета Калин Каменов и ГЕРБ.Тук няма да му се отвори парашута.Модерен , обновен европейски град.Който не вярва да дойде да види.
362
1
 
16
 
! Отговори
Шопа преди 3 години
Къв а тоа таласъм?
361
2
 
29
 
! Отговори
БЕН преди 3 години
ТОЗИ ТАРИКАТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗРИТАН.ЗА НЕГО ЩЕ ГЛАСУВАТ ПОСРЕДСТВЕНИ И ЗАБЛУДЕНИ ХОРА; КАТО ТЕЗИ ОТ ПРОТЕСТА.
360
2
 
24
 
! Отговори
Ще вкара преди 3 години
розовите кюлоти на баба си в новата си автоматична пералня!