Борисов с призив: Трябва да се обединяваме, не да се разделяме

Хубаво говорят на жълтите павета, но нека да дойдат в тези региони, посочи премиерът
20 сеп 2020 15:00, Красимир Ангелов
299
Борисов с призив: Трябва да се обединяваме, не да се разделяме
Снимка: Facebook/Бойко Борисов

Трябва да се обединяваме, не да се разделяме. Това призова премиерът Бойко Борисов в разговор с граждани във Велинград. Премиерът публикува и видео от срещата в своя профил в социалната мрежа Facebook.

В неделния ден министър-председателят е на обиколка сред малките населени места във Велинградско. Заедно с него е заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков.

Още по темата
"Защо толкова години не е правено?” попита премиерът и заяви: "Обещахме на жителите на с. Грашево нов път до разклона за Велинград и Сърница и ангажиментът е изпълнен. По 3-километровата отсечка е положен нов асфалтов слой само за 10 дни. Доскоро този път беше почти непроходим за кола - кал, дупки, едър чакъл. Строим в цяла България - "Хемус", "Европа", "Струма", "Ботевград - Видин" - но не забравяме и малките населени места", посочи Борисов.

"Обмисляме в новата ни програма да осигурим бюджет от 50-100 милиона лева, с които да ремонтираме пътищата в отделни региони, а не да ги правим село по село. Днешните ни политици са слаби по география. Много хубаво говорят на жълтите павета, но нека да дойдат в тези региони", призова още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
6
 
7
 
! Отговори
КО РЕЧИ? преди 3 години
Да се обединявам с КУ *** НЯ ГИ ТЕ които окрадоха народа,назначиха си капиталисти милиционери и подложиха на геноцид НАРОДА ли?Я го приберете в лудницата тоя НАПОЛЕОН!
203
5
 
14
 
! Отговори
Kit Chelin преди 3 години
Др. Борисооф като види дебелия и говори за единство. Повече от 10 г. разделя хора и партии като използва обидни думи срещу всички прослойки на обществото като ги нарича *** ***, мързеливци, кучета, старци и др. В същото време създаде истинска номенклатура от послушници и кариеристи, които като него се държат арогантно, нагло и безцеремонно и смятат, че вечно ще са на власт. Пълнят си гушите и банковите сметки, купуват си скъпи имоти и не им пука, че ограбват народа. Оставка и затвор.
202
7
 
3
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен 206Това не е лозунг, а факт и е редно да покажеш, че не е верен ако го оспорваш! И интересно къде и кога Борисов плаши с комунизма? Конкретно, значи, факти! Борисов непрекъснато призовава към обединение, а това е нещо, което ме стряска - БСП искат властта, искат да решават еднолично и затова не се срамят дори да клеветат Борисов и правителството в ЕС, да лъжат и манипулират хората, да вкарват биячи в протестите - какво ли не, всичко! А Борисов се държи неадекватно сляпо с призивите
201
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА
200
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато ГЕРБ падне от власт и се види финансовата равносметка от управлението им, на българите ще им настръхнат косите.
199
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 193Земята до Марс: ало, ало, върни се обратно 73922
198
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се обединим, ама според експерт през десетте години на управлението на Борисов външния дълг се е увеличил с 30 млрд. лв. Отделно от еврофондовете сме взели над 20 млрд. евро, което са около 40 млн. лв. Отделно са похарчени всичките пари от приходите в бюджета за тези десет години. В крайна сметка се получава една огромна по размери сума, с която Борисов е можел да построи съществуващата в момента България няколко пъти, започвайки от голо поле. Голяма част от тези пари просто се е изпарила.
197
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Факт е че Борисов построи България от нулатаТоя лозунг от полиран от партийна агитация мозък, ме плаши извънредно много.Излишно е да се говори с такъв човек, защото той БУКВАЛНО е програмиран.Само не разбирам защо непрекъснато Борисов плаши с комунизъмDDDСещам се за анимацията Таласъми ООДИ там печелеха от плашене,D
196
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей сега като дойде Слави Трифонов, ще ти изкара кирливите ризи на яве..
195
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо изтрихте коментара ми? Наистина ли вярвате, че БСП има някакъв шанс???? Това, че не искаме да гледаме одухотворвното и изпълнено с вдъхновение и Божия благодат "лице" на Буда, не означава, че желаем БСП!!! Вие наред ли сте, Джизъс... Питам си по инерция, не очаквам отговор. И този коментар ще учене след 3...2...1...
194
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толупа видя, че българите не го искат. А искат БСП и Слави. И се уплаши, че мястото му ще изстине.
193
4
 
12
 
! Отговори
до 199 преди 3 години
Строи се три пъти по-скъпо от съседите и три пъти по-некачествено. На това ли да ръкопляскам?
192
9
 
6
 
! Отговори
Ти не си добре преди 3 години
До БСПКакви милиони са по площадите бе слепец?Ходи на очен лекар.
191
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора от Грашево споделят, че днес от сутринта селото им е нападнато от стотици хасковски и кърджалийски коли. В селото им е имало стотици непознати. Това подвърждава публикациите за задължаване на активисти на герб да са на терен в Грашево.
190
10
 
6
 
! Отговори
Аре марш преди 3 години
Стига ревахте, като вдовица за х..й бе .Е не се ли строи? Строи се. Защо преди него не ги построиха? Ако бяха още щеше да си е пожарникар, като не са пазете тишина, защото и вие ревящите използвате построеното от това правителство. А да ви е...а в недоклатените мрънкячи. Като не ви харесва газ през терминал 1, 2 и другите ГКПП.
189
7
 
6
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Хората са обединени, мнозинството не искат мафията да ги краде!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!
188
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гнycната гербава твар мре! Вярно, бавно и много мъчително, но мре!
187
8
 
10
 
! Отговори
Леле преди 3 години
Нагъл! Пътища бил направил Той! По 50 лева бил дал Той! Неграмотен турбо самоцензурирам се!!! Пенсионерите ни ровят по кофите, тоя с чекмеджетата им бил дал!!!Той! НЕ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ, А ТОЙ!!!! по 25 Евро!!!! # ОСТАВКА МУТРО ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ ОТ АЛЧНОСТ
186
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тонка, отваряй боярщника, че ще заспиш.
185
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се заблуждавайте.Вижте социологическите проучвания.Партията на милиционерите, включваща ГЕРБ,БСП,ДПС,Патриоти, печели следващите избори.