Цветан Цветанов представи лицата на партия си

"Републиканци за България" ще бъде учредена на 27 септември
Обновена: 20 сеп 2020 15:22 | 20 сеп 2020 13:12, Ния Христова
153
Цветан Цветанов представи лицата на партия си
Снимка: БГНЕС
Бившият член на ГЕРБ Цветан Цветанов представи инициативния комитет за учредяване на новата му партия "Републиканци за България", предаде БНР.
 
89-членния инициативен комитет днес взе решение да учреди новата партия. В състава влизат бившият председател на парламентарната комисия по външни работи Джема Грозданова, журналистът от БНТ Горан Благоев и известният щангист Благой Благоев.
 
Цветанов допълни, че сред учредителите са и братя Вълневи от Чикаго, които добиха популярност като собственици на телевизия Би Ай Ти.
 
Той позиционира проекта си в център-дясно, обяви за приоритет евроатлантическата посока на развитие на страната. Цветанов увери, че новата партия няма да е лидерска и няма да е концентрирана около един човек, "както е било досега в политическите проекти в България".
 
"Един проект, който трябва да отстоява евроатлантическите ценности, евроатлантическата посока, един проект, който да даде възможност за многообразието, което имаме в България, на етносите, които имаме в страната ни - да бъдем заедно и да няма това противопоставяне, което наблюдавах през всичките тези години, участвайки активно в политиката", заяви Цветан Цветанов.
 
В учредителната декларация, прочетена от Горан Благоев, се посочва още, че "сега България се управлява без ясна визия за дългосрочно развитие" и се призовава за "спиране на противопоставянето и търсене на диалогичност".
 
Учредяването на партията е предвидено за 27 септември.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА ЦЕЦО Е ЕДИН ОТ ТЯХ
105
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В ГЕРБ били некадърници! Интересно ми е кои са кадърниците в БСП, или при Славчо. Може би Иван Кулеков, виждам го как се справя с демографската криза от раз.
104
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще спечелят гласа ми ако успеят да привлекат Росен Плевнелиев. Напред!
103
16
 
19
 
! Отговори
До 110 така е преди 3 години
Всички в ГЕРБ са некадърници, следователно и всички изгонени от ГЕРБ също са некадърници, както и всички останали в ГЕРБ.
102
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6Тройката си е частно парти с шведски мотиви. Няма как да се включиш.
101
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези ми изглеждат по-свирепи крадци и некадърници и от герп
100
18
 
6
 
! Отговори
6 преди 3 години
До 7Триото ! Само в тях ми е надеждата ! Хайде , правете партия , че да ги бием и изхвърлим всичките тези от парламента !
99
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже... опази ни..
98
2
 
18
 
! Отговори
7 преди 3 години
Новите лапачи ! Сус бе , керата ! Ще има ли една партия с евробългарска ориентация ?
97
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Диалогичноста на Цецо е впечатляваща,интелигентноста му надвишава поне три пъти тази на Боко,така че,прави са си хората"Виж сега, интелигентноста на ББ е 0, а 0х3 е нула
96
1
 
25
 
! Отговори
Така е .. преди 3 години
Всички изгонени за некадърност или с неуспешни очаквания на облаги напуснали ГЕРБ, са при Цветанов.
95
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя е крайно опасен,той иска да отстрани Бойко и да му прилапа партията,защото иначе няма как да събере хора в партията си,никой не го иска и не иска да гласува за него!
94
3
 
17
 
! Отговори
Каскет преди 3 години
Каскет, спретни му на този едно бързо производство за да си отиде на мястото.
93
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички партии трява да следят за честността на изборите и този да не манипулира отново изборите.Заплашвали са и са притискали дори хора,ако не гласуват за тях,когато беше в ГЕРБ,това не трябва да се случва отново.
92
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТи добре ли си? Какво е постигнал ,да ти кажа ли? Постигна омразата на целия народ,без значение на идеите и социалния статус на хората,всички мразят Цветанов,а когато те мрази цял народ и те приканват официално да се оттеглиш,самото му появяване ще предизвиква отвращение у хората,а не симпатии!Когато целия народ е срещу него,той няма никакви шансове,затова му дават не повече от 1% .
91
4
 
17
 
! Отговори
хаха преди 3 години
Цвъки и визуално е заприличал на Борисов, само остава да се дозаглади като ***.Небръснатия фейс сигур е на късмет. :)
90
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цецо издуха Славчо за два дни, вече е сериозен кандидат, а плешивецо продължава да се пени от Левски Г, толкова си може. Цецо разцепи ГЕРБ за по-малко от година. Водещия, Нинова, Радев и другите дилетанти от десет години тъпчат на едно място, а Цецо ги оноди за има нема една година работа. Никога не бих гласувал за него, но трябва да му се признае, че постигна двойно повече отколкото постигнаха *** с панаирите си за две петилетки.
89
1
 
17
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Не може ли телевизията да организира събеседване между Цецо и Бойко, без режисорска намеса, в забавната програма в Петък вечер?
88
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще ми се да попитам господин Цветанов с какви юристи като кадри мисли че разполага партията му. Защото, помня, при делата за имотите му беше ангажирал адвокат немец. Което ме навежда на мисълта, че при цялата му популярност преди в ГЕРБ няма вяра, че неговите хора са кадърни.
87
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Две турски мекерета се събраха.Благоев работеше против християнската Църква в България.