Цветан Цветанов представи лицата на партия си

"Републиканци за България" ще бъде учредена на 27 септември
Обновена: 20 сеп 2020 15:22 | 20 сеп 2020 13:12, Ния Христова
153
Цветан Цветанов представи лицата на партия си
Снимка: БГНЕС
Бившият член на ГЕРБ Цветан Цветанов представи инициативния комитет за учредяване на новата му партия "Републиканци за България", предаде БНР.
 
89-членния инициативен комитет днес взе решение да учреди новата партия. В състава влизат бившият председател на парламентарната комисия по външни работи Джема Грозданова, журналистът от БНТ Горан Благоев и известният щангист Благой Благоев.
 
Цветанов допълни, че сред учредителите са и братя Вълневи от Чикаго, които добиха популярност като собственици на телевизия Би Ай Ти.
 
Той позиционира проекта си в център-дясно, обяви за приоритет евроатлантическата посока на развитие на страната. Цветанов увери, че новата партия няма да е лидерска и няма да е концентрирана около един човек, "както е било досега в политическите проекти в България".
 
"Един проект, който трябва да отстоява евроатлантическите ценности, евроатлантическата посока, един проект, който да даде възможност за многообразието, което имаме в България, на етносите, които имаме в страната ни - да бъдем заедно и да няма това противопоставяне, което наблюдавах през всичките тези години, участвайки активно в политиката", заяви Цветан Цветанов.
 
В учредителната декларация, прочетена от Горан Благоев, се посочва още, че "сега България се управлява без ясна визия за дългосрочно развитие" и се призовава за "спиране на противопоставянето и търсене на диалогичност".
 
Учредяването на партията е предвидено за 27 септември.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПетърАми и масоните не го искат Цветанов,представител на масоните излезе и каза на българите , които стоят зад Цветанов(те са 3-4 човека),че Цветанов е крайно вреден за България и трябва да се оттегли, бизнесмените също не го искат,защото от него започна рекета и фалирането на фирми,населението не го иска,заради подслушванията и терора,НИКОЙ в България не го иска и му дават максимум 1% на изборите,а когато цял народ е срещу теб,би трябвало да се оттеглиш с достойснтво,но пуста лакомия!
85
0
 
3
 
! Отговори
Киро преди 3 години
Големи шансове България да тръгне по пътя на другата 50 % ПоМакедония. Важното е че мъжът на жена му , председателят си има кариера .Друго няма .
84
2
 
10
 
! Отговори
Петър преди 3 години
Това е пентаграм ! Масонска символика навсякъде. Вижда се и всевиждащото око. Окултизъм пълен ! Не виждам кой православен ще гласува за тази масонска сбирщина !!
83
0
 
11
 
! Отговори
разговор в ефир преди 3 години
Бетина Жотева: Много зрители се оплакват, че не искат, а вече не могат да гледат предаването "Вяра и общество".Кошлуков: Колко много?Б. Жотева: ( мълчание)Кошлулов: Ние имаме справка за гледанията на качените предавания. "Вяра и общество" не е търсена нито веднъж, нула.Това по повод авторитетната фигура на претенциозния журналист от екипа на "Ку- ку" Горан Благоев.
82
0
 
10
 
! Отговори
Чета, чета... преди 3 години
и, се чудя защо хората са толкова алчни. Гледам в тубата едни руски ток шоута, за известни артисти, политици, останали без деца, натрупали богатства и как полудяват или стават жертва на мошеници. Всичко трупано с години, изчезва в един миг! Така че, живей за мига, както пееше някой! :)
81
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голямото подслушване с голямото ухо и голямото мачкане с цецомобили вече не го иска никой!
80
0
 
13
 
! Отговори
Питанката преди 3 години
Лицата са безинтересни. Заддниците покажете.
79
0
 
10
 
! Отговори
чичо Мончо от Америк преди 3 години
До ВалериА тая фирма с тировете, разкарваше оборудването на Слави при турнето му в Америка. Абе, навързани като черва.
78
4
 
11
 
! Отговори
проруски-протести преди 3 години
Комунистически протести не подкрепяме! Импичмънт на Грипен Радефф !
77
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СТИГА С ТОВА ЦЕНТЪР-ДЯСНО. ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ВСЕ ТАМ СЕ СБИРАТ.
76
1
 
6
 
! Отговори
Валери преди 3 години
До САЩСамо баба ми не е разбрала, че тази фирма е на доктор "хонориз кауза", кандидата по хидромелиоративно строителство, най добрия политик от Истанбул през Москва до София, великият Ахмед Доган !Апропо, само наивниците могат да си мислят, че двама души на по 20-22 години, могат за 12 години от един камион да направят две хиляди камиона и телевизия?! Попитайте българите, които работят там. Те ще ви кажат.
75
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тези преписвачи от Републиканци за силна България им е постна фантазията. Плагиатори! Смело тръгнаха по пътя на ред, законност и справедливост. А бе къде е Янето бе, в целия наш роден маскарад?
74
13
 
2
 
! Отговори
Ансансьорен техник преди 3 години
Цецо- президент, най достойният, най честният, най скромният, само той може да се справи с корупцията,цяла България е с теб Цецо
73
2
 
6
 
! Отговори
Въх! преди 3 години
До САЩбаси падението, от вицепремиер, до писарушка във фирма на тираджии. Той викаше, че ходел да изнася лекции в САЩ?
72
0
 
7
 
! Отговори
САЩ преди 3 години
А телевизията (интернет ТВ) на братята е закрита, уж продадена на някой си, още през 2018, защото на адреса на телевизията в Чикаго, бил кабинета на Цв.Цв., а той се водел на работа при братята.
71
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гошо...ТъпотоПропусна да кажеш,че е завършил училище за бавноразвиващи и в цяла България не го искат.Дват му 1% ,не повече.По-добре се освестявайте на време и се махайте от партията му,ако искате да просперирате! Има и леви и десни партии,избор голям!
70
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цецо .... пак ли с петолъчката на знамето?Нагли за България.
69
1
 
11
 
! Отговори
... преди 3 години
Само да питам - Тоя не е ли същия, дето хората протестираха и ги нарече бооклуци?А са си спомнете и тогава се замислете дали да гласувате за неговата партия или сбирщина. Както искате, така ги наречете.Не може някой си да ми вика че съм бооклук и после да ми вика ама гласувай за мен. Я марш ша та ееба и утреепката доолна.
68
10
 
2
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Цецо ще отцепи...половината електорат на Боко Кюлчето.Разбирам ги тези хора и са...прави.Диалогичноста на Цецо е впечатляваща,интелигентноста му надвишава поне три пъти тази на Боко,така че,прави са си хората.
67
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Асан КарагъзъКакъв "масон" е тоя,след като виден и уважаван представител на масоните излезе по телевизията и буквално се молеше на българите,които стоят зад Цветанов,да се оттегли ЦЦ от властта,защото вреди на България?Никой не го иска.И един процент му дават.