Петър Москов: ДБ не може да представлява дясното

Лидерът на КОД ще разговоря за обединение с НФСБ, ВМРО и СДС
20 сеп 2020 12:05, Ния Христова
72
Петър Москов: ДБ не може да представлява дясното
Снимка: БГНЕС

"Протестът е лявата алтернатива на статуквото. Независимо от целите на този протест резултатите от него ще бъдат, че той ще бъде лаборатория на лявата политическа алтернатива в България". Това каза в ефира на bTV Петър Москов, лидер на КОД и бивш здравен министър във втория кабинет на Бойко Борисов. 

"Лидерите на този протест са президентът Румен Радев, избран от БСП, самата БСП и нещо, нарекло се "Отровно трио", което беше предизборният щаб на Мая Манолова, а тя е БСП", изтъкна Москов. 

 
Според него "Демократична България" представлява формация, която не може да бъде представителството на българското дясно. 
 
Москов заяви, че КОД има за цел през следващите месеци да създаде нова широка дясна коалиция. Лидерът на формацията уточни, че тя трябва да бъде консервативна и съсредоточена върху националния интерес. 
 
"Още следващата седмица КОД ще излезе с декларация за основанията за формиране на такъв десен алианс, ще търсим разговори на базата на тези наши виждания с партиите в патриотичния съюз - НФСБ, ВМРО и СДС", каза още Москов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Москов се видя, че е фашист, още в първото правителство на Боко.Не може да се очаква нещо нормално от него, освен да ли же подметките на силния, па бил той и един комсомолски *** като Бокаса.Хахаха. А бе, какви фашисти, бе. Тука извънземните откачиха тотално, направо жална картина. Само лозунги са ви в кратуните.
38
6
 
2
 
! Отговори
ехаа преди 3 години
и тоя ли паспорти иска да продава ?? с идеята му за пръстов отпечатък ми беше харесал , че щеше да намали кражбите в здравната система но с тия му приказки ме разочарова !! първо ние патриоти нямаме а сдс са далеч от това което бяха ...само името им остана. а протеста е за законност,борба с корупцията и няма значение кой ще се заеме с тази задача ляв или десн...важное да се напраят реформите. тоя ако пак играе картата на леви и десни явно не вижда проблемите на българина
37
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СДС не са лоша партия,патриотите - също,пожелавам им успех,но именно десните унищожиха България,а не БСП или ДПС(която също е дясна),дори когато не са в управлението,десните участват във взимането на парите и после се чудите защо България е толкова бедна и мизерна,Томислаф Дончев е разпределя парите и ги раздава на кръга Капитал и антибългарски НПО-та!Айде стига с тия опорки и простотии. Каква мизерия, в момента средната заплата в София е по-висока от тази в Москва.
36
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все пак, им пожелавам успех,патриотите със СДС е добра идея като обединение.
35
5
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Не мога да разбера сега -Кой е център? кой е център дясно? -център ляво? -Цвък е хем център, хем дясно -Има ли само център? Марешки "долен център" ли е ? заден център има ли? направо политически тюрлюгювеч
34
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТурците от ДПС са добри стопани,защото и български турци живеят в България,малко или много,мислят и за населението,БСП също са добра партия и мислят и за населението,не само за раздавки,а ГЕРБ гепиха сребърния фонд и не увеличават пенсиите,защото лапачката им щяла да намалее,десните партии от ЕНП са проклятието на България,докато те управляват ,България винаги ще е зле! ГЕРБ трябва да се намали драстично или да се махат!
33
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ смаза СДС преди време,смаза и ДПС и БСП и други партии,разберете,ГЕРБ трябва да се маха или да намалее драстично,за да има спокойствие в страната,а ЕНП са проклятието на България,именно заради тях ,България е в това лошо положение и хората живеят в страх,репресии,масови убийства и бедност! Всички средства от ЕС отиват за партиите от ЕНП,а не за България.В управлението трябва да са партии като БСП и ДПС ,които не са от ЕНП!
32
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ли е тоз *** дето пробута фалшиви ваксини на народа? Айде у лево.
31
6
 
18
 
! Отговори
Щастлив преди 3 години
Най-накрая нещо добро и в дясно. Вече ще има за кого да гласувам, след като ДСБ ме предаде като избирател и залитна наляво.
30
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ просто трябва да се маха или да намалее драстично,за да има спокойствие в България и да се върнат ДПС и БСП в управлението,за да има спокойствие в страната,БСП и ДПС са европейски партии,а десните са американски партии.Сега десните(без СДС) искат да унищожат БСП и ДПС,т.е. европейските партии и ако се случи,България ще се превърне във втора ***.Божков,който беше ляв,също бе унищожен по поръчка от най-високо надевроейско ниво!Ако Тръмп вземе още един мандат,ще е добре за България.
29
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СДС не са лоша партия,патриотите - също,пожелавам им успех,но именно десните унищожиха България,а не БСП или ДПС(която също е дясна),дори когато не са в управлението,десните участват във взимането на парите и после се чудите защо България е толкова бедна и мизерна,Томислаф Дончев е разпределя парите и ги раздава на кръга Капитал и антибългарски НПО-та!ГЕРБ просто трябва да се маха или да намалее драстично,за да има спокойствие в България и да се върнбат ДПС и БСП в управлението,за да има спокойс
28
7
 
8
 
! Отговори
Рангел преди 3 години
Този и подобните ренегати, дето се подглаха на Боката, могат да си направят една коалиция с име "Патерица".
27
9
 
4
 
! Отговори
зяпач преди 3 години
Щом ще включваш НФСБ И ВМРО,то ще бъде велика коалиция.Нов бардак със стари к.........и.
26
10
 
10
 
! Отговори
Идиот преди 3 години
Тоя що не е в затвора с магарешки
25
7
 
7
 
! Отговори
МозъкСтотинкаМного преди 3 години
Все пак Москов даде ли обяснение кои мотошейни са опасни в Боровец по време на зимата да возиш малко дете зад себе си така че да загине поради това че на баща му са платили със шейна за той че на тираджии е дал повечко карнети за ТИР превози из п през код натам и насам фъ Ефропътъ, бе чайлд килър бе майна филибето
24
11
 
6
 
! Отговори
Сата Н преди 3 години
Москов се видя, че е фашист, още в първото правителство на Боко. Не може да се очаква нещо нормално от него, освен да ли же подметките на силния, па бил той и един комсомолски *** като Бокаса.
23
9
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Да ама ДБ беше на фронта,а СДС ли*ж*еше подметките на Борисов!Сега закономерно ще изчезне.
22
6
 
11
 
! Отговори
<<< преди 3 години
България има основен проблем с политичискити трупове. Вместо да ги изхвърли, ги оставя да смърдят.
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според демократа Москвич Боко не е ко..му..ни..ст ,нищо че има документ за тази си принадлежност ама се кара на някакъв си Иванов че бил ортак с ко..мовете...завижда ли му или се га..в..ри с нас , обикновените хора сякаш ние не разбираме кой кой е в опо..сканата ни държава..
20
4
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
АКО НЯМА КОЙ ДА ИЗБЕРЕМ -НАКРАЯ ЩЕ ПОЧНЕМ ДА СЕ СТРЕЛЯМЕ -ТОЛКОВА ГЛАДНИ МИШКИ НЕ СА ИЗЛИЗАЛИ ОТДАВНА НА "ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА" НО ЯВНО ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА Е СВОЕГО РОДА "МЕН-ЗИС" СЛЕД КАТО СВЪРШИ ОРГАНИЗМЪТ СЕ ПРОЧИСТВА!